Nicole Richie beweert haar eigen beste stylist te zijn | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Nicole Richie beweert haar eigen beste stylist te zijn

Nicole Richie beweert haar eigen beste stylist te zijn

Als er één ding is dat ieder van ons met krullend bindt, coily of golvend haar bij elkaar, het is dat zo vaak onze ouders hadden geen idee over hoe om te zorgen voor onze natuurlijke haren te nemen, dus leidt ons te hebben om het allemaal te leren onszelf. Voor alle soorten textuur, het verhaal is maar al te vaak hetzelfde als het gaat om te proberen om uw gezin te krijgen op uw kant als u aan boord van uw natuurlijke haar reis. "Het zal te moeilijk zijn", "Het zal te lang duren", "Het is niet mooi," zeggen ze allemaal. Ik wil graag geloven dat onze blijvende wens om onze natuurlijke doelen te bereiken ondanks de aanvankelijke afkeuring binnen de familie is een van de dingen die deze gemeenschap zo sterk maakt. Het is de reden waarom er duizenden YouTube-video's en hoe artikelen, alle met de tips en adviezen die velen hebben gehad om op de harde manier leren.

En is deze kracht niet alleen voorbehouden voor die van niet in de schijnwerpers. In Glamour juninummer, Nicole Richie opengesteld over haar natuurlijk krullend haar zeggen: "Ik ben gemengd en is het werk om mijn haar te doen, zo leerde ik het zelf doen."

Richie pochte dat ze gelooft dat ze is de beste kapper als het gaat om haar haar en als een collega haarstructuur vrouw, en ik kon niet eens meer. Van weten welke producten te gebruiken om hoe ze toe te passen en zelfs wanneer ze toe te passen, helemaal naar hoe de stijl voor de tweede dag van haar en de juiste manier om ontwarren, ons natuurtalenten weet ons haar beter dan wie dan ook - niet in het minst een professional.

load...

In het juninummer van Glamour, wordt Richie's haar uitgeblazen in zachte strand golven. Over de stijl, Richie: "Ik heb van nature krullend haar, zo 'natuurlijk' strand golven zijn niet zo natuurlijk voor mij. Ik wil mijn haar 's nachts te vlechten en laat het dan in de ochtend."

Als je niet naar buiten hebben geprobeerd een vlecht, moet u een aantal Nicole Richie advies te nemen en op te krijgen. Als u de afgelopen jaren dat stadium, neem troost in het horen van beroemdheden open te stellen over hun eigen strijd met hun haar. Hoe groter de invloed, hoe groter het publiek, en hoe sneller de Texture Revolutie wordt de schoonheid nietje.

Beschouw je jezelf als je eigen 'beste' stylist of heb je liever je getextureerde lokken te laten aan een professional?

load...