Waarom verliest mijn natuurlijke haar vocht? | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Waarom verliest mijn natuurlijke haar vocht?

Waarom verliest mijn natuurlijke haar vocht?

Hoewel dit een natuurlijke gebeurtenis, een reden waarom je haar vocht verliest, is dat u het verkeerde product voor uw textuur type! Echter, er zijn een paar dingen die je kunt doen om drastische vochtverlies te voorkomen.

De eerste stap is het bepalen van uw krulpatroon's textuur type (ja, dit zijn twee verschillende dingen). Met het oog op het krijgen van u op de juiste hydraterende voet, gaan we uitsluitend richten op porositeit.

Porositeit is een twistpunt voor bijna iedere krullende vrouw.

Het maakt niet uit waar je woont, uw dieet, of andere factoren, zult u bijna altijd hier een krullende, een golvende, en een coily praten winkel ongeveer porositeit. En omdat velen van ons zich richten op de juiste producten om ons te helpen vocht vast te houden gedurende het hele jaar, vooral wanneer het droog en koel, is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt in uw haarverzorging onderhoud kit om te zetten deze herfst en winter.

load...

Curl patroon niet Vertalen naar Porositeit

Ondanks aannames uw krulpatroon heeft niets te maken met de porositeit. Dat is juist! Sommigen van ons met strakke spoelen super fijn haar strengen die gemiddeld poreus hebben. Anderen van ons hebben dichte golvende, grove strengen die weken in producten bij direct contact vanwege de hoge porositeit. Elke krul is opmerkelijk uniek!

Dus, wat kan je doen over het kiezen van het juiste product? We vroegen NaturallyCurly gemeenschap favoriete ontwerp Essentials Natural wat we kunnen doen. Ten eerste kunnen we allemaal beginnen met het bepalen van onze poreusheid hier Texture Type Quiz! Dan kunnen we kiezen voor de juiste producten voor onze specifieke krul zorgen. Meer informatie over deze, door de poreusheid soort, hieronder!

Grace Hathaway, NaturallyCurly Editor, Video Producer / Brio Fotografie

Hoge porositeit

Als je haar strengen hebben de neiging om aan de slag gewogen door stylingcrème, de teensiest druppel olie of vochtigheid, je gaat nodig hebben uit de buurt van super zware producten te sturen. Probeer Ontwerp Essentials Natural Coconut & Monoi Coconut Water Curl Refresher, een revitaliserende spray die wonderen werkt op hoge porositeit haar, golven, en de tweede dag stijlen.

Nikki Johnson, NaturallyCurly Editor, Video Producer / Brio Fotografie

Gemiddeld poreus

Voor haar dat een zachte vocht behandeling nodig heeft, bereiken voor Coconut & Monoi Diepvoedende Milk Soufflé. Voor het instellen van je krullen, dan heb je een betrouwbare greep nodig zonder alle gebukt, knapperigheid die gels hebben de neiging om gemiddeld poreus haar te geven. Dus, heb je de Almond & Avocado Honey Curl Forming Custard voor de styling nodig.

Gerilyn M. Hayes, NaturallyCurly Editor Copywriter / Brio Fotograaf

Lage porositeit

Er is niets meer spannend voor lage porositeit curlies dan moisturizers die echt de lok naar luxe zachtheid dringen. Dat is de reden waarom de Coconut & Monoi Diepvoedende Masque is perfect voor haar dat de neiging heeft om producten af ​​te weren. Naast een diepe behandeling, bereiken voor Almond & Avocado Twist & Set Setting Lotion in te stellen en stijl haar! Om krullen gehydrateerd elke dag te houden, moet u toepassen Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion.

load...

Nu dat je een paar krullend haar producten om uit te kiezen op basis van uw porositeit, hoe gaat u deze geliefde, gehydrateerd krullen schommelen?

Vertel ons er alles over in de commentaren hieronder.

Zoals altijd, houden gehydrateerd!

load...