Een toevallige ondernemer heeft hulp nodig bij het kronen van je krullen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Een toevallige ondernemer heeft hulp nodig bij het kronen van je krullen

Een toevallige ondernemer heeft hulp nodig bij het kronen van je krullen

Zou het niet mooi zijn als er een apparaat dat je krullen kon drogen zonder het patroon te verstoren? Wat als deze tool kan je meer volume te geven? Nou, nu is er één.

Memphis inwoner en ondernemer Ayshia Collier werd geïnspireerd door haar eigen strijd voor het verkrijgen van volume in haar krullen op een apparaat dat droog en prop krullen bij de wortels kunnen luchten zonder het inpluggen van een stekker in het stopcontact te creëren.

“Ik worstelde met mijn haar al jaren, net als een heleboel krullende blonde vrouwen en er was dit een probleem dat niet een echte oplossing hebben, 'zegt Collier.' Krullend haar heeft de neiging om een ​​goede hoeveelheid hebben van volume, maar voor sommigen, het is vlak boven en groter aan de onderkant. Ik stond in mijn badkamer, gefrustreerd en willen dat ik had een apparaat dat mijn roots uit de buurt van mijn hoofdhuid kon tillen, terwijl ze gedroogd. Dus ik dacht dat dit zeker niet zo bestaan ​​waarom heb ik niet maken het zo.”

load...

Collier apparaat geeft individuen de vrijheid om zich te concentreren op andere activiteiten tijdens het drogen aan de lucht en het krijgen van het volume, en tegelijkertijd de tijd doorgebracht het verspreiden in de voorkant van een spiegel afbreken.

Heeft Ayshia altijd van plan op het nastreven van haar krullend haar uitvinding als een bedrijf streven? Niet helemaal.

“Ik had geen plannen om ondernemer totdat ik vier jaar geleden naar Austin verplaatst. Alle mensen om me heen die het ondernemerschap geest had me geïnspireerd. Ik dacht, nou als zij het kunnen doen, dan zo kan I. Ik begon brainstormen over verschillende business ideeën en oorspronkelijk gepland op het starten van een scooter verhuurbedrijf. Ik ging terug naar dit haar hulpmiddel idee dat ik kwam met, als de verhuurder niet de pan uit.”

En zie, de krullende kroon.

Dit geeft iedere krullend meisje het gemak van het niet hebben om je haar naar beneden spiegelen, plagen en diffuus, en het minimaliseren van het haar routine. Er is slechts een wegversperring, echter: de gekrulde kroon niet op voorraad is nog als gevolg van lage fondsen voor productie.

Het prototype was eigenlijk gemaakt van ambachtelijke pijpenragers. Het was niet functioneel, maar het was genoeg om het idee over te brengen aan de gemeenschap te krijgen. Later, Collier was in staat om CAD-bestanden en 3D-prints veroorloven, tot een onverwachte wending gebeurd. Een dronken bestuurder sloeg haar toen ze haar bromfiets reed, maar gelukkig, Collier liep weg met slechts nietjes en een nekletsel, plus een nederzetting die geholpen bij het opzetten van de CurlyCrown.

Na het prototype, ging Collier door vele andere tocht en had gesprekken met ontwerpers om ervoor te zorgen dat het goed werkte. Nu de CurlyCrown is geperfectioneerd, het moet worden vervaardigd, om het te krijgen in de handen of het haar van mensen.

Met het oog op de nodige fondsen te werven voor deze nieuwe uitvinding in productie nemen, Collier nodig heeft om 32 € te verhogen; elk CurlyCrown kosten van 300 € tot 600 € op te bouwen. De opbrengst van haar Indiegogo campagne zal gaan naar de tooling schimmelvorming, productie, verpakking, verzending, reclame en andere diverse kosten.

Collier nooit bedoeld om een ​​zakenvrouw in de wereld van krullend haar. Ze wil alleen maar om elke krullend meisje te helpen zijn die hunkert naar grote krullen vol volume. “Ik heb zeker uitgegroeid tot de ondernemer state of mind. Ik weet uit alle geweldige feedback en reacties die ik heb gekregen dat dit iets is wat mensen willen net zo veel als ik. Ik ben van plan op het produceren van een aantal andere haar tools als goed; CurlyCrown is slechts het begin.”

load...

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

In een haar sleur? Volg ons op Instagram voor inspiratie.

load...