Natuurlijk gelukkig nieuw jaar | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Natuurlijk gelukkig nieuw jaar

Natuurlijk gelukkig nieuw jaar

Nappy Nieuwjaar. En groeten aan al mijn-kinky geestverwanten!

Bedankt voor het zitten in op mijn maandelijkse 'hairepy sessies' over Nappiness en dingen die verband vorig jaar en voor alle positieve e-mail over mijn overpeinzingen. Ik wil ook een grote “nap dap” te sturen naar degenen onder u die gevraagd en kocht mijn boek “Nappyisms!”

Mijn excuses voor het niet in staat om te reageren op iedereen in een tijdig, maar ik heb je mail lezen en uw feedback wordt oprecht gewaardeerd.

Dit jaar zal ik het toevoegen van een aantal nieuwe thema's aan de mix. Kijk voor “machtsdutjes”, die korte profielen van luier notabelen en “Whatever Nappened To..?”, Die updates over mensen van wie de kroeshaar of 'nappy-geesten' controverse hebben uitgenodigd in het verleden zijn.

Met uw hulp, zal ik kolommen die zal ploeteren in een beetje folklore schrijven. Stuur me je kroeshaar tradities, bijgeloof en oude school natuurlijke haarverzorging recepten. Ik weet dat u interessante, grappige en zelfs tragische verhalen te vertellen! Ik zal op zoek naar hen.

load...

Terwijl ik zal geven je een paar dingen nieuw, ik zal niet afwijken van de beproefde. Dat betekent dat ik zal blijven een aantal kolommen te wijden aan het beantwoorden van uw vragen over natuurlijke haarverzorgingsproducten. Het is geen geheim dat ik onderschrijf omarmen Afrikaans geïnspireerde kapsels meer als een cultureel statement dan een voorbijgaande modetrend. Maar het maakt niet uit hoe ik me voel intellectueel, wil ik ook mijn luier lokken te strak!

Met dat in het achterhoofd, heb ik Erin Anthony, een zuster van mijn adviserend team van natuurlijke haarverzorging professionals om vragen te beantwoorden van een lezer over een haarverzorging dilemma gesteld.

Erin is oprichter van de holistisch-spirited Adaru Natural Hair & Vlechten Salon gevestigd in Indianapolis, Ind. Check out haar website. Ze gestyled het haar van de modellen die u ziet in de foto's!

Tracy van Houston vraagt:?. ". Wat is de beste manier om echt pony met locs schommelen Mijn locs zijn 5,5 jaar oud, en ik maakte ze net voorbij de schouders mei Ik wilde een ander uiterlijk, maar niets zeer drastische snijd ik negen locs aan de voorzijde (één een beetje te kort) en nu hebben pony. Wat nu?

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn pony bonzen ?? Voordat de snede, mijn locs ging meestal terug of naar de zijkant. Nu wil ik ze in een andere richting te gaan zonder voortdurend manipuleren ze de hele dag. Ook hoe krijg ik de uiteinden om meer puntige dan afgestompte kijken? “

Erin reageert:.. "Locks zijn een uitstekende optie, omdat ze zijn zeer veelzijdig, en wanneer ze snijden die u maakt nog een andere styling optie, omdat sloten zijn vaak zwaar, hebben ze de neiging om consequent te vallen in dezelfde richting als u het uiterlijk van je pony te veranderen u kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan styling opties. Voor een andere richting, hebben uw sloten professioneel pin-gekrulde, die zal u toelaten om uw pony duikvlucht naar de zijkant of zelfs draag ze gekruld, vallen zachtjes op je voorhoofd. Speld uw resterende blokkeert in de rug om je nieuw-gekruld pony te markeren. Een van mijn favoriete partners in de industrie is Master Loctician Thierry Baptiste. Zie zijn website voor de styling ideeën en foto's van pin-gekrulde locs."

Tot volgende maand, blijf trouw aan je 'doen!

load...
load...