Help ons ervoor te zorgen dat de rotsen krullen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Help ons ervoor te zorgen dat de rotsen krullen

Help ons ervoor te zorgen dat de rotsen krullen

Wij helpen krijgen CurlTalk weer op zijn voeten nodig!

Als een zeer drukke bedrijf ondergaat een aantal belangrijke overgangen, we helaas liet onze aandacht weg van CurlTalk afdwalen te lang. Maar we werken goed te maken voor het nu, door het geven van dit belangrijke onderdeel van NaturallyCurly veel liefde. En we willen graag om u te belonen voor het geven van ons wat liefde, ook!

Door deel te nemen aan de NaturallyCurly forums - posten, commentaar, smaak - in de komende weken, wordt u automatisch worden ingevoerd om fantastische prijzen te winnen!

Je kon een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek NaturallyCurly.com mede-oprichter Michelle Breyer's "The Curl Revolution," mede ingegeven te winnen door de discussies op het forum. Je zou ook kunnen winnen Target cadeaubonnen en haarverzorgingsproducten in overvloed. Dit alles kan van jou zijn door simpelweg een actieve CurlTalker. Vraag die kleine haarverzorging vragen - geen vraag is te onbelangrijk - die zijn dwars zit al jaren, of help een ander een probleem dat is al bugging haar krullend te lossen.

load...

Krijg informatie over eiwit-gevoelig haar, of over hoe de overgang van steil haar krullend. Benieuwd naar keratine? We hebben pagina's met informatie over uw haar rechttrekken, ook. Leer welke producten en technieken te werken voor andere meisjes met krullen - CurlTalk heeft de antwoorden op al uw haarverzorgingsproducten vragen, in een gebruiksvriendelijk, eenvoudig te gebruiken formaat.

Of bezoek Non-Hair Discussie en praten over vrijwel alles wat er op je geest - actuele gebeurtenissen, boeken, tv-programma's, en die wedstrijd die sparkly nieuwe jurk van je schoenen! Misschien zult u de volgende CurlTalker een legendarische draad die gaat op voor honderden pagina's en heeft duizenden keren bekeken lanceren.

Doe mee en geniet van de compleet vernieuwde en sterk verbeterde CurlTalk - nieuwe software, nieuwe categorieën, toegewijde moderatie team en geen SPAM! (Nou ja, sterk verminderd spam, toch!)

Hier zijn nog enkele details over de CurlTalk Rocks wedstrijd - wat we zoekt en wat je kunt winnen!

  • 10-16 december: Lid het creëren van de meeste nieuwe discussies (prijs: ondertekend "Krul Revolution" boek, haarverzorgingsproducten)
  • 17-23 december: Lid toevoegen van de meeste reacties (prijs: 30 € Target gift card, haarverzorgingsproducten)
  • 31 december-januari 6: Lid toevoegen van de meest beloning punten om hun engagement score (leuk, is het ermee eens, post telt, etc) (prijs: 30 € Target gift card, haarverzorgingsproducten)
  • 07-13 januari: Lid het creëren van de meeste nieuwe discussies (prijs: ondertekend "Krul Revolution" boek, haarverzorgingsproducten)
  • 14-20 januari: Lid toevoegen van de meeste reacties (prijs: 30 € Target gift card, haarverzorgingsproducten)

Op 24 januari zal een grand-prijswinnaar bekend gemaakt. Een ondertekende "Curl Revolution" boek, een 150 € Target gift card en een selectie van haarverzorgingsproducten zal gaan naar het lid het meest bijdragen over de 3 december - periode van 20 januari.

load...

De leden kunnen winnen slechts een van de wekelijkse prijzen, maar winnaars van een wekelijkse prijs zal ook in aanmerking komen voor de hoofdprijs. Zie meer details en regels hier.

Bedankt voor uw hulp bij deze, curlies! Samen kunnen we CurlTalk rots opnieuw te maken! Nog vragen? E-mail Gretchen.

load...