3 all-natuurlijke remedies voor droge, jeukende hoofdhuid | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

3 all-natuurlijke remedies voor droge, jeukende hoofdhuid

3 all-natuurlijke remedies voor droge, jeukende hoofdhuid

Er zijn een paar verschillende redenen waarom uw hoofdhuid kan voelen overdreven droog en jeukende. Het kan het gevolg zijn van voedingstekorten: ontnemen je lichaam van voldoende water en / of essentiële voedingsstoffen in gezondere voeding. Misschien uit het reinigen te vaak gebruik van producten die te zwaar zijn voor uw specifieke haartype of worden zware hand terwijl ze toe te passen. Zelfs je stress en klimaat veranderingen zijn belangrijke factoren. Ongeacht de problemen bron, kan de grootste fout die de meeste natuurtalenten maken is uitgaande van een droge hoofdhuid alleen worden genezen door het toepassen van dit product voor vocht. De werkelijkheid is, je lichaam heeft zijn eigen natuurlijke oliën die een groot werk van het coaten van je hoofdhuid, als dat nodig is te doen. Het is onze taak om de juiste dingen te eten en de juiste producten die niet zal bemoeien met natuurlijke functie van ons lichaam toe te passen. Het toevoegen van meer producten aan uw hoofdhuid kan nog leiden tot uitdroging, omdat de lagen uitgegroeid tot een barrière te blokkeren broodnodige voedingsstoffen uit het invoeren en afval wordt vrijgegeven. Het wordt een nooit eindigende cyclus, omdat de droogte nooit echt verdwijnt. De volgende keer dat je voelt dat je het ervaren van een schijnbaar meedogenloze jeukende hoofdhuid, probeer dan een van deze natuurlijke remedies voor het grijpen van die pot product!

Vitamine E

Vitamine E is uitstekend voor het helpen van je hoofdhuid te herstellen zijn natuurlijke olie niveaus. Onze slechte voedingsgewoonten en beauty technieken kunnen een onbalans veroorzaken, waardoor er ofwel een overproductie of onderproductie van olie. Het eten van een uitgebalanceerd dieet dat rijk groenten zoals asperges en broccoli, vers fruit zoals mango's en papaja's bevat, zullen noten zoals amandelen en tarwekiemen in je smoothies en koude ontbijtgranen zorgen voor een gezonde dosis van de voedingsstof. Mijn favoriet all-natuurlijke remedie, het gebruik van vitamine E olie rechtstreeks, is het openbreken van een paar capsules en diep masseren mijn scalp 3-5 minuten. Deze actuele toepassing, een keer per week, zal helpen bij het neutraliseren van uw hoofdhuid pH-waarde, zal de algemene bloedsomloop te verbeteren en zwaar te verminderen droogheid.

load...

Jojoba olie

Als je hoofdhuid kwaal toevallig een onderproductie van olie, en de vitamine E capsules niet lijken te herstellen van gezondheid, jojoba-olie is een andere grote all-natuurlijke optie voor vocht. Er wordt gezegd dat de moleculaire structuur van jojoba-olie is die het dichtst bij die van de natuurlijke olie onze hoofdhuid (talg). Deze overeenkomst is de reden waarom Jojoba is de perfecte moisturizer. Het vult het tekort zonder het blokkeren van een goede circulatie. Ik meestal giet een kwart-size bedrag in de palm van mijn handen, wrijf samen, dan diep masseren mijn hoofdhuid met mijn vinger-tips voor 3-5 min. Door dit te doen een keer per week krijgt meestal de klus te klaren!

Appelcider azijn

Product build-up is de meest voorkomende reden voor de droge en jeukende hoofdhuid. Veel van ons kan hardhandig tijdens de aanvraagprocedure zijn! Niet alleen dat, maar de meesten van ons gebruiken meer dan één product tegelijk: leave-in, kit, styler; en al die lagen, in aanvulling op hoeveel dagen we hen herhaaldelijk toepassen, zal toevoegen up! Apple Cider Vinegar is een geweldige manier om op natuurlijke wijze te verduidelijken je hoofdhuid van product opbouw. Het is een natuurlijk ontsmettingsmiddel, dus het zal helpen verwijder alle schimmels en bacteriën die is geproduceerd. De ontgiftende eigenschappen zal ook helpen ontstoppen je poriën van het oude product en puin. Dit werkt prima voor uw strengen, zo goed! De truc is om een ​​spuitfles met de ACV vullen, nat je haar met warm water, spray je hoofdhuid en strengen tot het volledig verzadigd, diep massage hoofdhuid 3-5 minuten en laat het zitten voor minstens 30 minuten. Ga verder om uit te spoelen met koud water om de nagelriemen te sluiten. Met behulp van deze methode eenmaal per twee weken of een keer per maand zal helpen om uw hoofdhuid verfrist en het is pH-waarden in evenwicht gebracht.

load...