Snel en gemakkelijk natuurlijke kapsels voor hoofdbanden | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Snel en gemakkelijk natuurlijke kapsels voor hoofdbanden

Snel en gemakkelijk natuurlijke kapsels voor hoofdbanden

Als lid van het team krullend, zijn er bepaalde haaraccessoires moeten we onze natuurlijke kapsels rocken. Eén van deze accessoires is een hoofdband of tiara. Je kan gewoon niet bellen jezelf een bona fide krullend zonder minstens één.

Na de aanschaf van uw tiende hoofdband of tiara, zal het bij je opgekomen dat het doen van de “same old same old” is saai, maar je moet nog steeds op zijn minst een poging om ze te dragen en zet je geld goed te benutten.

We zijn hier om u te helpen het meeste uit de accessoires die je al hebt te krijgen en de natuurlijke diva u bedoeld zijn. Oh, en in de tussentijd, bespaart u wat geld!

Golvende (type 2)

Als het gaat om natuurlijke kapsels, meer is altijd beter. Waarom kiezen voor slechts één hoofdband wanneer u meerdere kunt dragen? Om deze look te creëren, krijgt een doek hoofdband en een tweede, dunner, stijver één. Dan draag gewoon de wijdere en plaats de dunnere een op de top.

load...

Hier zijn enkele tips om het meeste uit deze look:

  1. Kleur blokkeren met twee kleuren op de andere kant van het kleurenwiel, zoals geel met paars of groen met rood.
  2. Mengen en overeenstemmende patronen, zoals stippen met strepen of bloemen met een modern patroon.
  3. Met behulp van meerdere dunne hoofdbanden om je haar rug in plaats van de gebruikelijke, saaie zwarte hoofdband houden.

De reden waarom dit werkt is omdat de natuurlijke haar heeft veel volume, en het is moeilijk om accessoires die echt opvallen en niet te verdwalen in fabulousness dat is onze haren te vinden. Het gebruik van meer dan één hoofdband leidt tot meer belangstelling.

Curly (Type 3)

Als je ooit jezelf in een binden en gedwongen om een ​​saaie broodje rocken, dan bereiken voor uw dichtstbijzijnde stoffen hoofdband en jazz het op. Zodra uw sok broodje is gemaakt, pak een gemiddelde breedte decoratieve doek hoofdband. Dan zachtjes wikkel de hoofdband rond het broodje en let niet om het te vernietigen. Als dit juist gebeurt, moet de hoofdband het broodje te voegen textuur en design aan een anders alledaagse natuurlijke kapsel omringen.

Een paar tips voor het schommelen van de-sjaal gewikkeld broodje:

  1. Als de hoofdband te dun is, zal het niet wikkelen rond het broodje op de juiste plaats zal eindigen in het kader van het broodje en niemand in staat om het te zien zal zijn.
  2. Wees voorzichtig met de hoofdband niet in te pakken te strak of te vaak als het ook zal eindigen gaan onder het broodje en in staat om te zien zal zijn.

Kinky (Type 4)

Natuurlijk Krullend lezer Cashmere.

Zoals kinky haired curlies, we hebben een pony puff ten minste een keer wiegde met onze natuurlijke kapsels. Om jazz-up deze look, proberen te zoeken door je stash voor een breed en stijf hoofdband of tiara. Het kan niet de dunne doek soort omdat het gewoon niet werken.

Hier zijn enkele tips om het meeste uit deze look:

  1. Style je haar in een pony rookwolk, dan pak je hoofdband of tiara en plaats het op de kruin van je hoofd als je normaal zou doen. Echter, in plaats van het verlaten van het daar blijven om het terug te schuiven totdat het rond de basis van uw bladerdeeg.
  2. load...
  3. Om de look af, trek voorzichtig aan je krullen en verdeel ze rond het bladerdeeg aan de zijkanten en achterkant van de hoofdband of tiara verbergen. Zomaar, draaide u een gemiddelde bladerdeeg in een vorstelijke opgestoken.

Meer willen?

Krijg snel en gemakkelijk kapsel ideeën voor finales week!

load...