7 lentehaar kleurentrends die niet ombre zijn | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

7 lentehaar kleurentrends die niet ombre zijn

7 lentehaar kleurentrends die niet ombre zijn

Silver sultriness

Silver is niet alleen voor de oudere vrouwen niet meer zoals we zien meer jongere vrouwen en beroemdheden laten ons zien hoe prachtig de juiste zilver kan kijken op een vrouw. De veelzijdigheid van zilver is eindeloos, zilver kunnen trekken blonde, goud, blauw en lila; niet de harde Crayola kleuren, maar subtiele kleuren zijn een veilige en mooie weddenschap. Niet snooze op de zilveren curly.

FOTO ZSAZSABERRY

Rose Gold

Als we zilver moeten we goud hebben! Niet de brassy goud, dat is te hard voor alles, maar de zachtere goud, dat is een mix van roze, bruin en blond. De zachte, zon gekust, en lichte tint is de perfecte kleur voor de lente. Deze kleur is prachtig en praktisch, zoals sommige curlies niet kunnen veroorloven om de bolder kleuren voor werkkleding, maar toch willen ziet er geweldig uit de klok.

FOTO VOGUE

load...

Heeft iemand zeggen somber?

OK ik snap het. Ombre is uit, maar somber is een veel classier en frisser versie van de uitgespeeld stijl. Kleur expert Sheri Román van Román Salon in Los Angeles verklaart waarom het is een geweldige hair trend voor 2014: "Het is een minder ingrijpende manier om te proberen een ombre blik, de gradatie van kleur is niet zo extreem en het is echt mooi op brunettes, het toevoegen van golden honing tinten die super-vleiend." Geleidelijke kleur die is delicaat en een lust voor het oog is precies goed voor de lente.

MORE: ombre's Chicer Neef, de sombere

FOTO SHANNON Boodram

Ice, Ice Brunette

Er is een leuke voor- komen door en nee het is niet het weer. Cooler kastanjes met gekoelde-bruin getinte hoogtepunten zal worden opduiken op vele brunettes als ze beseffen hoe sexy deze trend zal zijn voor de lente. Dit glammed stijl wordt weergegeven in Hollywood en is solide bewijs dat gaat aansteker is niet altijd heter!

FOTO Jurnee Smollett

Bent u goed RED?

Red is echt een warme kleur dit voorjaar en alle schakeringen van rood populair zal zijn. Zowat iedereen kan een roodharige te zijn, maar voor de beste look voor je zou zijn om vast te houden aan rode koeler voor koeler huidtinten en helderder rood voor een donkere huidskleur. Na te zijn gebagatelliseerd in de afgelopen jaren, heeft rood een favoriet dit voorjaar en een go-to kijken als we dichter bij de zomer te worden.

MORE: Fleur uw natuurlijke haarkleur met Henna

Mahogany Bombshell

Wilt u niet te gaan over de top of zelfs naar een lichtere tint? Niet nodig als de perfecte opfriscursus voor brunettes zou de mahonie basis en enkele serieus subtiele hoogtepunten op de tips die ervoor zorgt dat je gloeien zijn. Zeer geschikt voor lichtere huidskleur, maar ook geweldig voor donkere huidskleur met een tikkeltje meer hoogtepunten. Kijk naar de zon schitteren op de manen en maak je dit voorjaar onweerstaanbaar.

FOTO AMBER JANIELLE
load...

Icy-hot Blonde

Wat is een meisje te doen om koel te blijven dit voorjaar? Ga blonde! Licht zilver en platina blonde verlaat de warme golds een zwoeler look die is geweldig voor koeler huidtinten en perfect voor een leuke verandering in 2014.

FOTO CARMEN VAN MIJN NATURAL SISTAS
load...