Top haarverftips voor natuurlijk haar van Clairol | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Top haarverftips voor natuurlijk haar van Clairol

Top haarverftips voor natuurlijk haar van Clairol

Als je onder de honderdduizenden Amerikaanse vrouwen die haarverf gebruiken om hun grijzen dekken of gewoon gebruik maken van de haarkleur om hun algehele look on trend te houden, dan raden we aan een hydraterende, semi-permanente haarkleuring. De Clairol Professional prachtige collectie is een vertrouwde go-to semi-permanente haarkleur dat is zacht voor de natuurlijke haren van verschillende texturen, waardoor stralend resultaat. Van onweerstaanbare brunette tinten blondines knock-out, Clairol Professional prachtige collectie geeft je 15 mengbare, langhoudende kleuren om uit te kiezen.

De volgende natuurlijke verven van het haar tips van Clairol Professional zal u helpen bereiken geen haar transformatie van dit seizoen. Aan het einde van dit ClairolPro gesponsorde artikel, vertel ons in de commentaren hieronder welke van de technieken is uw go-to methode voor het aanbrengen van semi-permanente kleur aan je krullen.

De juiste Hair Color Changes Everything

Aangezien u een Natuurlijk Krullend lid van de gemeenschap bent, weet je dat gehydrateerd natuurlijk haar = gezond natuurlijk haar. Maar wist u dat als je niet de juiste semi-permanente kleur die je kon al het harde werk van de groei van uw prachtige, kleur-rijk golven, krullen, spoelen en knikken te keren? “Over de toepassing van semi-permanente kleurstof die niet moisturizer bevat kan schadelijk zijn voor je haar,” zegt Clairol Professional Celebrity Inkleurder & Stylist Kiyah Wright. “Dat is de reden waarom de Clairol Professional prachtige collectie semi-permanente kleuring is een grote go-to voor alle haartypes, want elke structuur moet moisturization dat langdurige, levendige kleur creëert.”

load...

Kies Kleur-Safe Shampoos verstandig

Als u in uw geverfd natuurlijk haar het wassen routine om een ​​struikelblok zijn gekomen, kan het zijn dat de chemische stoffen in je shampoo je haar schade berokkenen en zuigen het leven uit je kleur, waardoor het vervagen. Volgens vertrouwde lid van de gemeenschap en social media expert Evelyn Ngugi, “Om de levensduur van uw kleur te verlengen, probeer een vochtrijke shampoo en conditioner die reparaties schade veroorzaakt door het kleuren of styling. Kijk ook voor semi-permanente kleur die peroxide en ammoniak vrij.”

Markeer om accentueren uw natuurlijke schoonheid

Ongeacht de omstandigheden: regen of zonneschijn, goede tijden of slecht, we willen allemaal fenomenaal om naar te kijken! Door de nadruk en het toevoegen van diepte aan je haar, je haar textuur kenmerken doorschijnen moeiteloos. De Clairol Professional prachtige collectie niet eisen dat u ontwikkelaar gebruiken omdat het werkt op het oppervlak van het haar te storten kleur. Dit betekent dat 4 tot 8 shampoos in uw kleur verhaal, zul je zien er nog zo mooi als altijd!

Leer uw poreusheid Color Treat Your Hair

Porositeit is alles! Weet jij de jouwe? Hoe meer je weet, hoe beter je haar verven ervaring. Voldoen aan onze nieuwsgierige geest, Kiyah Wright zegt: "Strak gerold, haarstructuur is zeer poreus, zodat absorbeert kleur sneller. Geweven los en golvend haar niet van kleur zo snel absorberen, tenzij een ontwikkelaar of een ander chemisch proces wordt geïntroduceerd om de cuticula.”

Het behandelen van grijze gebieden Up Natural Hair's

Bent u een grijze natuurlijke willen uw ontspannen haar met kleur te vernieuwen? Ga je gang, het is uw recht! “Ten eerste, moet je bedekken grijs met Clairol Professional Mooie Verzameling Geavanceerd Gray Solution dat 100% grijsdekking levert”, aldus Wright. Met een gewicht van over de zaak, niemand minder dan Curly Nikki zich klokkenspel in op het gesprek, “Om een ​​natuurlijke look te creëren, kies dan een tint die niet meer dan twee of drie tinten lichter is dan je natuurlijke haarkleur. Overboord gaan op het bleken kan extreme schade aan uw sloten veroorzaken.”Hoewel ze in dezelfde kleur familie, de Advanced Gray Solution is alleen beschikbaar in 9 kleuren. Het biedt langdurige grijsdekking omdat het geen ontwikkelaar of ammonia vereist.

load...

Heb je gebruikt een of meer van de vijf natuurlijke haar verftechnieken om prachtige kleur te krijgen? Als je hebt, of gebruik maken van andere at-home kleuring methoden, deel je ervaringen met de Naturally Curly gemeenschap in de commentaren hieronder dit bericht!

load...