3 veganistische ontbijtideeën voor beter haar, huid en lichaam | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

3 veganistische ontbijtideeën voor beter haar, huid en lichaam

3 veganistische ontbijtideeën voor beter haar, huid en lichaam

Toen ik mijn gezondheid reis begon, besefte ik dat de vergelijking is heel simpel, je bent wat je eet - dus kun je maar beter goed te eten.

Na een ziek gevoel voor de komende jaren, het eten van ongezond voedsel voor zo lang en ziet eruit als iemand zoog het leven uit me, heb ik besloten dat het tijd is voor een lange termijn verandering in mijn levensstijl. Ik wilde het hele pakket - niet alleen goed, gezond en levendig uitzien, maar ook het gevoel geweldig en spiritueel verbonden. De eerste stap die ik deed in de richting van het leven gezonder was door het eten van meer rauwe groenten en fruit. Ik stopte met het eten van vlees, minder dierlijke producten, en verwerkte voedingsmiddelen. Voor mij was het veel gemakkelijker om de overgang door het eten van een volledige ruwe maaltijd per dag, dus ik koos het ontbijt.

Ik wilde het hele pakket - niet alleen goed, gezond en levendig uitzien, maar ook het gevoel geweldig en spiritueel verbonden.

Zoals we allemaal weten, het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dit zijn mijn 3 favoriete gezonde rauwe veganistisch ontbijt om mijn dag begon voor gezond haar, huid, en zich beter te voelen in het algemeen.

1. Groene smoothie

3 rijpe bananen

3 data

1 groene appel

1 kiwi

Een handvol verse spinazie

load...

2 Kale bladeren (optioneel)

2 glazen water

Meng de ingrediënten in de blender gedurende ten minste 30 seconden, zet het in de koelkast, dan drinken gekoeld. Volgens Gezonde Smoothie HQ, consumeren bladgroenten per dag wordt uw gezondheid te verbeteren door hun vezels, vitaminen en mineralen inhoud. Ze zijn ook bekend om te helpen kanker, hart- en vaatziekten en diabetes te voorkomen. Drinken greens versterkt deze effecten nog meer, omdat je ook hydraterende je lichaam.

2. Fruitsalade

Dit is een perfecte oplossing voor diegenen die niet veel tijd hebben in de ochtend. U kunt ofwel een fruitsalade met veel fruit of gewoon twee soorten fruit. Als je echt in een haast kun je gewoon grijpen sommige hele vruchten, zet het in een tas en gaan. Het is niet genoeg te eten slechts 2 bananen of een hand vol van druiven voor het ontbijt, omdat fruit bevatten vezels in en verteert snel, zegt Mind Body Green -SO je weer honger voelen na een uur of twee. Probeer een van deze gezonde, snelle fruitsalade combo's:

1-2 bananen, 3 data, 1 appel, 8 kersen, 1 sinaasappel

1 kwart van een watermeloen en half medium meloen

1 ananas, mango 1, 2 kiwi

6-10 bananen ( "mono maaltijd": bevat slechts één soort fruit)

Hoe meer fruit je eet, hoe beter je spijsvertering systeem zal werken - ze helpen vitaminen te absorberen in het lichaam en ook schoon of "detox" van uw lichaam van toxines.

3. Nicecream

3 bevroren bananen

2 data

8 cashewnoten

5 pecannoten

2 eetlepels tahin

Enkele ijsblokjes

1 glas water

Meng alle ingrediënten in de blender (degene die ijs kan versnipperen). Giet in een glas en drinken.

Het opsommen

Toen ik begon met het consumeren van meer rauwe groenten en fruit Ik had een paar fysieke veranderingen die ik heb gemerkt - mijn puistjes op mijn voorhoofd verdwenen, mijn lippen veranderde kleur van licht paars tot roze rood, mijn maag leek minder opgeblazen en ik had minder haaruitval. Het eten van levende planten voedsel zal helpen uw lichaam te voelen en kijken meer bruisend en levendig. Ik ben echt dankbaar voor alle positieve veranderingen in mijn lichaam en ziel en ik wil om het te delen met de wereld, zodat meer mensen deze levensstijl zal aannemen.

load...

Volg Ayana op Instagram- @Ayanule voor meer tips en lees mijn World Of Curls interview hier.

load...