Overwegen van het bijwonen van een kapper of schoonheidsinstituut in de u.s.? | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Overwegen van het bijwonen van een kapper of schoonheidsinstituut in de u.s.?

Overwegen van het bijwonen van een kapper of schoonheidsinstituut in de u.s.?

In Nederland toen ik naar de kapsalon, zou mijn kapper moeten mij (en andere klanten) te informeren dat ze niet een ervaren kapper en dat ze ergens anders moeten proberen. Kappers die ik persoonlijk ken moest zelfs een kapper te huren om elke consument niet verliezen. Hierdoor zou een kapper blijven op dat salon voor vele jaren als gevolg van het creëren van een netwerk en het verlaten na een half jaar - of zelfs eerder - om hun eigen bedrijf te starten.

Een goede kapper in staat om mannen en vrouwenhaar trimmen zal zijn en is bereid om tijd en geld te investeren in hun opleiding. Vaak kan dit moeilijk zijn om de financiering voor iemand met kinderen en andere financiële verplichtingen.

Toen we het personeelsbestand in te voeren, we doen ons best om ervaring op te doen om onze horizon te verbreden. Onderdeel van dit proces is door deelname aan een lucratieve business die ons in staat zal stellen om een ​​netwerk te creëren en te bouwen onze eigen klantenkring. De kapsalon en kapperszaak zijn twee perfecte plaatsen voor deze kans als u genieten van het doen van haar en mensen blij maken voor de kost. Hier volgen enkele tips voor het bijwonen van kapper of Beauty School maakt niet uit wat uw persoonlijke financiële situatie.

load...

1. Bouw je portfolio door het starten van een klein bedrijf

Als u al een vaardigheid in het snijden, wassen en stylen van haar, kan je een aantal dagen per week te werken om geld te verdienen. Promoot uw werk op uw social media kanalen en de aanschaf van een prepaid mobiele kaart. Gebruik hashtags bij het plaatsen van foto's van uw werk, het vertellen van potentiële consumenten die ze kunnen contact met u als belanghebbende.

2. Doe een stage bij een kapperszaak

Zoek een kapperszaak in uw omgeving die laat je een betaalde stage te doen, indien mogelijk, waar u ervaring voor uw cv kan winnen en maak wat extra geld op hetzelfde moment.

3. Crowdsource

Is het bijwonen van kapper of schoonheidsspecialist de school een van uw doelen? Is het een droom van jou om een ​​succesvolle kapsalon of kapperszaak te openen? Schrijf je aspiratie op een zodanige wijze dat de lezers kunnen betrekking hebben op uw verhaal zal zijn. Leg uit waarom u denkt dat u zijn bedoeld om een ​​kapper of een kapper te zijn. Je moet anderen die je doelen zijn hun tijd en financiële investering waard te overtuigen.

Top Barber instituten in de Verenigde Staten:

Beauty scholen of America (Miami)

Hollywood instituut of Beauty Careers (Hollywood, Florida)

Robert Fiance schoonheidsverzorging (West New York)

Jolie Health & Beauty Academy (Northfield)

Lu Ross Academy Barber School (Ventura, Californië)

Milan Institute (Bakersfield, Californië)

Oxford Academy of Hair Design (Seymour, Connecticut)

Succes Scholen LLC (Chicago, Illinois)

Tricoci University of Beauty Cultuur (Chicago, Illinois)

Academy of Hair Design (Austin, Texas)

load...