4 manieren om uitgerekte postpartumkrullen te reactiveren | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

4 manieren om uitgerekte postpartumkrullen te reactiveren

4 manieren om uitgerekte postpartumkrullen te reactiveren

De schoonheid van het moederschap kan komen met een prijs. Zwangerschap zal brengen mooi haar, huid en nagels, maar in een oogwenk dat kan veranderen. Kort na de bundel van vreugde aankomt, kan de huid niet brandt, haaruitval optreedt, en in sommige gevallen kan de textuur van het haar te veranderen. Dat is mijn persoonlijke ervaring en wanneer u gooien in fine, low-density krullen, het geeft een nieuwe betekenis aan flat krullen. Gelukkig, met voldoende experimenteren, heb ik bedacht 4 manieren om uw gespannen, postpartum krullen reactiveren.

Plopping

Een manier om ervoor te zorgen dat de gestrekte, postpartum krullen krap zal blijven, is om te overwegen plopping. Om middelen om uw natte haren in een t-shirt of microfiber handdoek wikkelen om het overtollige water absorberen en kroezen te verminderen plop. In het algemeen plopping gebeurt er na het wassen je haar en het toepassen van uw styling producten. Vele plop slechts 10-20 minuten en vervolgens aan de lucht drogen of diffunderen van de resterende tijd. Echter, 's nachts plopping echt helpen creëren lift bij de wortels, zodat krullen niet plat gedurende de dag niet te kijken.

load...

Spray Gel

In sommige gevallen kan texturen veranderen en losser postpartum. Het is vooral merkbaar wanneer de textuur is op het fijne en lage kant dichtheid. Mijn geheime wapen is DevaCurl The Curl Maker Curl Stimuleren Spray Gel. Gemaakt met een lichtgewicht formule van de zonnebloem, citroengras en tarwe en soja-eiwitten, het onmiddellijk reactiveert de krul patroon en zorgt voor een sterke greep. Het is perfect op de 2e dag van haar dat wordt uitgerekt aan de wortel van een overnachting ananas.

De krulpatroon draai spray rechtstreeks in droge wortels, scrunch en laat het gebied lucht drogen. Schud de wortels met uw vingers en geniet gedefinieerde krullende wortels met een vleugje volume.

Q-Redew

De Q-Redew een handheld damp wand die warme stoom produceert vernieuwen, te hervormen, meer volume, ontwarren, diepe toestand en rek krullend haar. Net als bij een vochtig klimaat, wanneer gebruikt om krullen Vernieuw de stoom creëert krul krimp. Het kan een zeer voordelige en snelle oplossing voor 2e dag haar dat wortels overal is uitgerekt zijn.

Na het vullen van het reservoir met gedestilleerd water en aansluiten van het apparaat, in kleine delen door het plaatsen van de tanden nabij de hoofdhuid gedurende enkele seconden. De warme stoom de krullen veroorzaken scherpen en produceren volume aan de wortel.

Vinger Coils

Als bepaalde onderdelen zijn slap in vergelijking met anderen, met behulp van de vinger spoelen kunnen de krul trainen om de anderen aan te passen. Ze kunnen worden gedaan op het hele hoofd of specifieke gebieden die ontbreken voorjaar. Om een ​​vinger spiraal te creëren, spritz het gebied met water dan glad een kleine hoeveelheid van uw favoriete gel of styling crème op het gebied. Neem de natte streng en draai het rond je wijsvinger in zijn natuurlijke richting. Kneed daarna goed en herhaal dit op een andere uitgerekt krullen. Laat de krullen lucht drogen of diffunderen voor snellere resultaten.

Wat is uw favoriete manieren om uw uitgerekt krullen activeren? Deel je favoriete producten, instrumenten en methoden met Natuurlijk Krullend in de comments?

Bekijk hier de volledige video:

load...
load...