De no-frizz pixie curl-methode | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

De no-frizz pixie curl-methode

De no-frizz pixie curl-methode
Afgebeeld: Gewoon Curly aka Sandra

Als u op zoek bent naar een no-frizz styling methode die ook vecht flyaways, kan de elf krul methode zijn wat u zoekt! U kunt deze styling methode elk moment van het jaar te gebruiken voor elke lengte van de krullend of golvend haar.

Houd in gedachten, dit heeft niets te maken met een "pixie-style" haircut-dit is slechts een methode waarbij krullen en golven kan worden gedroogd en gestyled.

Het beste deel van pixie krul styling is dat je hoeft alleen maar je droger en haren diffuser en uw favoriete styling producten.

Voordat u diffuse

U kunt ook een warmte-beschermer als Cantu Thermal Shield warmte-beschermer of SheaMoisture Jamaican Black Castor Olie gebruiken Versterken & Grow Thermal Protectant Spritz. Je zou het niet nodig om een ​​warmte-beschermer gebruiken als u geen gebruik maken van warmte veel op je haar, of als u een meer natuurlijke look wilt, omdat sommige warmte beschermers bevatten siliconen en andere additieven. Door het verspreiden van, bent u uw haar te beschermen tegen directe warmte en waardoor de warmte letterlijk “verspreiden” door je haren.

load...

Zet de diffuser op high

Wanneer u klaar bent om het drogen te beginnen bent, stel je je föhn op een hogere stand. Lange periodes van blootstelling aan hitte kan haar beschadigen, dus deze methode het verminderen van de hoeveelheid tijd die je haar wordt blootgesteld aan hoge temperaturen voor een no-kroezen finish. Normaal gesproken raden we föhnen krullend haar op een lagere stand, maar veel mensen die deze methode gebruiken vinden dat krullen hebben de neiging om beter te doen wanneer de droger op een hogere sterkte instellen en wanneer het proces kost minder tijd.

Omslaan

Klaar? Flip je haar dan (helpt met volume en vlakke tops) en neem een ​​klein deel van haar. Plaats het op de diffuser en droog het met je diffuser door omhoog te duwen en werken aanzet tot en afwerking met de droger dicht bij je hoofd.

Schakel de droger

Hou op. Letterlijk stoppen. Schakel uw droger, verplaatsen naar uw volgende gedeelte, daarna opnieuw te beginnen. Het idee is niet om “klap” je haar rond, maar om te proberen en te verplaatsen zo weinig mogelijk.

Herhaling

U kunt ook uw haar stapel op de diffuser, duw hem naar je hoofd, dan zet de hitte. Laat het zitten voor een minuut (of minder), sluit de droger uit en verplaatsen naar een andere afdeling. Doe hetzelfde voor elk gedeelte van het haar. Je wilt niet meer dan 1 minuut per sectie door te brengen. Als je haar nog nat is, ga dan rond een tweede keer.

Als je bang bent om te veel warmte te gebruiken, doe 1 of 2 “rondes” en krijg je haar 85-90% droog is, dan laat de rest droog op zijn eigen. Om een ​​no-kroezen finish is, doe je haar niet aan, omdat het droogt.

Zie het als je haar “plopping” met een vochtige handdoek. U gebruikt dezelfde bewegingen, maar dan met een diffuser in plaats van een handdoek.

Optioneel: Clipping

Als u een veel haar, of als het langer, kunt u kiezen voor de clipping methode - zowel voor als na elf curling. Ten eerste, de stijl met de producten die u normaal gebruikt. Dan, met gebruikmaking van clips, en beginnen te drogen met de pixie-methode. Nadat u klaar bent en de warmte is uitgeschakeld, kunt u ervoor kiezen om het haar weer clip en gaat door met de diffuser een laatste keer.

load...

Het kan nodig zijn om te experimenteren met de producten die u gebruikt voor uw haartype voor deze methode en met de warmte-instellingen en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt voor elke sectie.

Om u te helpen de hoeveelheid tijd die je je haar bloot aan warmte te verminderen, kunt u op zoek naar een ionische of toermalijn droger. Deze tools helpen bij het versnellen van het droogproces nog vertrekken haar glanzend en gezond.

Als je eenmaal hebt ontdekt hoe goed de no-kroezen pixie curl methode werkt, en hoe veerkrachtig en gedefinieerde je krullen en golven te worden, zul je het gebruikt de hele tijd.

Heb je ooit geprobeerd de elf krul methode, of heeft u uw eigen variant? Vertel ons hoe het werkte voor u in de commentaren.

load...