Makkelijk zelfgemaakte haarbehandelingen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Makkelijk zelfgemaakte haarbehandelingen

Makkelijk zelfgemaakte haarbehandelingen

Het is makkelijk genoeg om een ​​verzinsel gooien samen voor een remedie thuis, maar de echte vraag is niet alleen of het werkt. De vraag is: wat doen mensen willen gebruiken en waarom? Van vaste vetten om vloeibare oliën, zijn er tal van huishoudelijke artikelen die werken in het haar. Hier zijn een aantal zelfgemaakte haarbehandelingen te gebruiken (en niet te gebruiken) van gebruikers over de hele wereld.

Degenen die You Love

Hoewel je veel zelfgemaakte haarbehandelingen voor alle soorten haar kan vinden, maar weinig bovenaan de lijst van de beste van het beste. De top drie gebruikers picks zijn: eieren, oliën en plantaardige olie.

Eieren

Veel mensen gebruiken mayonaise voor hun haar en lijken om de resultaten te houden. Maar opgesplitst in zijn eenvoudigste vorm, is mayo meestal geklopt ei en olie. Als je de geur van mayo haten, maar kan de geur van eieren tolereren, breken de product muur en ga met deze eenvoudige zelfgemaakte haar behandeling.

load...

Ei en olie is een geweldige combo maar hoewel ei is een gebruiker keuze als één van de vele zelfgemaakte haarbehandelingen, moet u voorzichtig over hoe je het gebruikt zijn. Rauw ei heeft altijd de kans te bevatten salmonella, dus je moet goed desinfecteren bij het schoonmaken na het gebruik ervan. Vergeet niet om eieren kiezen uit een bron die u vertrouwt. Ook, niet wassen uit de remedie in een douche met echt warm water. Anders zul je eindigen met roerei vast in je haar!

Olieverf

Er zijn een verscheidenheid van oliën die je kunt gebruiken in je haar. Olijfolie, amandelolie, ricinusolie en de vaste of gesmolten (vloeibare) vorm van kokosolie zijn gebruikers picks. En het maakt niet uit wat voor soort haar je hebt ook niet. De olie voor zelfgemaakte haarbehandelingen wordt gebruikt als een behandeling en gewassen aan het einde net als een gewone shampoo en conditioner.

Om elke vorm van olie te gebruiken, zorg ervoor dat je haar nat en goede conditie voor het aanbrengen. U kunt zelfs Verhit de olie een beetje en het werk van de wortels naar de tips. Gebruikers kunnen ook graag mixen en matchen oliën, waaronder jojoba en avocado-olie en andere producten, zoals aloë vera voor hun unieke haartypes.

Groentetekort

Plantaardig bakvet, zoals Crisco, bevat de vitamines en mineralen (met inbegrip van anti-oxidanten) van een aantal van de meer populaire vloeibare oliën voor zelfgemaakte haarbehandelingen. Als u ooit een taart korst heeft gemaakt, weet je dat het meestal een ondoorzichtige, witte en vaste stof verwant aan het gevoel van boter of reuzel. Dit betekent dat het product moet worden opgeklopt tot een zachtere stof voor eenvoudiger toepassing.

Zoals olijfolie en andere vloeibare oliën, plantaardige olie kan worden gebruikt als afdichtmiddel en verzachting voor haar. De vetzuren en vitamine E die het bevat zijn perfect voor het versterken van zelfs de dunste van het haar. Zolang je het zweep in een zachtere stof en voeg honing of wat zoeter ruikende essentiële oliën, zal je haar zoethoudertje voor de plantaardige verkorten van liefde, zonder de slechte geur.

load...

Gebruiker Myths debunked

Zoals vele zelfgemaakte haarbehandelingen want er zijn, zijn er veel meer die gebruikers weten zijn mythen. Bijvoorbeeld, citroensap niet alleen doet weinig om haar te verlichten, maar het droogt en schade ook haren vanwege het hoge zuurgehalte. Smashing fruit in je haar doet weinig om je haar te helpen, vooral omdat het in het minst geconcentreerde vorm. De beste manier om deze voedingsstoffen binnen te krijgen in je haar is om de banaan te eten, niet om het te dragen.

Meer willen?

Top 3 Homemade Hair Mask Recepten

CurlyNikki op MSNBC

Mosterd Oil for Growth Hair

Laatste gedachten

Ten slotte, als u denkt dat een zelfgemaakte haarbehandeling zal het probleem op te lossen, maar dit niet gebeurt, raadpleeg dan een haarverzorging professioneel zoals uw stylist voor meer informatie over at-home remedies. Een goede stylist zal weten wat te gebruiken en hoe het te gebruiken, zelfs als het is zo simpel als een zelfgemaakte haar behandeling.

Welke zelfgemaakte haar mixen hou je aan je krullen te trakteren op?

load...