Hoe mijn haar en huid zich aanpassen aan de stad New York | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Hoe mijn haar en huid zich aanpassen aan de stad New York

Hoe mijn haar en huid zich aanpassen aan de stad New York

Verhuizen naar New York City kan je het gevoel alsof je in een achtbaan gekregen en nooit van.

Ik hou ervan.

Foto met dank aan @monique_rdz

Echter, als een zelfverklaarde persoon geobsedeerd met alle dingen geest, lichaam en ziel, kan ik toegeven dat er iets enorm uitdagend over het handhaven van 'perfect' haar en de huid in deze stad.

Het ironische is dat New Yorkers hebben een overvloed aan middelen recht op hun vingertoppen, allemaal op loopafstand, ongeacht welke wijk of omgeving waar ze wonen. Hier in mijn schilderachtige hoek van drukke Williamsburg, Brooklyn, ben ik nog steeds het ontdekken van nieuwe lokale huidverzorging merken en boetieks elke dag. En terwijl het is werkelijk fascinerend, maar ook een beetje overweldigend als ik ben nog steeds op jacht naar de juiste match van wat helpt mijn haar en huid gedijen gezien hun recente klimaat en de veranderingen in het milieu te vinden. Op dit moment, hier is wat ik weet tot nu toe over mijn persoonlijke haar en huidverzorging routine.

load...

Ik moet vitamine D nu te nemen.

Die zou hebben gedacht dat al het wandelen en het buiten zijn - en mijn obsessie met het verlengen van het krijgen van fijne lijnen voor zo lang als ik kan - betekende dat mijn dokter zou moeten me voorschrijven vitamine D-supplementen? Hoewel het niet super gezondheid alarmerend (een vitamine D-deficiëntie is een van de meest voorkomende), ben ik het vinden van een gemeenschappelijke grond te willen om mijn lichaam de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die het nodig maakt niet uit hoe ijdel ik ben geworden geven. Immers, haaruitval gekoppeld aan niet genoeg vitamine D in het systeem. Ik heb niet veel geluk gehad met haar en huid vitaminen, maar nu misschien niet een slechte tijd om een ​​in het belang van het behoud van de algehele gezondheid te proberen.

Ik vereisen producten met zwaardere moisturizers.

Hoewel ik meestal goed over het handhaven van een gezonde dagelijkse inname van water, het is gewoon niet mogelijk om te verblijven op de top van het met constant bewegen. Omdat we weten allemaal dat het drinken van water is direct gecorreleerd aan gezonde cellen in de huid, de noodzaak van het vasthouden van vocht in mijn lichaam, haar en huid is groter dan ooit.

Ik wil mijn soepel de hele dag door te zorgen voor mijn hand en body lotions en gezicht moisturizers met dikkere ingrediënten graag uren duren zonder zorgen over frequente opnieuw aanbrengen te houden. In de afgelopen paar maanden in New York City Ik heb met behulp van een heleboel hennepzaad olie lotion want het is bekend om extreme droogte te verzachten (het is ook ideaal voor mensen met eczeem). Ik hou ook van ricinusolie in mijn krul opfriscursus om het leven terug te saai, dorstige krullen toe te voegen zonder veel manipulatie. Sunny Isle Jamaican Black Castor Olie is ook geweldig bericht douche voor het aanvullen van dorstige huid.

Ik heb moeten vaker shampoo.

De germaphobe in mij ging nooit weg, alleen maar omdat ik verhuisd naar waarschijnlijk een van de smerigste plaatsen in het land. Ik heb ook vaak douchen, maar ik zorg ervoor om het optreden van een droge huid en hoofdhuid te compenseren met meer vocht en diepe conditioning behandelingen. SheaMoisture Manuka Honey & Marfura Oil Intensive Hydration Hair Masque bevat twee powerhouse ingrediënten: shea boter en Manuka honing voor de ultieme hydratatie in haar dat door de loopgraven in de giftige New York City sfeer is geweest. Uit angst voor het hebben van een schilferige, jeukende hoofdhuid, Ik ben nu met behulp van een krul opfriscursus met een drager en etherische olie mix tussen wassen dagen. Ik zorgen er ook voor om nooit te krabben, het maakt niet uit hoe groot de behoefte is - het veroorzaken van een open wond die kan leiden tot een infectie is geen goed idee.

load...

Wil je meer tips voor schoonheid zelfzorg?

Ik heb u gedekt. Volg mij op Instagram @devrivelazquez en

load...