Zomervorming van huid en haar van kinderen | NL.Inspinre.com
De gebeurtenis

Zomervorming van huid en haar van kinderen

Zomervorming van huid en haar van kinderen

School is uit. En voor kinderen over de hele wereld, in de zomer betekent uren plezier in de zon.

Maar harde ultraviolette stralen, chloor en zout water kan grote schade aanrichten op haar en de huid van een kind. Dat is waarom het zo belangrijk om stappen om uw kind te beschermen tegen de elementen te nemen.

Beschadiging van de huid is een grote zorg in de zomer. De meeste kinderen rack up tussen 50 procent en 80 procent van hun levenslange blootstelling aan de zon vóór de leeftijd van 18. En UV-stralen zijn het sterkst tijdens de zomermaanden. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in het land, en de artsen zijn dat de diagnose in veel jongere mensen.

Met de juiste voorzorgsmaatregelen, kunt u sterk verminderen kans op het ontwikkelen van huidkanker van uw kind. Onbeschermde blootstelling aan de zon is nog gevaarlijker voor kinderen met mollen, die met een zeer lichte huid en haar, en die met een familiegeschiedenis van huidkanker.

load...

Probeer de sterkste stralen van de dag te vermijden - normaal 10:00-04:00 Leer je kind de schaduw regel: Als je schaduw korter is dan je bent, de zon hoog aan de hemel en de UV-stralen zijn intens.

Wanneer uw kind is buiten, moet u altijd beschermende, waterproof zonnebrandcrème van toepassing - het hoogste SPF u kunt vinden - ongeveer 30 minuten voordat je naar buiten gaat, zodat een goede laag van bescherming kan vormen. Vergeet niet de handen, oren, voeten, schouders en de achterkant van de nek. Til badpak bandjes en passen zonnebrandcrème eronder.

American Cancer Society beveelt

1. Slip! op een shirt.

2. Slop! op zonnebrandcrème.

3. Slap! op een hoed

4. Vermijd middagzon

Opnieuw toe te passen vaak - om de 2 tot 3 uur, zoals aanbevolen door de American Academy of Dermatology. Houd een extra fles zonnebrandcrème in de auto en je handtas.

Sun-beschermende kleding kan helpen kinderen te beschermen tegen de negatieve effecten van de zon. Sun-beschermende weefsels hebben meestal een strakkere weven of breien, en meestal zijn donkerder van kleur. Kledingstukken met een rating meer dan SPF 50 bieden de meest bescherming zon. Haal je kind een goede hoed met een rand om hun hoofd en het gezicht te beschermen tegen de zon. Deze beschermt het haar tegen harde ultraviolette stralen.

Kinderen jonger dan zes maanden oud moet uit de zon zoveel mogelijk worden gehouden.

Haal je kind een zonnebril. Blootstelling aan de zon kan de ogen beschadigen. Zelfs een dag in de zon kan leiden tot een verbrande hoornvlies, en cumulatieve blootstelling kan leiden tot staar later in het leven. Aankoop zonnebril met 100 procent UV-bescherming.

Zonnebrand is niet het enige gevaar van een dag buiten. Warmte-gerelateerde ziekten, zoals hitte uitputting ook een gevaar wanneer de temperatuur stijgt. Ze kunnen zich voordoen wanneer uw kinderen oververhit en uitgedroogd. Belt u de arts van uw kind als uw kind een onverklaarbare koorts hoger dan 102 graden, als ze zich misselijk, als ze flauw of als ze ijlen.

load...

Hoewel haar niet technisch verbranding door, het moet ook liefdevolle zorg om het te beschermen tegen de verwoestingen van de hitte, vochtigheid en chloor.

Haal het haar van uw kind in orde gemaakt aan het begin van de zomer. Dan zijn van plan op het verkrijgen van een andere bekleding aan het eind van de zomer af te knippen elke droge, beschadigde uiteinden.

In termen van kapsels, Cozy Friedman van Cosy's Cuts for Kids in New York suggereert buzz bezuinigingen voor jongens in de zomer.

"Buzz bezuinigingen zijn de beste warmte-buster rond, en ze zien er zo leuk op de kleintjes," zegt Friedman.

Voor oudere jongens die willen een beetje stijl, kunnen ze de top een beetje langer te verlaten en spike met wat styling gel.

Als het gaat om meisjes, is het best ofwel long of short te gaan. Alles wat daar tussen kan een uitdaging zijn, omdat het styling opties vermindert.

Met lang haar, het kan worden getrokken uit het gezicht met paardenstaarten, vlechten, hoofdbanden en andere haaraccessoires. Lange lagen worden aanbevolen voor krullend of golvend haar. Kort krullend stijlen zijn een leuke en eenvoudige look voor de zomer dat het haar af te houden het gezicht en accentueren de krullen.

"Met de meisjes met krullen, zoals ik doe korte bobs", zegt Brigitte Pratt van Lulu's Cuts & Speelgoed in Brooklyn, NY.

Om kort krullend stijlen te houden op hun best - en om kroes af te weren - doe een beetje gel of styling crème in het haar. Naast het definiëren van de krullen, het biedt enige bescherming tegen de zon.

Blijf weg van agressieve shampoos, vooral babyshampoo, die zeer drogen kan zijn. In plaats daarvan, shampoo of twee keer per week met een vochtinbrengende shampoo. Op de andere dagen, spoel en conditie. Leave-in conditioners zijn vooral goed voor de zomer omdat ze helpen kroezen te verminderen bieden bescherming zon.

"Een goede detangler is essentieel als ze in het zwembad en de zon veel," zegt Melinda Dansby van Yam Childrens Hair in Evans, Ga. "Het omstandigheden in aanvulling op het houden van de klitten weg."

Ter bescherming tegen chloor - de nummer 1 oorzaak van gebroken, beschadigd haar - er zijn een paar snelle en eenvoudige stappen die u kunt nemen. Zorg ervoor dat uw kind spoelt haar haar met water voordat je in het zwembad. Kam dan een beetje leave-in conditioner in het haar.

"Als het nat is, zal het niet zo veel chloor te absorberen", zegt Pratt.

Als uw kind in het zwembad veel, zorg ervoor dat hij of zij maakt gebruik van een shampoo speciaal voor zwemmers, om chloor te verwijderen. Er zijn vele beschikbare alleen voor kinderen.

Er is wetenschappelijk bewijs dat krullend meisjes en jongens hebben wel een voordeel in de zomer. Krullend haar boven de hoofdhuid verhoogd, en kan eigenlijk toestaan ​​wind draaikolken aan het hoofd af te koelen, volgens Desmond Tobin van Bradford University in Engeland.

Shampoos

Fairy Tales Lifeguard reinigende shampoo

Blended Cuties Silky Swirls Shampoo

Fuzzy Duck Kid's Gentle Shampoo

Devacurl Geen Poo

Zo gezellig Green Apple Zwemmer Shampoo

L'Oreal 2-in-1 Shampoo

California baby Zwemmer Defensie Shampoo & Bodywash

ONTKLITTERS

Blended Cutie Satin Style Detangler

Circle of Friends Abebi's Safari Detangler

Zo gezellig Fruity Delight Detangler & leave-in conditioner

Devacurl Mist-er Right

Johnson's No More Tangles Spray-on Detangler

Conditioners

Circle of Friends Dragon Dance Conditioner

Curlisto Kids Detangle Rinse

Fairy Tales Detangling Conditioner

Fuzzy Ducks Kids Conditioner

Zo gezellig So Sweet Strawberrry Conditioner

Devacurl één voorwaarde

Leave-in conditioners

Blended Cutie Curls & Swirls

Circle of Friends Maya Papaya leave-in conditioner

Curlisto Kids leave-in conditioner

Fairy Tales Energizing leave-in conditioner

Fuzzy Duck Detangler & Conditioner Spray

Styling producten

Fairy TalesCurly-Q Natural Curl Maker Gel

Fuzzy Duck Anti-Frizz Gel

Zo gezellig Groovy Grape alcoholvrij Styling Gel

Zo gezellig Kooky Kiwi Styling Cream

Skin Product suggesties voor Kids

Aubrey Organics Natuurlijke zon SPF 25 Green Tea Protective Sunscreen

De Perfect Body 4 Kids Saturn Sludge Sunscreen

Circle of Friends Weer Lip Balm

Banana Boat Kids Zonnebrandcrème Stick

Alba Botanica Kids Sunscreen SPF 30+

Ombrelle Kids Cream SPF 60

Aloe Gator Lil Gator Kids SPF 40+

Circle of Friends Surf Sunscreen SPF 30+

load...