Waarom ik begon met volumecontroles in plaats van lengtecontroles | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Waarom ik begon met volumecontroles in plaats van lengtecontroles

Waarom ik begon met volumecontroles in plaats van lengtecontroles

Als een zelfbenoemde on-and-off weer natuurlijk van kindertijd naar volwassenheid, is het altijd gepredikt me dat alles over haar draait rond lengte. In elke haar in verband gesprek tot op de dag, zijn 5 van de 6 mensen die ik in gesprek met consequent spreken over de lengte. Ik vond het interessant hoe mijn vrienden zijn - en een aantal familieleden - natuurtalenten die obsessie meer dan het doen van constante lengte controles zijn geworden. Deze gesprekken, in zekere zin, doet me denken aan verborgen onzekerheden die steil haar is de "sleutel" aan het zijn mooi en empowerment.

Nu doe ik volume controles in plaats van lengte controles

Ik geef toe dat toen ik voor het eerst mijn overgang fase begon, was ik ook geobsedeerd met het doen van lengte controles. Nu ik realistisch zijn over mijn eigen haar doelen ben geworden, ben ik meer in overeenstemming met het doen van volume controles. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat er precies dat uit.

Omdat ik dicht ingepakt hebben strak opgerold strengen, ik ben meer geïnteresseerd in mijn haar boven en naar buiten groeien ten opzichte van de lengte toen mijn haar volledig is uitgestrekt met warmte. Voor strak opgerold naturalistas zoals ik het haar groeit voornamelijk in meer dan een opwaartse richting naar beneden toe, in tegenstelling tot die met lossere krullen patronen. 

load...
Ik leef door het motto: Hoe groter het haar, hoe harder ze staren.

Er zijn een aantal redenen waarom ik meer bezig met constant volume controles.

1. Ik hou van mijn haar te groot en niet plat tegen mijn hoofd zijn. Ik voel me alsof ik een deel van mijn persoonlijkheid te verliezen wanneer ik mijn haar recht te maken over een lengte controle omdat zijn vergelijkbaar met verwerping van mijn eigen normen van wie ik ben als een individu. Elk hoofd van de natuurlijke haarkleur is zo verschillend dat het maakt ieder van ons uniek. Ik wil niet om iets dat een uniek kenmerk van mijn wezen uitdrukt maskeren.

2. De angst van mijn krullen niet terug op de volgende wasbeurt komen zal voor altijd achtervolgen me. Ja, ik weet dat mijn coily haar van warmte tolerantie, in aanvulling op een efficiënte methode voor mijn haar rechttrekken. Echter, het doornemen van de jaar-lang proces aan mijn krullen rehabiliteren doet pijn aan mijn kleine natuurlijke hart.

Lengte vs. Volume - wat belangrijk voor u?

Hoewel meer vrouwen van kleur terug te gaan naar hun natuurlijke wortels, kan het gesprek van "haar doelen" worden gezien als verdeeld in aparte scholen van denken. Sommige greep op de oude school manier van denken die lengte is het uiteindelijke doel; anderen willen gewoon een gezonde haardos.

Er is geen kwaad gedaan in het willen de groeiende volume van je haar te controleren. Terwijl het meten van je lengte, maar er zijn bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen om schade te veroorzaken. Ik ben er sterk pleiten voor mijn collega naturalistas aan de groeiende omvang van hun haar te omhelzen tijdens hun reis. We hoeven niet te voldoen aan de oude ideologieën te associëren schoonheid met lang taille-length haar gezien te worden zo mooi. Be You!

Foto's met dank aan Jessica Kat

load...