Natuurlijke haarsalons zijn kleurenblind | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Natuurlijke haarsalons zijn kleurenblind

Natuurlijke haarsalons zijn kleurenblind

Meer curlies gaan natuurlijk kapsalons

Naarmate er meer vrouwen nog steeds het ooit-zo-populaire sneltrein naar natuurlijk haar gelukzaligheid aan boord, heeft zijn route gedwongen om te veranderen. Vanwege de grote hoeveelheid verkeerde informatie beschikbaar is, zijn mensen die het heft in eigen handen om accurate informatie te verkrijgen. De eerste stop vindt plaats op een natuurlijke kapsalon aan de mythe dat de huidskleur van de stylist weerspiegelt de expertise van de stylist met verschillende texturen ontmaskeren.

Nieuwe personenauto op de trein Karina James, een student studeert boekhouding bij de Detroit Wayne State University, is ook gehoord van de theorie dat een stylist zonder dezelfde haar textuur als haar eigen niet in staat zou zijn om te doen haar nieuwe krullen geen recht. “Voorafgaand aan het gaan naar een natuurlijke kapsalon, ik dacht altijd dat een witte stylist zou niet eens weten waar te beginnen als we kijken naar mijn-4a getextureerde lokken,” zei James, “maar na de bespreking van wat ik wilde voor mijn haren bij een bezoek aan de salon, mijn nu nieuwe stylist, Lisa, verzekerde me dat ze zou kunnen werken met haar van omgekrulde type.”

load...

Dus waar deze mythe vandaan? “Ik denk dat het gaat terug tot gebrek aan onderwijs”, zegt Aziza Henderson, eigenaar van sangaris Natural Hair Salon in Detroit. Henderson, die haar opleiding in natuurlijke kapsels ontvangen door een ervaren stylist van natuurlijk haar muziek artiesten als Jill Scott, Bilal en Floetry, leert haar stylisten hoe natuurlijke kapsels doen als ze niet geleerd hoe dit te doen op de mooiste scholen. “Ze kan knippen, föhnen, krullen en kleur, doen sloten op een witte mensen en doen sloten op zwarte mensen, omdat ik haar getraind”, zei Henderson in verwijzing naar een stylist van Italiaanse afkomst die ze opgeleid. Ze is ook van mening dat het is te wijten aan de opleiding van de stylist, omdat de klanten zijn nu bewust dat sommige stylisten niet wordt geleerd hoe om te zorgen voor natuurlijk haar goed te nemen bij het bijwonen van een aantal schoonheid scholen.

Is de kleur van uw stylist huid zaak aan je krullen?

Julius Wilkerson, een student aan de Aveda Beauty School, kan dat bevestigen. “[Natural Hair] is meer focus Aveda's”, aldus Wilkerson. “Dat doen ze leren ons hoe permanenten doen en weeft omdat het in hoge vraag, maar ze zich meer richten op alle natuurlijke producten en natuurlijk haar aan te moedigen.”

Als receptioniste bij natuurlijke kapsalon Strand Theory Salon en Spa in Dearborn, Michigan, Wilkerson ziet uit de eerste hand dat de race van de stylist heeft geen invloed op de vraag of zij een bepaalde stijl kunt doen op elke client. “Er zijn twee stylisten hier die wit zijn en het haar dat ze stijl zwart en wit klanten,” zei hij. “Een van de witte stylisten heeft een meerderheid van de zwarte klanten”, voegt hij eraan toe.

Een andere factor die kan toevoegen in de creatie van deze mythe is dat nieuw natuurlijke vrouwen worden gebruikt om te gaan kapsalons speciaal voor relaxers en haar rechttrekken technieken. Sinds praktijken op natuurlijke kapsalons vreemd voor hen kunnen zijn, kunnen zij niet comfortabel met het idee dat de technieken van de salon kan werken voor hun nieuw natuurlijk haar, dat is nog enigszins vreemd voor hen voelen.

load...

Natuurlijk haar salons zijn in het voordeel van vrouwen en mannen die ervoor kiezen om hun haar op natuurlijke wijze te dragen, ongeacht krul type en ras. Immers, hun expertise profiteren van uw krullen en de gezondheid van je haar. Wat kan het probleem met dat?

load...