Kun je je overgebleven product in de afvoer gieten? | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Kun je je overgebleven product in de afvoer gieten?

Kun je je overgebleven product in de afvoer gieten?

We hebben allemaal producten die we nooit eindigden met behulp van in zijn geheel.

Of was het een product dat je misschien geprobeerd en uiteindelijk niet leuk vinden, of misschien ging door een fase van het gebruik van bepaalde producten, maar vond een beter product dat aan uw behoeften beter geschikt is - nu u het vinden van fles na fles van de producten in uw kasten, laden, en alles wat je denkt over hoe om zich te ontdoen van hen.

Misschien is uw eerste instinct zou zijn om ofwel ze weg te gooien of gewoon giet ze in de afvoer. Echter, er zijn zo veel betere manieren om te ontdoen van zacht gebruikte producten! Renée Rouleau en Umbra geven een aantal grote methoden in hoe dat efficiënt te doen! Door het volgen van hun suggesties, zal niet alleen het milieu, dank u, maar ook mensen die in nood zijn.

Terwijl gieten producten in de afvoer of ze weg te gooien kan de gemakkelijkste en snelste oplossing zijn, het is heel problematisch op de lange termijn voor het milieu. Niet alleen producten te krijgen in onze rivieren en oceanen, maar ook bijdragen aan de vervuiling op het land door te gaan naar de stortplaatsen. Als uw producten bevatten veel chemische stoffen zijn brandbaar of bijtend, NIET giet ze in de afvoer. Waarom niet? De zuiveringsinstallaties en sanitaire installaties zijn niet ontworpen om dergelijke chemische stoffen en producten, maar eerder enkel menselijk afval en afvalwater te verwerken. Dit geldt ook voor haar olie ook.

load...
Terwijl u misschien niet dat olie kan een probleem zijn, en zij zijn zeker - voor menselijke uitwerpselen en rioolwater!

Terwijl de olie beginnen als vloeistof, ze snel afkoelen en stollen bij bepaalde temperaturen. Wanneer olie wordt gestold, het gemakkelijk worden aangesloten op en klompen sanitair. Als u denkt dat warm water dit probleem op te lossen, is het niet! Het warme water alleen helpt het olieachtige product verder down the drain voordat het stolt. Dus wat kan je doen?

Optie 1: Probeer het gebruik ervan op verschillende manieren dan je oorspronkelijk deed.

Dit lijkt misschien een no-brainer, maar volgens Umbra, in een poging om gewoon gebruik maken van uw producten is een geweldige manier om zich te ontdoen van hen! Probeer cocktailing het of lagen met een ander product voor een ander resultaat. Als het product niet echt voor u, dan is er een andere optie.

Optie 2: Schenk hen.

Wist u dat u daadwerkelijk kunt doneren uw zacht gebruikte producten? Er zijn tal van vrouwen die behoefte hebben aan haarproducten en zijn dankbaar om iemand komen en weg te geven producten die ze uiteindelijk niet gebruikt. Renée zegt dat je iets dat komt in of een fles of buis te doneren. U kunt zelfs doneren haarborstels en kammen, zolang je ze eerst te steriliseren. U kunt ook doneren aan de mensen in het huishoudelijk afval faciliteiten gevaarlijk zijn als ze wat haar producten, alsmede zal nemen.

De volgende keer dat u wilt onvoltooide producten, hoofd op weg te gooien naar je lokale schuilplaats of met huishoudelijk gevaarlijk afval faciliteit en doneer uw producten vandaag de dag.

load...