Curlynikki trekt publiek in Atlanta | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Curlynikki trekt publiek in Atlanta

Curlynikki trekt publiek in Atlanta

Atlanta, GA-Wanneer CurlyNikki gastheren een meetup, kijk uit!

Nikki Walton-en Baby Gia-bracht een nacht omringd door haar honderden lezers, die uit de hele wereld kwamen voor de kans om de blogger te ontmoeten en anderen ontmoeten met krullen en knikken.

Nikki, Gia en Jessica McGuinty van Jessicurl op de meetup

Het evenement in het Livingston Bar in het Georgian Terrace Hotel ging diep in de nacht toen de vrouwen sprak haar, feasted op cupcakes en sprak met Walton. Een van de bar managers trok ons ​​terzijde halverwege, smeken ons naar een ander evenement te organiseren omdat "Ik heb nog nooit zo'n mooie menigte van vrouwen hebben gezien."

Mae, aka NaturalChica, en een ander mooi krullend genieten van de CurlyNikki meetup

load...

Walton was in de stad uit Raleigh, NC, Bronner Brothers bij te wonen. Het was een perfecte kans om veel vrouwen die ze heeft gekregen om te weten op haar blog te ontmoeten.

Natural Selection blogger Cassidy Blackwell's haar was een grote hit op de meetup groep

Een grote groep komt bij de CurlyNikki meetup

Een vrouw reisde van Maryland met haar tienerdochter voor de kans om Walton ontmoeten. Het was een geweldige kans voor de tiener om de schoonheid en het vertrouwen die bij het vieren van natuurlijke textuur te zien.

CurlyNikki en Gia hebben hun foto genomen met sommige lezers

Het stond alleen voor de kamer als honderden mensen verzamelden zich bij de Livingston Bar

Na het evenement, Walton kreeg een e-mail van de aanwezigen die vatte het evenement. "Ik wilde alleen maar om u e-mail en vertellen u DANKUWEL voor het hosten van de meetup in Atlanta vanavond! De opkomst was geweldig! Er waren zo veel mooie hoofden van natuurlijk haar op één plek, het was bijna een beetje overweldigend. Overal waar ik draaide ik was als: "ik hou van haar haren en haar haar, en haar haar. Oooo, en haar haar, ook !!"

Vrouwen bleven de hele nacht om Nikki te praten en te ontmoeten en genieten van de andere natuurlijke vrouwen

Aangekomen bij de Livingston Bar voor een nacht van krul liefde.

load...