Formele pony loc vakantie haarstijlen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Formele pony loc vakantie haarstijlen

Formele pony loc vakantie haarstijlen

Ik ben op weg naar formele vakantie partijen dit seizoen, maar wil niet te hebben om het afsluiten van uw locs voor de gelegenheid? Bijna geen tijd en ideeën? Raak niet in paniek!

MORE: De golvende Holiday Updos of Curly Holiday Updos

Er is geen reden om uw locs kan een formeel niet naar het evenement met u! Ons niet gelooft? Neem een ​​kijkje, en leer hoe u dit seizoen kan rock de fantastische vakantie kapsel. Hint: het is super eenvoudig!

Klik hier voor de Franse Braid Pony Loc Look

Locs zijn een klassieke stijl. Ze nemen een tijdje om in te zetten, maar meisje, doe niet te lang of ze mee?

Serieus, konden hun tijdbesparende voordelen vermeld voor mijl, dus waarom laat de stijl wanneer een formele vakantie nodigt komt langs?

load...

Volg deze stappen en jezelf een stijlvolle, loc updo dat is perfect voor iedere luxe vakantie evenement.

  1. Vanaf je haar lijn aan de bovenkant van je hoofd, beginnen de Franse vlechten. Voor elk gedeelte van de Franse vlecht, pak ongeveer 4-5 van de locomotieven.
  2. Om de Franse vlecht, begint dicht bij de hoofdhuid, en voor deze stijl op de haarlijn, en een aparte het haar in drie delen met 4-5 locs per stuk. Begin vlechten door het kruisen van de streng in uw rechterhand naar de streng in het midden. De rechter streng moet nu in het midden. Vervolgens steekt de linker streng over het midden streng. De middelste streng moet nu in de linkerhand. Ga door met deze methode uw manen, voortdurend het toevoegen van meer locs als je naar beneden te bewegen.
  3. Zodra u de nek van je nek te bereiken, neemt een van de locomotieven en wikkel het rond de resterende losse locomotieven, zoals je zou een rubberen band. Plooi de loc omhoog onder de vlecht het doortrekken iets van boven. Gebruik van een haarspeld, stevig speld de loc plaats.
  4. Om ervoor te zorgen dat de stijl veilig is, schud je hoofd heen en weer om ervoor te zorgen dat de "rubber band" loc niet loskomt. En je bent klaar!

Al met al moet dit kapsel vakantie niet meer dan tien minuten in beslag nemen, en u kunt op uw manier, locs en al, om uw volgende vakantie bash!

Meer willen?

Blader door honderden gebruikers ingediende kinky kapsel foto's en inspiratie voor uw volgende blik vandaag!

load...