Hoe druk naturals zelfzorg beoefenen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Hoe druk naturals zelfzorg beoefenen

Hoe druk naturals zelfzorg beoefenen

Als een drukke natuurlijke die vaak te dun wordt uitgerekt, ik vind dat mijn zelfzorg moet in combinatie met een routine die al aanwezig is in mijn leven.

Foto met dank aan @MOMCRUSHMONDAY

Als een drukke natuurlijke die vaak te dun wordt uitgerekt, ik vind dat mijn zelfzorg moet in combinatie met een routine die al aanwezig is in mijn leven. Of u nu een student, een moeder, een professionele, een verzorger, of al het bovenstaande, is het belangrijk om te overwegen of u oefent genoeg zelfzorg in je leven. Hier zijn een paar stappen die hebben gewerkt voor mij.

1. Naleven van uw zelfzorg

De eerste stap is om een ​​bewuste poging om zelfzorg praktijk te maken, speciaal voor jou. Ik heb geconstateerd dat natuurlijke producten - en een beetje van mindfulness - echt gaan een lange weg. Door in harmonie met de manier waarop ik om met mijn geest, lichaam en geest, evenals het betalen van zorgvuldige aandacht voor wat ik interactie met, ik ben in staat om duidelijker te concentreren op mijn manifestaties - terwijl de voortzetting van de constante glow-up.

load...

2. Mediteer en weerspiegelen

Ik begin meestal mijn ochtend af met een kleine meditatie + spiegel sessie. Ik staar naar mezelf in de spiegel als ik klaar te krijgen, het nemen van een mentale notitie van al de fijne kneepjes die me me te maken. Ik herinner me aan, “Wees lief voor jezelf vandaag." We hebben de neiging te voelen gehuld in maatschappelijke zelftwijfel die soms moeilijk te herkennen zijn.

3. Integreer aromatherapie

Zoals ik mediteer, wrijf ik essentiële olie van lavendel in mijn handen. Ik laat de geur vlotter en wikkelen zich rond mij als ik te kleden. Volgens Dr. Ax, heeft de geur van lavendel medisch bewezen om te helpen bij "de behandeling van neurologische problemen zoals migraine, stress, angst en depressie." Persoonlijk, is het terrein me - ik zelfs breng mijn flesje met mij, en in mijn meest angstige momenten, wrijf ik een stipje op mijn polsen of tempels, neem een ​​paar keer diep adem om terug te keren naar een rustige toestand.

4. Haar zorg is zelfzorg te

Op mijn haren, gebruik ik een infuus van rozenwater en gedroogde lavendel kruiden. Ik heb ook trekken mijn heldere kwarts met mijn rozenwater tijdens het creatieproces om positieve energie te kanaliseren in mijn tinctuur.

'S Nachts, voordat ik voor te bereiden op mijn haar voor die bom twist-out Ik ben van plan op het schommelen van de volgende dag retwist, ik blussen mijn haar met roos-lavendel water. Tijdens dit proces, ik nadenken over mijn dag. Zijn ongelooflijke geur in aanvulling op de genezende eigenschappen van de bloem voorzien mijn gebleekt eindigt met een opmerkelijke glans aan mijn wendingen.

Mijn proces voor het maken van mijn water infuus is eenvoudig, maar tijdrovend. Ik gebruik:

  1. Organische, pesticiden rozen
  2. Gedistilleerd water
  3. Organische lavendel die in de zon gedroogd
  4. Mijn heldere kwarts

Ik heb een kopje rozenblaadjes in een glazen pot, giet drie kopjes gedestilleerd water over de bovenkant daarvan. Vervolgens voeg ik een half kopje gedroogde lavendel. Tot slot, voeg ik mijn heldere kwarts in rekening te brengen in het water die ik heb gemaakt. Het afdichten van de pot, ik laat dit in de zon zitten op mijn terras voor ongeveer een week tot alles bij elkaar versmelt naar mijn smaak.

load...

5. Behandel uw huid goed

Genezing mijn huid is uitgegroeid tot een vorm van meditatie, ook.

Op mijn huid, ik volg een relatief losse regime; echter meestal elk van mijn producten zijn natuurlijk. Het enige product dat ik zweer bij is de Aztec Secret Indiase Healing Clay - y'all, deze klei zonder enige twijfel mijn huid heeft gered - samen met het drinken van veel water en het eten beter.

Ik meng een eetlepel van klei met een eetlepel appelazijn olie en vormen een pasta. Ik plaats deze pasta over mijn hele gezicht en laat het drogen tot het begint te schilferen.

6. Spoel uw zelftwijfel

Ik geniet van het kijken naar hen gaan in de afvoer terwijl het warme water me knuffelt. Ik ben het loslaten van alles wat mij niet dienen; zodra ik klaar ben en het masker is afgewassen, I band met mijn lichaam, hydraterende haar helemaal over met aloë vera gel. Mijn geest en mijn gedachten zijn rustig en mijn lichaam is gevoed.

Dames, hoe doe je op te nemen natuurlijke ingrediënten in uw zelfzorg regime? We zouden graag willen weten. 

Ik heb een wasdag afspeellijst. Heeft u nog naar geluisterd?

load...