Maxine wateren herinneren ons eraan dat zwarte vrouwen op het werk niet zullen worden geïntimideerd | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Maxine wateren herinneren ons eraan dat zwarte vrouwen op het werk niet zullen worden geïntimideerd

Maxine wateren herinneren ons eraan dat zwarte vrouwen op het werk niet zullen worden geïntimideerd

Vrouwen zijn voortdurend onder de loep genomen voor de manier waarop we kijken, praten en kleding. Helaas, veel van deze seksistische gedrag vindt plaats in een professionele omgeving, die ons in een moeilijke plek van ondervraging zet als we moeten spreken of lopen om ons werk te positie veilig te stellen. We hebben bewezen onze macht over en weer op de werkplek, maar nog steeds worden geobjectiveerd en gerespecteerd voor onszelf simpelweg. Nou, congreslid Maxine Waters wil ons eraan herinneren dat we niet zal worden geïntimideerd door de onwetendheid van anderen, maar in plaats daarvan gebruik maken van onze stemmen en standvastig in ons geloof.

Op dinsdag, werd de Amerikaanse vertegenwoordiger Maxine Waters gevraagd commentaar te geven op haar anti-Trump houding en Fox News gastheer Bill O'Reilly omzeild haar gedachten en maakte grappen over haar haar. “Ik heb een woord dat ze zei niet horen”, zei O'Reilly op Fox & Friends. “Ik keek naar de James Brown pruik. Als we een foto van James, het is hetzelfde pruik.”Dan, later op de dag, de Amerikaanse Press Secretary Sean Spicer vertelde journalist april Ryan aan 'stop schudde haar hoofd' in reactie op een antwoord dat hij gaf. 

load...

Wat is er zo irritant over dit is dat neerbuigende opmerkingen en acties als deze gebeuren zo regelmatig. De media is nu genormaliseerd dit soort gedrag en het is onaanvaardbaar. Als een manier om een ​​licht op deze kwesties schijnen, activist Bretagne Packnett aangemoedigd zwarte vrouwen online om een ​​deel van hun real-life ervaringen op het werk te delen en creëerde de hashtag #BlackWomenAtWork. Packet vertelde Huffington Post: “Ik wilde de hashtag het onzichtbare zichtbaar te maken, uit te dagen non-zwarte mensen met zwarte vrouwen staan ​​niet alleen wanneer dit gebeurt op de televisie, maar in de kubus vlak naast hen,” zei ze. “Ik ben ook blij dat de verhalen van triomf en prestatie werd gedeeld door de hashtag ook."

Zwarte vrouwen zijn meer dan alleen onze ellende, we zijn triomfantelijk.

Lees sommige van de onderstaande tweets om de realiteit sommige zwarte vrouwen gezicht op de werkvloer ervaren:

Het is voorbij empowerment van vrouwen over de hele wereld te delen hun ervaringen en staan ​​samen met beide van deze vrouwen te zien. Dank u voor het gebruik van uw stem en andere vrouwen aan te moedigen om dit te doen. Dit soort vernederend gedrag moet niet worden getolereerd en moet zeker niet worden genormaliseerd. We moeten blijven opdagen voor onszelf en elkaar.

Heeft u een situatie als deze op de werkvloer ervaren?

Zo ja, dan kunt u met ons te delen hieronder verder naar mensen te laten zien dat dit niet zeldzaam.

load...