Waar te koop natuurlijke haarproducten in Australië | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Waar te koop natuurlijke haarproducten in Australië

Waar te koop natuurlijke haarproducten in Australië

Kijk, cacaoboter crèmes en leave-in conditioners misschien niet veel van een kick om zwarte vrouwen die ze op hun lokale schoonheidszaak toegang zijn. Maar als je op een 16 uur durende vlucht te trotseren, zijn 'willekeurig gekozen' bij elke wending in elke luchthaven en de tijd reizen om er te komen; een bad van SheaMoisture's Curl Enhancing Smoothie voelt als de sleutels tot Wakanda. Welkom op de Natural Hair care ramp dat was vroeger, Australië. Nooit je het erg dat ik alleen zou moeten een bikini, een t-shirt en een tandenborstel in mijn koffer om plaats te maken voor de grote aantallen haarproducten komen terug met mij te verlaten.

Fast forward naar 2018. We houden nog steeds het gevoel van de landing op LAX, maar nu laten zien dat we met onze randen reeds gelegde en onze eerste stop is de Mondriaan Sky Bar of de bar bij het zwembad van het Standard Hotel. Australië krullend meisjes (en jongens) zijn gegroeid in aantal en de Natural Hair Movement is levend en wel op onze wit zand kusten. In het geval dat de memo gemist - SheaMoisture eindelijk down under gelanceerd. Dus, ter ere van deze monumentale ogenblik, hier zijn een paar locaties om cop haarverzorgingsproducten voor natuurlijk krullend meisjes. Een speld op de kaart, Referentie deze pagina, krijgen een meisje bende en gaan halen jouwe sis.

load...

Melbourne

Als u een Melbournite als ik, SM Cosmetics is officieel de nieuwe local.Jamaican Black Castor Olie is niet op elke hoek van de straat hier, maar je vindt het in Footscray.Located in de binnenste-west, SM Cosmetics is een van de lokale zwarte kapsalons, restaurants en kappers in Footscray. Lisa uit Gekleurde Bold nam me mee op een avontuur om de balans op mijn hairdrobe en vond ik mezelf in de natuurlijke haarverzorging de hemel.

Sydney

Sydney is een business hub in Australië. Het is allemaal pakken en achterover gekamd broodjes, dus dit was een beetje onderzoek. Nature's Hair is super toegankelijk voor de lokale bevolking met drie locaties in Sydney, en ze de voorraad van de meest gewilde natuurlijke haarverzorgingsproducten, zoals Cantu, ORS, Aunt Jackie's, Sunny Isle en SheaMoisture. Upgrade dat slick-back met randen aan te passen.

Perth

Perth is een van de meest geïsoleerde steden in de wereld. Dus, natuurlijke haarverzorging producten zijn als moeilijk te verkrijgen als goedkope vluchten naar deze zonovergoten stad. Het is aan de kust, het is prachtig, en ingeklemd tussen wit zand / blauwe water stranden en wijnland. Perth lijkt alsof het recht uit een travel magazine. Bij een bezoek aan, omdat je zeker moet, de voorstad van Cannington is waar je natuurlijke haarverzorgingsproducten vinden. Sub-Saharan Handelaren en Safari Afrikaanse Shop zijn twee plaatsen waar u al onze favoriete krullend meisje merken zult vinden, en ook enkele snacks. Win-win als je het mij vraagt.

Brisbane

De Sunshine Coast is lokaal voor onze Brisbane gebaseerd krullend meisjes. Het weer is ideaal het hele jaar door (bijna), en ze hebben een aantal van de beste stranden in Australië op hun vingertoppen. De constante zon, echter, kan je haar achter in een beetje van een staat. Droog, bros en kroes. Ik ben een Melbourne meid, ik vasthouden aan waar ik goede koffie en een ondergrondse kunstscene kunnen vinden. Dus heb ik de oproep naar een aantal vriendinnen, ze kwamen terug met het zelfde ding - Moorooka. Als u op zoek bent naar wat vocht terug in je haar na een lange dag in de zon, ga dan naar de voorstad van Moorooka krijgen. Dat is waar je een medley van schoonheid aanbod winkels die onze favorieten in voorraad hebben vindt. Gelukkig haarverzorging jacht naar de zon liefdevolle mensen van Brisbane!

Nationaal

Priceline is een belangrijke leverancier voor SheaMoisture nu dat het op deze manier is naar beneden verplaatst. Er zijn meer dan 330 Priceline winkels in Australië, dus je bent nooit hard ingedrukt om je handen te krijgen op een aantal. We hebben een lange weg afgelegd van het kopen van vluchten naar LA cop nieuw product.

load...

Amazon.com.au live is nu ook, zodat u de goederen rechtstreeks naar uw deur kunt bestellen. Ja sis, direct aan uw deur.

Met de juiste producten bij de hand, mijn favoriete manier om mijn haar te stylen is met een beetje zon, zand en zee. Beach geïnduceerde krullen zijn klassiek, pijnloos en 100% gratis, ook.

Waar koopt u uw eigen haar producten in Australië? Deel je vondsten hieronder voor de rest van ons!

load...