3 organische, chemische gratis haarsprays voor krullend haar | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

3 organische, chemische gratis haarsprays voor krullend haar

3 organische, chemische gratis haarsprays voor krullend haar

Haar producten die zonder het gebruik van chemische meststoffen, pesticiden en kunstmatige chemische stoffen hebben gemaakt worden beschouwd als "biologisch." U kunt ook rekenen op biologische producten als je tegen dierproeven. Met de groeiende onderzoek koppelen van bepaalde chemische stoffen gevonden in niet-biologische voedingsmiddelen en alledaagse huishoudelijke producten, meer en meer consumenten het maken van een bewuste poging biologisch te kopen waar mogelijk.

Hair sprays zijn traditioneel gevuld met agressieve chemicaliën die het haar masker om het de glans en het uiterlijk van gehydrateerd haar geven, maar ze eigenlijk niet hydrateren het haar van binnen naar buiten. Een organische, natuurlijke haarlak zal knip de chemicaliën en geef je haar de ruwe voedingsstoffen die het nodig gehydrateerd en gezond te blijven!

Zoals hierboven vermeld, natuurlijke ingrediënten in onze haarproducten zo belangrijk zijn en het kan soms moeilijk te vinden echte biologische producten (veel merken kan wegkomen met het gebruik van het woord).

load...

Hieronder heb ik vermeld 3 gecertificeerde biologische haarlak geschikt voor krullend haar!

1. Mielle Organics Mongongo Oil Stijlinstelling Spray

De naam spreekt voor zich! Mielle organische is een merk gebouwd op het belang en de voordelen van biologische ingrediënten voor het haar. Deze-achtige setting spray is perfect voor degenen die graag warmte te gebruiken voor het manipuleren van hun krul patroon met flexi-staven, perm-staven, curlformers of krultangen. Het is gemaakt met biologische natuurlijke ingrediënten zoals Mongongo olie, zoete amandelolie en druivenpitolie.

2. Obia Naturals Curl Hydration Spray

Obia Naturals is een merk dat natuurlijk creëert, PH evenwichtig, niet-toxisch en kruiden-gebaseerde producten. Hun 'Curl Hydration Spray' kan gebruikt worden op droog haar om uw stijl te doen herleven en is veilig voor mensen met gekleurd haar. De belangrijkste natuurlijke ingrediënten (ook veganistisch) omvatten gezuiverd water, Argan olie en vitamine E. Het zal niet u het ruim van een traditionele hairspray te geven, maar het helpt om de 2e of 3e dag haar te vernieuwen zonder extra styling product of opbouw.

3. Jessicurl Awe Inspiraling Spray

Jessicurl is een andere geliefde merk binnen de krullend haar gemeenschap, en is een van de weinige die geur-gratis versies van hun geparfumeerde producten aanbiedt! Alle producten zijn wreedheid-vrij, glutenvrij en veganistische. De 'Awe Inspiralling Spray' is een verbazingwekkende natuurlijke krul booster dat is geweldig voor na het gymnasium sessies. Ingrediënten zijn een aantal van onze favorieten, zoals aloë vera sap, jojoba olie en epsom zout.

Als u wilt dat de organische haarverzorging route verkennen zeker geven de 3 producten en merken boven een poging genoemd en ik garandeer je zal een verschil maken in de gezondheid van uw haar te zien, dit alles terwijl het beschermen van uw gezondheid en het milieu.

Lijst beneden sommige van uw organische haar product nietjes!

load...