Hoe je je zelfgemaakte product kunt krijgen dat wordt verkocht door hele voedingsmiddelen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Hoe je je zelfgemaakte product kunt krijgen dat wordt verkocht door hele voedingsmiddelen

Hoe je je zelfgemaakte product kunt krijgen dat wordt verkocht door hele voedingsmiddelen

Wie houdt er niet van Whole Foods? Ze hebben stellaire producten die aan de hoogste kwaliteitsnormen te slagen en vanwege dat u goed over uw aankopen. Het is de droom van een product maker om een ​​deel van zo'n geweldige bedrijf dat gedijt off diversiteit, het helpen van lokale en kleine bedrijven, en heeft een hoge naamsbekendheid zijn. De bottom line: iedereen kan een product in Wal-Mart te krijgen of open een online winkel, maar kan deze producten passeren de strenge eisen van Whole Foods is de echte vraag.

De producten bij Whole Foods hebben strenge normen voldaan en dat is voor elk item te vinden in die fraai aangelegd vestigingen. Ze evalueren alle producten die worden verkocht en ze hebben momenteel 50 voorkomende ingrediënten gevonden in de meeste body care producten die niet in de producten die ze verkopen. U bent alleen gaan naar de beste, meest gezonde producten te vinden en als je voelt dat je eigen product moet als een van die elite groep dan zijn er een paar dingen die je moet weten.

load...

Wat je moet doen

U kunt gemakkelijk naar de Whole Foods site en de informatie over hoe u uw DIY creatie te dienen voor opname in één van de meest begeerde winkels to-date te verzamelen. Een ding in uw voordeel is elke winkel de consument demografische varieert tussen hun verschillende geografische regio's. Hierdoor kan je creatie door de Whole Foods te worden beschouwd in uw regio. Elk regiokantoor heeft verschillende beroepsprocedures bij specifieke indieningsvereisten, dus kijk voor meer informatie over het proces voorafgaand aan uw opname uw lokale Whole Foods regionaal kantoor.

Nu zijn er andere popelen product makers strijden om een ​​plek op de planken. De concurrentie is hevig te worden opgenomen als velen zijn net zo gepassioneerd over milieuvriendelijk en het gebruik van biologische producten of het gebruik van natuurlijke ingrediënten in hun creaties. Dus hoe kun je onderscheiden van de anderen? Hier zijn een paar tips die kunnen helpen.

Hebben een geweldig product

Ok, dit spreekt voor zich, maar voeg ik dit een goede reden. Zet werkelijke denken en passie in je creatie. U kunt alle juiste ingrediënten, intenties, en de verpakking, maar als uw product originaliteit ontbreekt dan wat is het punt? Niet bestuderen wat is al op de planken en dupliceren. Zorg ervoor dat uw product heeft een opvallende uniciteit. Whole Foods heeft niet veel van dezelfde producten te hebben; elk item brengt iets naar de tafel, met name hun body producten.

Weet wat Whole Foods zoekt in producten

Dit lijkt in tegenspraak met de eerste tip, maar het is echt niet. Het nemen van een kijkje op de website van hun kwaliteitsnormen en weten wat aanvaardbaar en onaanvaardbaar ingrediënten is gewoon je aan het doen uw due diligence als een product maker. Deze normen zijn niet veranderen, als het doel van deze retailer is kwaliteitsproducten te leveren die veilig zijn voor mens, dier en onze wereld te bieden. Doe geen moeite om je tijd te verspillen of het hunne door het indienen van producten die een van de 50 gemeenschappelijke ingrediënten die worden verboden bevatten. Als het een relevant ingrediënt om uw product dan kan Whole Foods niet de winkel voor u.

load...

Verpakkingsmateriaal niet ondermijnen

Dit betekent niet dat je stukken zeep moeten worden verpakt in goud folie. Integendeel, wat is uw niche zorg ervoor dat uw verpakking geeft dat beroep. Handgeschreven etiketten kan leuk voor het starten van uit, maar dit is een bedrijf en je moet halen uit uw spel op te nemen in deze arena. Als je wilt serieus genomen worden en verkopen van uw product in Whole Foods, dan moet je op verpakkingen die dezelfde elementen bevat (bijv nutritionele labels, ingrediënten, UPC) als soortgelijke producten te gebruiken binnen je dezelfde categorie. Afgezien van deze gegevens, zijn unieke en verleidelijke met de verpakking.

Wees voorbereid

Ja, dat betekent hebben een infrastructuur op zijn plaats voor facturen, verzending en verwerking, distributie en zelfs potentieel in-store demonstraties van uw product. Whole Foods zal worden verwacht dingen als product aansprakelijkheidsverzekering, een product spec sheet, met inbegrip van foto afmetingen, USDA biologische certificering (indien beweert te hebben) onder andere elementaire zakelijke verwachtingen voor een verkoper. Wees voorbereid en snel aanpassen aan wat er van een volledige uitvliegen bedrijf wordt verwacht.

Build bewustzijn

Het creëren van een buzz rond uw product zal lokaal meer dan goed gaan met het Gehele kopers Voedsel die zich regelmatig pagina op regionaal ambachtelijke evenementen. Ze luisteren ook naar hun klanten, zodat als je zijn aan populariteit wint in uw gemeenschap en voldoen aan de normen voor Whole Foods, kunt u bewuster maken voordat pitching uw product. Er zijn geen garanties dat Whole Foods jouw merk zal dragen, maar als klanten willen uw producten op de planken te zien, kunt Whole Foods te popelen om uit te vinden zijn gewoon wie je bent en wat heeft gekregen mensen zo enthousiast over uw creaties.

Dus, wie is klaar om de sprong te wagen?

load...