Rechte stylist vindt gekruld haar passie | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Rechte stylist vindt gekruld haar passie

Rechte stylist vindt gekruld haar passie

In 1998, na reeds haar laten doen voor 10 jaar, mijn carrière was op een kruispunt, en verveling begon te in te stellen. Dan, door de eerlijke feedback van een gefrustreerde krullend haar cliënt van mij, het lot stapte in en ik werd gezet om de uitdaging van het begrijpen van de behoeften van niet alleen haar krullend haar, maar al de krullen van de vrouwen die willen natuurlijk te dragen.

Dit was geen kleine uitdaging gezien het feit dat mijn eigen haar is fijn en recht, en dat feit alleen al twijfel geschapen alsof er een manier waarop ik ooit zou kunnen in staat zijn om krullen te begrijpen was.

Deze uitdaging inspireerde me en maakte me willen geven het mijn alles en leer alles wat ik kon, niet alleen om twijfel te weerleggen, maar om een ​​betere kapper rondom zijn.

Ik dove hoofd eerst - pun intended - in de wereld van krullen, en het duurde niet lang voordat ik besefte dat mijn verveling had alles behalve compleet verdwenen, en in zijn plaats was een nieuwe liefde gevonden van alles te maken met krullend haar!

load...

Nu, ik moet zeggen met een glimlach die zelfs tot op de dag, 14 jaar later, ben ik nooit verveeld met het haar dat ik doe en ben nog net zo geïnspireerd en onder de indruk van al het moois dat omhoog wordt verpakt in een kop krullen.

Hoe belangrijk is het klimaat in uw omgeving als het gaat om haar krullend?

Het begrijpen van het klimaat is erg belangrijk, gezien het feit dat de meetbare neerslag in Believe, WA wordt opgenomen met 190 dagen per jaar. Nu, zou je denken dat dit een goede zaak, maar zonder een gelijk element van de warmte die beschikbaar is om het uit evenwicht te brengen, hebben we de neiging om veel gefrustreerde vrouwen rondlopen met kroeshaar te zien. Ik denk dat gezien het klimaat op elk gebied is een groot deel van begrip waarom er "bad hair days" en hulpmiddelen te weten wat krullend haar producten aan te bevelen om te helpen om die bad hair days rond.

Je werd onlangs bekroond met een regionale Krul Expert 2011 van NaturallyCurly. Waarom denk je dat je bent de "go-to" in uw buurt?

Nou, ik denk dat als je iets dat je echt gelooft in te doen, en je houdt van wat je doet, dan ga je goed in te zijn, en het zal laten zien in het werk dat je doet. Mijn hoop is dat omdat ik hou van het delen van deze kennis en passie met mijn klanten, zij op hun beurt lopen van een bezoek met me goed gevoel over hun haar.

Wat zijn de grootste fouten die je ziet met vrouwen (of mannen) en hun krullend haar?

Een groot deel van de tijd, zou ik zeggen dat er meestal gewoon een misverstand van wat hun natuurlijk krullend haar nodig heeft.

Het verstrekken van individuele beoordeling krul met de juiste product onderwijs is een groot deel van mijn dagelijkse routine. Ik zie ook veel van de bezuinigingen met lagen die meer geschikt zijn voor steil haar stijlen en vormen die een zwaar gewogen driehoek lijken, of anders het is mooi krul die zo kort heeft geen andere optie dan om zich te onderwerpen aan kijken als een heeft gesneden zijn helm. In ieder geval, de fouten die ik zie zijn ronduit misdaden tegen de krul, hoewel, ik denk dat met een beetje onderwijs, en veel liefde, alle krul heeft potentieel om iets moois te zijn.

load...

Wat zijn uw go-to methoden voor het behandelen van beschadigd krullend haar?

Ten eerste, ik evalueren wat de oorzaak van beschadigd haar kan zijn geweest en het werk op het helpen van mijn cliënt de manier waarop ze hun haar te behandelen veranderen. Ik heb de neiging om te prediken in de naam van vocht en eiwit balans alsook moedigen voortdurend vocht vervanging door regelmatige micro afwerking. Ik ben ook een grote fan van bevochtiging en diepe conditioneren van de uiteinden van het haar eerste, terwijl slechts de hoofdhuid reinigen, deze techniek is voor als het wassen is een absolute must, daarna spoelen en opnieuw reconditioneren.

Ik ben beschikbaar om zeven Salon in Geloof, WA op dinsdag 10-6, donderdag 12-8 en vrijdag 12-8.

load...