Alle haartexturen profiteren van een glanzende en gladde polijstlijn | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Alle haartexturen profiteren van een glanzende en gladde polijstlijn

Alle haartexturen profiteren van een glanzende en gladde polijstlijn

Alle texturen welkom: Als u op zoek bent naar een stevig vasthouden instelling lotion met hoofdhuid-heilzame voedingsstoffen, een flexibel bedrijf gel, en een conditionerende olie finisher, Smooth 'N Shine is net wat je voor ogen hebt. We weten dat omdat we het been werk uit retail plank onderzoek hebt genomen. Neem een ​​kijkje op wat onze partners bij Smooth 'N Shine te bieden hebben voor u!

Elke curlista heeft behoefte aan een go-to set van producten die de gezondheid en de rijkdom van haar kroon te promoten. Van beschermende stijlen om krullen los te maken, is er voor ons allemaal een beetje iets met deze lijn dat het maken is al ons all-stars voor decennia. Laten we kijken naar enkele van de manieren waarop je haar zullen profiteren van deze olijfolie, tea tree, en aloë vera geformuleerd lijn die natuurtalenten en celebrity stylisten aanbidden.

load...

Krullen met een goede gel!

We willen allemaal die perfecte set van krullen die duurt dagen zonder de crunch en vlok. Met een groot aantal keuzes, zul je snel leren dat Smooth 'N Shine Polijsten Curl Activator Gel is precies goed voor golven en krullen. Deze alcohol vrij, voorwaarden gel zachtjes maakt van uw natuurlijk golvend en krullend haar in aloë-vera doordrenkte pracht. Hoe weten we? Just check out deze lijst van de goedheid:

Eenmaal aangebracht op nat of droog haar, dan heb je de directe slip en de zachtheid van je krullen merken

Aloë vera is de chauffeur om een ​​gezonde, glanzende krullen die glans en kracht te bevorderen

Ongeacht de stijl die u kiest, zal dit lichtgewicht welriekende heldere gel u helpen dit te bereiken.

BONUS: In combinatie met haar zus Hair polijstmachine, zal uw golven en krullen zo helder moet je een zonnebril te dragen binnen en 's nachts schitteren!

Wikkel het omhoog om het te houden!

Er is veel discussie in onze NaturallyCurly wereld over de beste en veiligste manieren om te golven, krullen en spoelen rechtzetten. Van rechttrekken behandelingen die ons strak te geven, achterover gekamd paardestaarten thermische beschermers dat schild haarstructuur tegen hitte schade, een groot deel van dit gesprek stuurt in de richting van de nabehandeling en styling regime dat de zorg voor krullen. Dat is waarom je enthousiast zult Smooth te gebruiken en Shine Polijsten Revivoil Foaming Wrap Lotion. Geef je mening over onder zijn voordelen:

  • Niet-spuitbus die precieze hoeveelheid lotion pompen
  • Wikkel en zet je nat of droog haar te vergrendelen in de hydraterende eigenschappen van olijfolie's
  • Elimineer irritatie van de hoofdhuid met tea tree olie
  • Lichtgewicht voor styling
  • Ongelooflijk glans en sterke versteviging aan het haar in de gewenste stijl te houden
  • Versterking van de formule die je haar bounce back helpt om zijn natuurlijke staat wanneer u maar wilt!

BONUS: Hoewel dit schuimende wrap lotion wordt aanbevolen voor rechtgetrokken krullen en golven, het is extra Holding formule is een geweldige setting lotion voor twist outs (we hebben niet over u vergeten 3s en 4s!).

load...

Gloed! Flikkering! Shine met een olie die niet verslagen kan worden!

Of u nu draaien out of rechttrekken up, het is uw recht! Zorg ervoor dat je krullen schijnen op een regelmatige basis. De beste manier om dat te doen is vast te houden aan uw gezonde haarverzorging en styling regimes. En voeg een extra boost met een olie finisher dat de voorwaarden en reparaties haar. Ontworpen met al onze krullen in het achterhoofd, de Smooth 'N Shine Polijsten Hair polijstmachine met Aloë Vera is gemaakt om je haar te geven het volgende:

  • Houd flyways en kroezen op afstand met elke toepassing
  • Kan gebruikt worden als een ontklitter of pre-styling behandeling
  • Voorwaarden en geeft glans met de hulp van de elektriciteitscentrale aloe vera

Klaar om deze producten te proberen?

Zoals MJ zou zeggen: "Kom op, meisje!"

Houd in gedachten dat deze lijn van Smooth 'N Shine curl-spaarders kan worden gecombineerd of solo gebruikt voor het bereiken van ieder en elk kapsel je wilt. Gebouwd om elke textuur en krulpatroon behagen, deze lijn is er een die je zullen praten over rond de waterkoeler wekenlang omdat iedereen gaat om uw super sexy, glanzende krullen te bewonderen!

Bewaar deze infographic om uw Pinterest boord en verwijzen naar het wanneer je het doorlezen van massa-merchandise retailer en lokale schoonheid aanbod winkels. Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke product opgehaald voor uw krulpatroon, porositeit, dichtheid en meer kennisnemen van onze NaturallyCurly virtuele index van educatieve en educatieve content.

Zoals altijd, blijf krullend (en als je het strekken, strek de krullen veilig)!

load...