We hebben een haarverrukking op meisje onderweg met een fro | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

We hebben een haarverrukking op meisje onderweg met een fro

We hebben een haarverrukking op meisje onderweg met een fro

Hallo, ik ben Carlisa. Ik ren de blog Girl On The Go met een Fro die zich richt op een natuurlijke, plus-sized fashionista. Ik ben een klassiek geschoolde operazangeres die net zo toevallig ook werken op filmsets. Ik wil blijven bezig en ik ben erg groot op ondernemerschap, dus ik heb ook een fotografie en make-up bedrijf, MaeBell HJ Fotografie, evenals een adviesbureau met mijn moeder, CR Johnson Consulting. Zoals u kunt zien, ik ben een meisje op de weg.

Hoe lang ben je natuurlijk geweest?

Ik heb in 2009 natuurlijk al sinds mijn eerste jaar op de universiteit terug.

Wat motiveerde u om de overgang? Was u transitioner of een Big Chopper en waarom?

Het was moeilijk proberen te houden met ontspannende mijn haar terwijl weg op school. Ik heb niet veel vertrouwen in stylisten omdat er te vaak, ze hebben gekregen scissor gelukkig terwijl styling mijn haar, dus het vinden van degene die ik vertrouwde om zo'n sterke chemische daadwerkelijk te gebruiken in mijn haar was naast onmogelijk. Zodra ik besloot te gaan natuurlijke ik eigenlijk nooit mijn haar knippen, ik laat het groeien. Ik had het geluk in deze afdeling, want ook al had ik semi ontspannen haar, want ik ben bi-raciale, mijn haar bleef tamelijk krullend door middel van behandeling.

load...

Hoe zou je je haar beschrijven?

Ik denk dat woorden kunnen niet beginnen met het beest, dat is mijn haar te beschrijven, maar ik zal enorme, onhandelbare, warm, dik, mooi, beestachtig, woest, de liefde van mijn leven, fantastische try--.

Wat vind je het over je haar lief te hebben?

Ik ben er absoluut geobsedeerd met de veelzijdigheid van mijn haar. Van Pompadours om wendingen om larger than life klap outs, kan natuurlijk haar in het algemeen je grootste accessoire.

Wat is het meest memorabele deel van uw reis geweest? Is het makkelijk of moeilijk of allebei geweest ?!

De meest memorabele deel van mijn haar reis gebeurde vorig jaar op de Bruno Mars's Moonshine Jungle Tour in Atlanta. Ik had kaartjes te zitten voorste rij centrum voor het concert gewonnen en wist dat ik nodig had om mijn best uitzien dus een geweldige blow out in orde was. Tijdens de show deed Bruno zijn R & B afbraak waar hij pakte een meisje uit het publiek om serenade en spuug sommige spel met. Welnu, in al mijn afrotastic glorie pakte hij me. Op een gegeven moment zei hij mijn haar maakte hem wil mijn Mufasa zijn! Op dit moment ben ik er vrij zeker van mijn afro groeide vleugels en voedde me naar de hemel.

Mijn overgang naar natuurlijke haarkleur is vrij eenvoudig geweest zodra ik begon te begrijpen dat mijn haar moet zijn voedingsstoffen. Wanneer mijn haar wordt gehydrateerd is blij en behandelt me ​​goed.

Wat zijn sommige van uw favoriete overgang kapsels of de huidige dos?'

Toen ik de overgang ik woonde met 2 streng wendingen die ik zou hengel nadat ik mijn haar gewassen. Het creëerde de schattigste krullen ooit! Zoals ik vorderde ik beginnen met mijn persoonlijke kijk houden op de Franse twist en pompadour stijl. Nu als gevolg van de lengte van mijn haar Ik hou van mijn klap outs, maar moet voorzichtig zijn om hen niet te doen maar al te vaak met het oog op de gezondheid van mijn haar te behouden.

Wat zijn uw ervaringen geweest als een 'natuurlijke'. Elke memorabele reacties van familie of anderen?

Ik heb groot en niet zo goede ervaringen. De meeste van mijn familie houdt van de natuurlijke uitstraling en dat doet mijn belangrijkste man heer Bruno zichzelf. Echter, ik heb lopen in verschillende gelegenheden waar ik gestereotypeerd of liever vercommercialiseerd door mijn haar, bijna alsof mijn haar en mijn ervaring als een natuurlijke zwarte vrouw was een noviteit. Deze ervaringen hebben er maar weinig tussen de beweging vordert worden.

load...

Wat is je haar regime (inclusief fav producten)?

Ik wassen en conditie van mijn haar wekelijks. Na mijn haren wassen gebruik ik een kleine hoeveelheid conditioner gemengd met water als afscheid. Het hydrateert mijn haar fabelachtig. Ik ben geobsedeerd door de As I Am producten vooral hun co-wash crème.

Wat zijn sommige van uw favoriete natuurlijk haar websites, YouTubers of blogs?

Ik ben geobsedeerd door Tumblr. Ik eigenlijk gaan op het natuurlijke haar tag en scroll voor dagen. Ik geniet echt NaturalBlkgirlsrock waarin verschillende naturalistas evenals meisjes met knikken beschikt op Instagram en zij sloegen onder anderen!

Alles wat u wilt dat de lezers om te weten? Inspirational woorden?

Ik geloof echt dat het natuurlijk haar beweging, al dan niet gerealiseerde, is politiek geladen en opent een groot deel van het gesprek in de zwarte gemeenschap over schoonheid normen, westernization en zwart vrouwelijkheid. Ik ben zeer dankbaar voor deze beweging en hoe het herdefinieert en vragen schoonheid. Ik denk natuurlijk haar is een stap dichter bij zwarte vrouwen accepteren dat hun schoonheid is God gezonden en is echt onmetelijk tegen deze zogenaamde schoonheidsidealen.

Waar kunnen mensen vind je meer informatie?

Mijn belangrijkste blog is www.girlonthegowithafro.com het heeft een link naar al mijn andere social media-accounts, waaronder Tumblr, YouTube, Instagram en Facebook!

load...