Zelfgemaakte kruidnagelknopolie (deze duurt 5 jaar) | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Zelfgemaakte kruidnagelknopolie (deze duurt 5 jaar)

Zelfgemaakte kruidnagelknopolie (deze duurt 5 jaar)

"Kruidnagel olie is afgeleid van de kruidnagel boom, een lid van de familie Myrtaceae. Deze boom is inheems in Zuidoost-Aziatische landen zoals Indonesië", aldus Mercola. "Uit de evergreen, kunt u drie soorten kruidnagel etherische oliën af te leiden: kruidnagel olie, kruidnagel blad olie en kruidnagel stam olie." Uit deze drie, Eugenia carophyllata is de meest populaire voor aromatherapie praktijken.

De kruidnagel is ideaal voor het verzachten kleine snijwonden, schaafwonden en open wonden vanwege hun antiseptische en antibacteriële eigenschappen. De bladeren en de steel worden meestal weggelaten uit de aromatherapie omdat ze zo sterk en kan een irritatie verbeteren. 

Oude Griekse, Romeinse, Chinese en Indiase culturen gebruikt kruidnagel etherische olie als kiespijn reliever. Het kauwen op de bladeren ook geholpen in het genezen van slechte adem. Tegenwoordig hebben veel naturalistas gebruik dit als een at-home remedie om het tandvlees te verdoven in plaats van het bereiken van een over de toonbank actuele geneeskunde als Orajel.

load...

Als het gaat om natuurlijke haarverzorging, zijn er natuurlijke recepten gemaakt met kruidnagel olie voor diegenen die behoefte hebben om hun hoofdhuid te verduidelijken geweest. Ook u kunt kruidnagel essentiële olie thuis als een natuurlijke hoofdhuid rustgevende pre-poo of diepe verduidelijkende behandeling met slechts een paar items.

Wat je nodig hebt

 • Uw provider olie naar keuze (extra vergine olijfolie is geschikt voor dit recept)
 • 4 verse kruidnagel knoppen
 • Luchtdichte jar
 • Vergiet
 • Gietbaar glascontainer

Routebeschrijving

 1. Plaats de vier gemalen kruidnagel aan de onderkant van uw luchtdichte pot. Plet ze grondig.
 2. Vul de pot met de vervoerder olie totdat de tenen onder water, maar niet te veel om de container te vol.
 3. Verzegeling van de verpakking. Blootstelling aan lucht kan invloed hebben op de potentie van de olie.
 4. Vernietiging van het mengsel voor een week in een gebied waar het kan worden blootgesteld aan zonlicht.
 5. Giet het mengsel in de glazen container. Gebruik de zeef om de overtollige deeltjes te verwijderen. Aarzel niet om de olie-stam een ​​paar keer om ervoor te zorgen deeltjes worden volledig verwijderd.
 6. Opslaan in de buurt voor maximaal vijf jaar op de plank. Na verloop van tijd, zal de kleur van de mix donkerder te maken. Zorg ervoor dat de container goed gesloten.

Hoe te gebruiken

Breng de kruidnagel olie topisch op je hoofdhuid voor het gebruik van een zuiverende shampoo en daarna grondig uitspoelen. Of u kunt het direct toepassen op uw hoofdhuid als een verduidelijking van de behandeling en laat gedurende ongeveer 30 minuten. Uitspoelen met warm water en masseer je hoofdhuid met de kussentjes van je vingers en uw favoriete vochtinbrengende conditioner.

load...