Natuurlijk krullende redacteur keuze 2018 prijswinnaars aangekondigd | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Natuurlijk krullende redacteur keuze 2018 prijswinnaars aangekondigd

Natuurlijk krullende redacteur keuze 2018 prijswinnaars aangekondigd

Na enkele maanden van testen van het product, te verduidelijken haarlokken en hoofdhuid, het gevoel overweldigd door de werkzaamheid (en soms underwhelmed voor het ontbreken daarvan), hebben de NaturallyCurly Editors gekozen haarverzorging merken, collecties, en de producten die het best aangepakt onze individuele haar zorgen. Vanaf lengte check-waardig verlengende gels tot en met 2-in-1 huid en haar boters, hebben we geacht onze favorieten als Holy Grail waardig.

Bekijk de shampoos, reinigingsmiddelen, en no-Poos wij houden!

Proces van eliminatie: Hoe kiezen we de winnaars

Aangezien we zijn enthousiast over het gebruik van alle soorten producten, zelfs degenen die niet specifiek zijn voor onze individuele haren texturen en krullen patronen, maken we aanbevelingen aan elkaar op een regelmatige basis. Omdat we dit enthousiasme voor gezonde haarverzorging technieken en krullend haar producten die echt werken te delen, grijpen we onze megafoons en kondigen onze favoriete merken en producten via het NaturallyCurly Editor's Choice Awards elk jaar.

load...

Voor de NaturallyCurly Editor's Choice Awards selectieproces hebben wij rekening gehouden met de volgende criteria bij het maken van onze selecties:

Product werkzaamheid: Werkt het product voor mijn haartype?

Miracle vorderingen: Is de verpakking van het product te leveren valse hoop of trouw blijven aan haar vorderingen?

Extra bonus: Is het product groter zijn dan mijn haar doel verwachtingen door het verstrekken van niet-beursgenoteerde voordelen?

Innovatie: Is het product ingrediënten die ik niet eerder hebt gebruikt bevatten? Is het product nieuw voor de krullende gemeenschap?

Kennis van de industrie: Zijn ingrediënten voorgesteld voor gebruik door haarverzorging experts?

We hebben ons oog op haar en hoofdhuid behandelingen!

Het proces is grondig, omdat we willen ervoor zorgen dat u, liefste curlfriend, begrijpen dat wanneer je besluit om te proberen of koopt een van onze prijswinnaars, krijg je wat onze NaturallyCurly Editors in onze krul kasten, Holy Grails houden, en collecties van geliefde producten.

Zonder verdere omhaal, het is ons een genoegen om de winnaars van de 2017 NaturallyCurly Editor's Choice Awards met u te delen, liefste curlfriend!

Bekijk ze nu allemaal!

load...