5 vochtinbrengende ingrediënten die je nodig hebt voor de zomer | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

5 vochtinbrengende ingrediënten die je nodig hebt voor de zomer

5 vochtinbrengende ingrediënten die je nodig hebt voor de zomer

Als je haar droog voelt of verliest haar bounce deze zomer, probeer dan het opnemen van deze ingrediënten in uw regime.

Avocado

Avocado's zitten vol met natuurlijke vetzuren die de vitamines die nodig zijn voor de haargroei en het voorkomen van haaruitval te bieden. Ze hebben bevochtiger en verzachtende eigenschappen waardoor ze een ideale ingrediënt voor krullend haar producten. Avocado's gebruikt voor haar in vele vormen van avocado-olie boter avocado en zelfs gepureerd en rechtstreeks op het haar een diepe conditioner. U kunt ook avocado-infusie om veel haarproducten (geen stampen nodig), zoals de Dominicaanse Magic Moisture Lock Conditioner vinden.

MORE: De voordelen van Avocado, een Luscious Hair Care Treatment

Kokosnoot

Coconuts mag niet lijken veel vanaf de buitenkant, maar wat ligt binnen kan talloze voordelen op droog, dorstig haar uit te voeren. Ze kunnen haar eiwit, Seal Shield in vocht, voedingsstoffen evenals antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen om te beschermen tegen roos en luizen. Kokosolie kan nu worden trending, maar het is gebruikt als een haar behandeling voor duizenden jaren door mensen afkomstig uit de tropische gebieden. Er zijn vele manieren om kokosolie te gebruiken, maar sommige vrouwen die vinden het niet eens is met hun haar hebben voordelen in het gebruik van kokosmelk in plaats gevonden. Kokosmelk ijzer, vetzuren en eiwitten te helpen verminderen breuk en versterking van haar, en kan gebruikt worden als een pre-poo in regime een krullende meisje. Kokosolie (of Cocos Nucifera) is een belangrijk ingrediënt in de Dominicaanse Magic Deep Versterkende Conditioner, geformuleerd voor slap, droog of vet haar. 

load...

MORE: De wetenschap achter Kokosolie voor Hair

Aloe Vera

Aloë vera omstandigheden die de hoofdhuid vettigheid en verder kalende vermindert. Het kan ook fungeren om de pH van de hoofdhuid in evenwicht te brengen om de haargroei te stimuleren. De inhoud van het blad aloë vera hebben een gel-achtige consistentie, en enkele krullende blonde vrouwen hebben zelfs gevonden succes in het gebruik van aloë vera gel als een stand-alone styler. Lichtgewicht greep Aloë vera gel kan niet sterk genoeg voor vele krul patronen zijn, maar u kunt de voordelen van aloë vera oogsten en een sterkere greep te bereiken door middel van een gel met aloë vera gel erin. The Dominican Magic definiëren Hair Gel bevat aloëblad sap en biedt houvast, zonder knapperigheid of schilferen. 

Jojoba olie

Jojoba olie is zeer geschikt voor vet haar, haaruitval, en droog en beschadigd haar. Deze olie werkt door het regelen van de talg op de hoofdhuid aan de vettigheid te verminderen. Interessant, het is ook een wonder werknemer als het gaat om de hoofdhuid te drogen omdat het niet op basis van water vocht, bezig om de pH van de hoofdhuid in evenwicht te brengen en te verzegelen in vocht. Haarverlies in veel gevallen wordt veroorzaakt door de verstopping van de poriën. Jojoba-olie heeft eigenschappen in staat te breken door deze poriën cloggers, zoals talg maken. Het kan ook het stimuleren van de haargroei met de productie van nieuwe cellen en de verbetering van de microcirculatie in de hoofdhuid. Dominicaanse Magic's Deep Versterkende Conditioner bevat jojoba zaad olie in aanvulling op kokosolie en onze volgende hydraterende ingrediënten, vitamine E.

Vitamine E

Je hebt misschien gezien Vitamine E aanbevolen als een huis remedie voor huidaandoeningen van striae littekens om rimpels, maar weet je waarom? Vitamine E bevat waardevolle antioxidanten die helpen om het immuunsysteem te houden en verbetert de bloedsomloop naar alle delen van het lichaam. Als het gaat om je haar, kan deze in het bijzonder gunstig voor de hoofdhuid. Dominicaanse Magic's Nourishing Shampoo en Conditioner bevatten vitamine E in hun formule. 

load...