Blackandsexytv morst over de natuurlijke haarscène van panty-druppelaars | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Blackandsexytv morst over de natuurlijke haarscène van panty-druppelaars

Blackandsexytv morst over de natuurlijke haarscène van panty-druppelaars

Voordat de natuurlijke haar beweging, werden beelden van de natuurlijke haren op het scherm beperkt tot de wil van Tamara Tunie van Law and Order SVU, Tracee Ellis Ross van Girlfriends en Cree Summer uit een andere wereld en elke zwarte geanimeerde personage dat je kunt bedenken met de rariteiten van The Cosby Show. Nu zijn we langzaam zien meer vrouwen met kroeshaar achtige Teyonah Parris op het grote scherm en ik ben enthousiast, omdat het er toe doet. Het indienen van een breed scala van alle vrouwen met verschillende verhalen en diverse esthetiek is belangrijk, want beperkt, homogene, banaal voorstellingen kunnen stereotypen versterken, relatability te beperken, en het creëren van een maatschappelijke norm van acceptatie. Vertegenwoordiging van belang, en te ondermijnen het belang ervan is roekeloos en naïef, vooral omdat kinderen en jongeren zijn zeer beïnvloedbaar.

Gabrielle Maiden (links) en Khalilah Joi (rechts)

Ik was verrukt om te zien Wendy onderwijs Farrah over haarverzorging in de Sexless “Panty Dropper” episode. Die scène was het gesprek van de commentaar sectie, samen met Stasi fantaseren bij de Poëzie 's nachts. Het was mooi mesh tussen nostalgie en de moderne tijd. Vertel ons hoe dit is gebeurd. Was dit al in het script of was het improviseren?

Khalilah (Wendy): Het idee werd opgenomen in het oorspronkelijke script. Numa Perrier en Dennis Dortch (mede-oprichters van Blackandsexytv) gaf me het startsein om een ​​zweep voor het haar Farrah's te maken en daarna wassen en draai het haar de manier waarop ik zou mijn eigen doen. Ik heb zelfs mijn eigen hand mixer. Het was een grote binding moment tussen de personages, maar was ook vrij trouw aan het leven.

load...

Gabrielle (Farrah): Wij hebben natuurlijk de basis van de scène in onze gedachten, maar de meeste van wat je in de haarverzorging scène tussen karakter Khalilah zag en die van mij is alles improvisatie. Het is al haar werkelijke haarverzorging mengsels van de sheaboter, kokosolie, enz. Ook haar praten over hoe om het haar te draaien en te genieten van het vocht met een katoenen t-shirt is allemaal van haar persoonlijke kennis te maken met haar eigen haar.

Kunst weerspiegelt cultuur en niet alleen zijn meer zwarte vrouwen stopzetten van het gebruik van relaxers maar ze zijn ook op de vlucht voor salons. Vaak wanneer haarverzorging in de zwarte gemeenschap is vastgelegd op film deze is ingesteld in een kapsalon, maar dit kan niet langer een getrouwe weergave zijn, vooral voor de duizendjarige generatie. Waarom was het belangrijk om dat moment te delen, vooral omdat de scene nam de helft van de episode?

Numa Perrier (co-creator / showrunner): Onze schrijvers kamer is samengesteld uit alle zwarte vrouwen en de meerderheid van ons hebben natuurlijk haar of natuurlijke gestyled haar. De meesten van ons ook ofwel onze eigen haar te doen of te vertrouwen een vriend te helpen. Toen ontstond het idee wilden we naast elkaar wat Wendy en Farrah het doen waren - een rustige nacht van het haar wassen - met wat Nolita en Stasi deden - een avondje uit op data. We kennen in ons echte leven, dat was de dag is zeer reëel en zal je hele nacht dus we wilden niet weg terug van de realiteit van dat. Het is ook een manier die vrienden band met elkaar. Er zijn weinig dingen intiemer dan het laten van iemand zijn allemaal in je haar / hoofdhuid etc. Dit is dat onuitgesproken vertrouwen en zorg tussen mannen dat we echt wilde uitdrukken en niet alleen in een korte weg, maar bijna in real time.

Natuurlijk willen wij uw DIY recept weten!

Khalilah: Wanneer ik een shea zweep, er zijn altijd drie hoofdcomponenten: 100% natuurlijke grondstoffen sheaboter, kokosolie, en plantaardige glycerine. Andere ingrediënten variëren en kan worden aangepast aan ieders voorkeur. Ik typisch een leave-in conditioner, Jamaicaanse zwarte castorolie, zoete amandelolie, het instellen van crème of lotion, en wat etherische olie je wilt voor geur. Mijn favoriet is lavendel!

load...

Wat zijn uw individuele haarverzorging regimes?

Khalilah: Geloof het of niet ik ben vrij lui als het gaat om mijn haar. Ik wil mijn haar te laten in wendingen en rock hoeden, sjaals, pruiken, enz. Ik een week en shampoo om de twee weken co-wash een keer. Wanneer ik shampoo, doe ik een pre-poep en detangle eerste gebruik van een goedkope conditioner zoals Suave en kokosolie. Nadat ik shampoo ik diep staat met ofwel alleen een plastic dop of onder een motorkap droger. Ik eindigen altijd met de LOC-methode. Ik mijn leave-in gemengd met water en plantaardige glycerine mijn vloeistof en verzegel met kokos en / of Jamaican zwarte ricinusolie. Tot slot, ik eindig met shea zweep of de Just Natural Organic Voedingswaarde instellen Lotion.

Gabrielle: Ik wassen, conditie, en borstel het in de douche om het terug tot leven te brengen. Zodra ik de conditie van het, ik geef het een goede kam uit. Daarna heb ik spoelen en daarna nog een laag conditioner om de krullen opnieuw in te stellen en te spoelen, waardoor mijn haar zo zacht als mogelijk te krijgen van toepassing. Dan heb ik mijn haar droog, laat het bezinken, en voeg dan wat leave-in conditioner en misschien wat olie aan glans toe te voegen. Ik kiezen uit de krullen met mijn handen en dan voila! Mijn 'voor is herboren.

Ik hield toen Wendy was co-wassen Farrah's haren in de gootsteen. Welke Nature's Gate conditioner gebruikte ze? Wat zijn uw Heilige Graal producten? Geef uw favoriete merken een schreeuw!

Khalilah: We gebruikten de Nature's Gate Aloe Vera Conditioner voor de co-wash. Mijn favoriete producten zijn Oyin Handmade Greg Juice, Jamaicaanse zwarte castor olie, en Just Natural Organic Voedingswaarde instellen Lotion.

Controleer meer van Blackandsexytv hier:

Blackandsexytvnow, YouTube en Instagram

load...