Zijn die producten voor iedereen? | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Zijn die producten voor iedereen?

Zijn die producten voor iedereen?

Zeezout nevel helpt om stijl haar in die sexy, nat, rommelige Beachy look. Het geeft haar een lichte hold, golvend look. Ze hebben lichtere golven of losse krullen die een Beachy textuur verkregen verbeteren. Als u lijdt aan type 3 krullen of type 4 rollen, zal dit niet je het ruim moet je je krullen en spoelen klonteren geven.

 • Oribe Apres Beach Golven en Shine Hairspray  
 • Ouidad Wave Maak ™ Sea Spray  

Droogshampoo

Veel deskundigen vinden het wassen van het haar te vaak schadelijk is, en droog shampoo is een snelle en eenvoudige manier om schoon te maken zonder het haar over-reiniging. Het kan gebruikt ertussen wast en is uitstekend voor uitbreiding wendingen. Dry shampoo is een poederachtige stof die de olie, vuil en product dat kan opbouw absorbeert op je hoofdhuid. Dit is voor alle haartypes en de besten hebben de neiging om voedingsstoffen in hen hebben. Textuur goeroe Anthony Dickey stelt voor droge shampoo voor mensen met type 2 of type 3 wassen en ga 's stijlen en voor Type 4 spoelen bij het onderhoud van steil kapsel.

load...
 • Arrojo REFINISH Dry Shampoo  
 • Suave Professionals Waterless Schuimshampoo  

Vla

Vla hebben de neiging om samen te komen hoop gegooid met haar boters en puddings aangezien alle drie voorzien diepe hydratatie hold. Ik hou van de Kinky-Curly Curling Custard hoewel ik beschouw het als een gel is het eigenlijk een vla dat vocht, glans en houden toevoegt. Een vla is een zwaardere product dat vrouwen met Type 3 en 4 aangetrokken tot en kunnen te veel gewicht voor Type 2, golvend haar. Ze zijn bedoeld voor krul definitie, het toevoegen van glans en vast te houden.

 • Kinky-Curly Curling Custard 
 • Cantu Define & Shine Custard  

Soufflé

De belangrijkste doelstelling van een haar soufflé is aan het licht, tastbaar te houden zijn. Het is een lichtgewicht styler die kroezen zal bestrijden zonder het gevoel te vettig. Type 2 en 3 vetzuren kunnen deze meer aantrekkelijk vindt hoewel elk type 4s die ook op zoek naar het licht houdt kan vinden dit aantrekkelijk als volume of aanraakbare zachtheid is hun wens. De SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curling Soufflé is heel populair.

 • SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curling Soufflé 
 • CURLS Curl soufflé van de  

Butters

Haar boters kunnen alle natuurlijke zoals mango boter of een mengsel van boter en olie zijn. Deze dik. Heerlijke producten zijn voedende en zwaar. De meeste Type 4s en een aantal Type 3s gebruiken voor hun dikke en romige textuur die vocht en zachtheid toevoegt. Ze zijn ideaal voor droge strengen, maar kan te zwaar zijn voor de type 2 en losser Type 3 texturen.

 • Karen's Body Beautiful Butter Liefde
 • Obia Natural Hair Care Twist Whip Boter

Edge tamers

Hardere gelen met de zogenoemde slechte alcoholen werden gebruikt in afgelopen jaar, maar nu zijn er edge tamers dat curl vriendelijke ingrediënten voor minder stijf, droog, glad randen. Edge tamers bieden houvast, zonder vlokken en worden vaak gebruikt door vrouwen met Type 4 haar. Ze worden gebruikt om de fijne haartjes langs de haarlijn genaamd “babyhaartjes” voor een gladde afwerking te regelen.

 • Ontwerp Essentials Natuurlijke Honing En Shea Edge Tamer 
 • load...
 • As I Am Smoothing Gel  

Zal het werk voor mij?

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt, veel van deze producten oversteken naar andere soorten curl producten, zodat het een uitdaging om te bepalen welke soorten het beste zou werken voor je kan zijn. Ik zeg kiezen voor het uitzoeken van de stijl je gaat voor, dan beslissen welk product u dat soort wacht kan geven of te kijken. Ook op zoek naar YouTube reviews en tutorials nuttig kan zijn. De bottom line is dat je erachter te komen wat het beste werkt met vallen en opstaan, maar deze lijst moet u een uitstekend uitgangspunt te geven.

load...