Hoe vaak moet je diep conditionerend zijn? | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Hoe vaak moet je diep conditionerend zijn?

Hoe vaak moet je diep conditionerend zijn?

Deep conditioning is een noodzakelijk onderdeel van een gezonde haarverzorging, en hoewel het tijdens elke wasbeurt dag moet worden ingevuld, het is niet het einde van de wereld, indien overgeslagen. Er zijn verschillende redenen waarom iemand zo nu en dan kan deze stap overslaan net zoals er redenen waarom je nodig hebt om dat te doen, vooral als het gebruik van een zuiverende shampoo. Conditioners sluiten van het haar schubbenlaag die door shampoo werd geopend voor een optimale hydratatie, pluisvrij en sterker haar. 

Voor velen curlies, is het het beste om diepe toestand na elke wasbeurt dag, maar wat als je je haar wast vaak? Jasmina wilde weten alleen dat als ze deze vraag geplaatst in Curly Q & A.

Vraag

Hallo! Is het ok om diepe toestand wanneer ik mijn haar (2-3 keer per week) wassen? Bedankt: D

Antwoord

Net als iets anders in het leven, dan kunt u te veel van het goede te hebben. Sommige moeten diep conditie meer dan anderen, bijvoorbeeld de extra vocht nodig als u

load...
  • Zwemmen regelmatig
  • Gebruik maken van warmte gereedschap
  • Hebben gekleurd haar
  • Besteden veel tijd in de zon
  • Hebben beschadigd haar

Hoe meer schade je op je haar vraagt ​​diepe conditionering, maar het vinden van dat sweet spot om de juiste hoeveelheid hangt af van uw levensstijl die u leiden en de behoeften van je haar. Hier zijn enkele tips om u te helpen.

Wat is een diepe conditioner?

Deep conditioners zijn dikker conditioners met ingrediënten die de haarschacht binnen te dringen. Zij zijn bedoeld om tijdelijk te herstellen en voeden tussen de haarschubben met hogere viscositeit. Ze zijn zwaarder en moeten worden overgelaten aan het haar langer volledig doordringen in de haarschacht. Het toepassen van warmte voor het toestaat om makkelijker en beter te doordringen en deze conditioners hebben kruipoliën en andere ingrediënten die kroezen, droge en beschadigde onderdelen te bestrijden.

Hoe vaak moet je diep conditie?

Je moet diep toestand na elke wasbeurt, maar voor sommigen is dat een enorme tijd inzet en het kan niet nodig zijn. Het wassen van je haar meer dan één of twee keer per week kan al te vaak zijn. Teveel conditioning kan over-gehydrateerd haar te creëren en het verstoren van de juiste balans van vocht en eiwit dat het haar nodig heeft. Deep conditioning of twee keer per week is meer dan genoeg is, kan iets meer dan dat te overdrijven. Je haar zal u laten weten.

Wat betekent over-geconditioneerd haar eruit?

Over-conditioning haar, ook wel bekend als hygrale vermoeidheid, is slap, papperig of levenloos. Het kan zijn over-geconditioneerd of over-gehydrateerd en de snelste oplossing is om een ​​eiwit behandeling te gebruiken. Als je merkt dat je haar lijkt papperig of slap en je bent diep conditioning meer dan een keer per week, probeer het verminderen hoe vaak je diep voorwaarde om maar een keer per week.

Aan de andere kant, als je haar goed reageert op 2-3 diepe conditioning behandelingen, dan is er geen noodzaak om een ​​verandering te maken. Veel vrouwen met gekleurd haar of degenen die warmte regelmatig waarschijnlijk dat extra vocht, dus laat je haar om u te begeleiden op wat het nodig heeft. Trial and error zal de beste manier om te bepalen of diepe conditioning meerdere keren per week is ideaal of te veel voor je haar, dus kijk voor de tekenen van over-geconditioneerd haar en vergeet niet om het eiwit-vochtbalans te behouden.

load...
load...