5 Zachte (maar effectieve) shampoos voor het verdunnen van randen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

5 Zachte (maar effectieve) shampoos voor het verdunnen van randen

5 Zachte (maar effectieve) shampoos voor het verdunnen van randen

Als u nog dunner randen of gekleurd haar, met behulp van een shampoo kan het gevoel een beetje intimiderend. Verduidelijking met een shampoo heeft soort van een stigma in het natuurlijke haar gemeenschap en daarom worden, sommigen geloven dat dit wasdag stap is de moeite waard overslaan. De volgende shampoos bieden de juiste ingrediënten voor het stimuleren van een gezonde haargroei en het voorkomen van verdere dunner, het versterken van uw kleur haarstructuur met elk gebruik.

The Body Shop Grote Ginger Scalp Care Shampoo, 14 €

Gember is geladen met vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een gezonde natuurlijke haargroei. Het bevat ook anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen die een goede bloedcirculatie te stimuleren om dunner gebieden van haar. Deze shampoo is bekend dat gebruikers het laatst een lange tijd en zorgen voor een beheersbare maar een sterke ervaring, terwijl de hoofdhuid te verduidelijken en te ontwarren krullen.

Lees: het gebruik van Ginger voor Uw Dunner Edges

load...

InnerSense Color Awakening Hair Bath, 20 €

Cranberries zijn gevuld met vetzuren, vitaminen, mineralen en antioxidanten die nodig zijn voor de gezondste mogelijke hoofdhuid en het haar, ooit. De omega-3 vetzuren genezen natuurlijk hoofdhuid aandoeningen en mineralen (magnesium, mangaan, fosfor, kalium, en meer) een heleboel vocht en hydratatie dunner worden, beschadigd haar. Deze shampoo is ideaal voor mensen met een breuk en gekleurd krullen dat sommige revitalisering nodig.

Lees: Cranberries Cure Meer dan je dacht

Radox Noire Dragon Fruit Camu Camu Berry 2-in-1 Shampoo, 1 €

Draakfruit bevat vetzuren (omega 3 en 6) nodig voor het houden van haar glanzend en lang. Ze helpen ook de snelheid van de productie van collageen aan elk onderdeel van haar dikker en houdt krullen veerkrachtig, niet slap. Deze shampoo's dragon vruchtensap is aromatisch en de glycerine wordt de natuurlijke glans van het haar na het wassen te verbeteren. Het is een populaire poep onder de krullend haar mannen van Europa.

Lees: De voordelen van Dragon Fruit Juice For Hair

SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie Versterken, Grow & Restore Shampoo, 10 €

Jamaicaanse zwarte castor olie verbetert de natuurlijke circulatie naar de follikel. Op hetzelfde moment, het versterkt het haar te breken en overmatige haar vergoten tijdens het wassen te voorkomen. Voor mensen met gekleurd en dunner wordend haar, deze shampoo doet wonderen. Het verwijdert zachtjes product build-up terwijl het bevorderen van de haargroei in de noodzakelijke ruimtes en niet te laten haarverf bloeding of een blow-out terug te snel.

Lees: 5 redenen om te beginnen met Castor Oil Vandaag

Moptop Bamboo Gentle Shampoo, 10 €

Bamboe-extract bevat 70% silica, wat essentieel is voor een goede bot, nagels, haar en huid groei en kracht. Het verbetert ook de elasticiteit van zwakke, broze krullend of coily haar. Deze shampoo doeltreffend worden gepenetreerd de hoofdhuid diep product en element build-up te verwijderen. Het biedt ook een uitstekende vocht aan de hoofdhuid en het haar, terwijl zachtjes reinigen.

load...

Lees: No One's Talking Over deze Natural Hair Growth ingrediënt. Nog

load...