Festivalkapsels met bed hoofd door tigi | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Festivalkapsels met bed hoofd door tigi

Festivalkapsels met bed hoofd door tigi

Deze zomer is gevuld met eindeloze avonturen, het verkennen van nieuwe plaatsen en proberen leuke kapsels. Een van mijn meest memorabele ervaringen was op bezoek bij Chicago naar Lollapalooza, één van de grootste muziekfestivals in de wereld die de top muzikale stijlen, variërend van EDM tot hip-hop is voorzien bij te wonen.

Bed Head door TIGI gehost een epische hotel partij op het Bed Head Hotel - een exclusieve pop-up party voor festivalgangers te nippen aan verfrissende cocktails, krijgt glam en genieten van goede vibes door gast-dj's. De tweedaagse activering bracht kunstenaars en beauty beïnvloeders waaronder Sabrina Claudio, Bretagne Sky, en Madison Beer. Niet om een ​​aantal van de beste vrouwelijke dj's noemen draaiden de lekkerste tunes, met inbegrip van Caroline D'Amore en Dani Thorne.

load...

Elk festival heeft zijn eigen persoonlijkheid. Lollapalooza is de perfecte mix van boho voldoet aan de jaren '90 street style. Festival stijl is altijd een hot topic en een kapsel dat was overal waren ruimte broodjes. Je kon de mensen ter plaatse dragen van hen strak, krullend, gevlochten - en soms overgoten met glitter bij de wortels. Sommigen trokken al hun haar tot in de wendingen, terwijl anderen laat de helft daarvan vrij stromen.

Is dat dit was mijn eerste keer op Lollapalooza, het was alleen maar goed ik samengevoegd in op het festival fun. Kimberly Michelle, TIGI stylist en opvoeder, gestyled mijn haar met behulp van Screw It, een krul hydraterende gelei olie die vocht toevoegt, en Get Twisted, de antikroes haarlak dat de luchtvochtigheid tot kroezen te bestrijden tot 72 uur vecht. Omdat die ruimte broodjes zijn een klassiek festival stijl, heb ik gekozen om te gaan met die stijl en flair toegevoegd door het opnemen van een vlecht in het midden en ook een aantal ingewikkelde accessoires.

Kimberly Michelle echt maakte mijn Sporty Spice dromen waar. Ze gemorst zelfs de thee op pro tips om mijn stijl te behouden, terwijl op het festival en de bovenkant krullend meisje tip om droog haar te voorkomen. Bekijk onze openhartig gesprek hieronder en laat me weten wat jullie van mijn festival stijl.

Wat ik het meest van hou festivals is dat je mensen van over de hele wereld die aan te sluiten over muziek, kunst en mode elkaar kunnen ontmoeten. Ik had de kans om zo veel curlfriends en vrouwen veroveren van de muziekindustrie, zoals Caroline D'Amore voldoen. Ze trad op één van mijn favoriete dj-sets, en ze wiegde een felle festival kapsel dat de show stal. Bekijk onze interview hieronder, samen met andere krullend meisjes delen hun top tips en wat hun natuurlijk haar vertegenwoordigt.

De TIGI stylisten aangeboden aanwezigen gratis kapsels die gespecialiseerd is in boho vlechten, twisted topknots en vet texturen. Het is geen geheim dat de textuur is in de voorhoede van de beauty-industrie en zal alleen nog om de weg te wijzen als meer vrouwen omarmen hun natuurlijke textuur.

load...

De TIGI team hebben geweldig werk stylen van haar deelnemers en ik was nieuwsgierig om hun inspiratie voor deze creatieve kapsels weten. Elke unieke kapsel werd gecreëerd met een aantal van Bed Head's best verkopende stylers. Een festival van essentieel belang? Oh Bee Hive - een droge shampoo die textuur en volume geeft, maar ook absorbeert overtollig talg en verfrist haar na het dansen de hele dag en nacht op het festival. Ik haalde een paar TIGI stylisten om te leren hoe elke stijl te creëren. Hoor meer van de stylisten en hoe deze looks hieronder te bootsen.

Dank u, TIGI, voor de uitnodiging om rond te hangen in het Bed Head Hotel en Lollapalooza voor een onvergetelijke ervaring.

Wat is uw favoriete festival stijl?

Laat het ons weten in de commentaren.

load...