Loreal introduceert revolutionair nieuw haarkleursysteem | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Loreal introduceert revolutionair nieuw haarkleursysteem

Loreal introduceert revolutionair nieuw haarkleursysteem

Austin stylist en L'Oreal woordvoerder Ron Koning opent binnenkort een tweede salon in Austin. Dit is een weergave van het station INOA in zijn nieuwe salon, die zal worden genoemd Ron Koning.

Meer dan een eeuw geleden, L'Oréal Professionnel introduceerde de eerste veilige haarverf, “Auréale,” gemaakt op basis van minerale zouten, aan de industrie. Deze maand, het bedrijf debuteert INOA, een revolutionair nieuw ammoniak-vrije permanente haarkleuring.

De kleur bevat een geurloos alkalisch middel genoemd MEA (monoethanolamine) die ammoniak, waarbij het haar cuticula iets opent om voor kleurstoffen en oxidanten de cortex om de kleuren te starten dringen vervangt. "Het is meer conditioneren voor het haar en de hoofdhuid," zegt Ron King, L'Oreal woordvoerder en eigenaar van Bo Salon in Austin, Texas. "Het is als een behandeling voor het haar," zegt hij.

load...

INOA -die staat voor "innovatie" De werken met de ODS technologie (Oil Delivery System): een oliebasis die van de haarkleuring systeem verhoogt de actieve potentiële met behoud van de natuurlijke beschermlaag van het haar twee keer zoveel als de traditionele basis van ammoniak permanente haarkleuring.

"Dit gaat om de kleur wereld overeind staan", zegt Koning. "Er is niets anders dan het."

Andere kleur lijnen hebben ammoniak-vrij, zegt King, maar ze waren semi- of demi-permanente kleuring. "INOA is permanente haarkleuring," zegt hij. "Je krijgt de glans en glans van een demi maar de duurzaamheid van een permanente kleur."

Bij het gebruik van INOA, zal de stylist en de cliënt de kleur samen te kiezen voor een speciale "bar" gebied in de salon. "Het is niet langer 'The Wizard of Oz' scenario, waarbij de stylist verdwijnt achter een gordijn te mengen tot het drankje", zegt Koning. Het is een gezamenlijk proces, zegt hij. "Je samenwerken om de kleur te kiezen."

De kosten voor de klant voor INOA is ongeveer 50 € tot 75 € meer dan een gewone kleur dienst, zegt Koning. "Maar klanten zijn OK met dit omdat ze krijgen glans en airconditioning. Ook heeft de kleur niet zo snel verdwijnen als gevolg van de olie-opbrengst systeem", zodat klanten een beetje langer kan gaan tussen de diensten, zegt hij.

King's Bo Salon was één van de eerste salons in de natie om het nieuwe kleursysteem krijgen; hij is al te gebruiken op klanten sinds september. Cliënten, zegt hij, "voelen zich meer comfortabel in de salon komen en die hun haren gekleurd omdat de kleur is helemaal in balans. Ze houden van de manier waarop het voelt op de hoofdhuid. Ze voelen alsof het vasthouden van de kleur beter dan het ooit heeft gehad."

Hier is een korte video-fragment van L'Oreal INOA stadium bij America's Beauty Show:

load...