Vraag het de expert Anthony Dickey 2 | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Vraag het de expert Anthony Dickey 2

Vraag het de expert Anthony Dickey 2

Dear Anthony: Ik ben in het proces van de overgang. Mijn laatste relaxer was in september. Ik ben clueless over wat haartype ik ben. Ik weet dat ik ben 4 iets. Mijn overgang kapsel is het stro set. Ik heb foto's van mijn haar aangesloten voordat de overgang, mijn overgang kapsel en van mijn nieuwe groei. Eventuele adviezen die u kon geven voor de verzorging van mijn haar terwijl ik de overgang zal worden gewaardeerd.

A: Geweldig om te weten dat je natuurlijk gaan. Overstappen kan een beetje overweldigend, maar het mag niet worden. Alle overgang betekent dit dat je niet meer bent ontspannen en afhankelijk van uw comfort niveau, kunt u al uw haren afhakken of u kunt het haar achter te laten op je hoofd en kijken alsof het spelen haar en spelen away- stro set , föhnen, draaien, enz. Denk niet dat je één stijl te dragen. Maak je geen zorgen met de twee verschillende texturen op je hoofd totdat je klaar bent om af te snijden en om te gaan met een textuur bent. Het enige wat je kunt doen is ervoor zorgen dat u zowel uw eigen haar en ontspannen haar zacht en gehydrateerd te houden, zodat ze makkelijker te behandelen. Probeer het gebruik van Daily Cleansing Cream Moisturizing Geen Suds Shampoo. Voor uw haar textuur, is er geen reden om een ​​reinigingsmiddel dat Suds up gebruiken. Als u gebruik maakt van een sulfaat vrije shampoo die zich Suds als Hair Rules Aloe Grapefruit Clarifying Shampoo; deze shampoos worden gebruikt als behandelingen te zuiveren en te verduidelijken eens 2-3 maanden voor type 4 haartexturen (4a, 4b, 4c, enz.)

load...

Dear Anthony: Heeft u suggesties voor erg krullend haar dat begint te dun? Ik heb gebruik Rogaine en neem een ​​zinksupplement, maar niet lijken te helpen. Kan mijn haar oorzaak haarverlies kleuren?

A: Er kunnen veel redenen voor uw haaruitval. Hoewel ik u geen medisch advies kan geven, kan ik u voorzien van een haarverzorging regime om te zorgen voor de haren op je hoofd is de gezondste het kan zijn. Krullend haar kan nooit over-geconditioneerd. Hoe meer geconditioneerde je haar is, hoe gezonder het zal zijn. Uw eerste verdedigingslinie tegen droog, bros haar is om een ​​niet-zeepsop, sulfaat vrij reinigingsmiddel dat meer is gericht op uw specifieke textuur te gebruiken. Dit zal de hoofdhuid en het haar schoon, fris, gehydrateerd en zacht, waardoor je conditioner om effectiever te werken vertrekken. Quench Ultra Rich Conditioner is speciaal ontworpen om de hardste, droogste, verwarde haren zacht en buigzaam te maken. Voor extra vocht, gelden Hair Rules Voeding Leave In Conditioner.

Dear Anthony: Ik heb 3a haartype, en hebben onlangs verhuisd naar een nieuwe stad en heb een enorme droge hoofdhuid probleem. Ik kan niet schijnen om de vlokken en jeuk onder controle te houden zonder dat het hele lichaam en stuiteren uit mijn krullen. Eventuele suggesties voor zowel shampoo en product?

Daily Cleansing Cream

A: Uw droge hoofdhuid kan worden veroorzaakt door het gebruik van conventionele shampoos die sulfaten bevatten en eigenlijk uitdrogen van de hoofdhuid. Je huid is je grootste orgaan-u wilt uw hoofdhuid behandelen als u uw huid te behandelen. Net zoals je zeep niet zou gebruiken voor je gezicht, wil je niet te agressieve reinigingsmiddelen te gebruiken voor je haar. De eerste lijn van verdediging tegen kroeshaar, droge, natuurlijk kinky, en krullend haar is om een ​​niet-zeepsop, sulfaat-vrije reinigingsmiddel dat meer is gericht op uw specifieke textuur, net als de Hair Rules Daily Cleansing Cream gebruiken. Dit zal de hoofdhuid en het haar schoon, fris, gehydrateerd en zacht, waardoor je conditioner om effectiever te werken vertrekken. Quench Ultra Rich Conditioner is speciaal ontworpen om de hardste, droogste, verwarde haren zacht en buigzaam te maken.

load...

Voor styling, zou ik willen voorstellen Curly Whip. Dit zal je krullen de bounce die u zoekt. Het geeft je lokken een vochtinbrengende hold zonder harde drogen. Het is een lichtgewicht, revolutionaire hybride hydraterende gel die dagelijks gebruikt kan worden voor styling Check out www.hairrules.com onder 411 / video-er is een applicatie video. Terwijl het model in de video gebruikt Kinky Curling Cream, vindt u de Curly Whip op dezelfde manier toe te passen. Voor extra vocht en om uw stijl in tussen de wasbeurten behouden, gebruik Hair Rules Hydrating Finishing Cream.

Dear Anthony: Ik ben een vrij nieuw natuurlijk, ongeveer 5 maanden of zo. Ik ben op mijn einde raad met mijn haar. Het is zo droog! Ik kan niet schijnen om een ​​product dat mijn haar gading. Het maakt niet uit wat ik doe, lijkt het gewoon te zitten op de top van mijn haar en weegt het naar beneden en vettig. Ik probeer producten met shea boter, jojoba-olie, natuurlijke oliën, glycerine. Ik weet gewoon niet wat te doen. Ik zie dames praten over hoe zacht hun 4a / b haar is na het gebruik van producten en ik kan niet achterhalen waarom mijn haar niet wordt steeds zacht. Ik heb 4b haar dat fijn en dun. Als je me kan helpen of enig idee wat zou kunnen mijn probleem zijn, zou ik zo waarderen.

A: Maak je geen zorgen, er zijn veel vrouwen met haren als het uwe die dit zelfde probleem hebben. Het is zo belangrijk om te onthouden dat er niet zoiets bestaat als over-conditioning. Vrouwen met niet-steil haar, en in het bijzonder voor vrouwen met 4a / 4b haar als het uwe, hebben de neiging om van nature droger haar. Tot voor kort was er geen onderliggende standaard in haarverzorging voor vrouwen met uw textuur geweest. Dus, is het geen verrassing dat je deze zware strijd ervaren. Je hoeft ook niet een textuur die wil om weg te komen uit het water langer dan 3 dagen worden bewaard. Dat betekent dat tenzij je een rechte lijn blijven stijl, uw haar wil worden gespoeld, geconditioneerd en uitgekamd Zorg ervoor dat na elke shampoo, doe je het volgende doen met een voedende conditioner-Hair Rules Quench Conditioner is perfect voor dorstige haar als de uwe. Bedek de uiteinden van je haar met conditioner en spoel totdat haar voelt zacht, en je moet een merkbaar verschil in het vocht en zachtheid niveaus van je haar te zien. Succes!

load...