3 stijlen perfect voor de tender geleid | NL.Inspinre.com
Het haar

3 stijlen perfect voor de tender geleid

3 stijlen perfect voor de tender geleid

Het was niet leuk dus de gedachte van het dragen van ingewikkelde of spanningsvolle kapsels is een ontmoeting met een volmondig nee. Het probleem is wat als je een lage gemanipuleerd stijl die langer duurt dan één dag en geen extensies nodig hebben? Wordt tender onder leiding is niet in het bijzonder geassocieerd met een specifieke haartype, zodat iedereen kan deze stijlen te proberen.

Trekje

Het bladerdeeg kan perfecte stijl voor-tender onder leiding vrouwen. Voor één, dit is een van de gemakkelijkste stijlen, en indien correct gedaan op washday kan het de hele week duren. De sleutel tot dit steeds een laag gemanipuleerde stijl is uw vermogen om touch-ups per dag niet. De meeste broodjes moeten een paardenstaart houder en er is veel te zeggen over de populariteit van de rommelige knot. Er is geen noodzaak voor uw broodje te strak zijn, omdat een goede nachtelijke routines zal zorgen voor het duurt.

load...

Broodjes zijn zoet, sassy, ​​en sexy, dus de meeste van de werkzaamheden die nodig zou zijn slicking beneden randen (als je daar behoefte aan hebt), of dat haar in de paardenstaart en dan het broodje.

NaturallyGG deelt drie hoog en prachtige broodjes die de hele week kan duren indien goed 's nachts gehandhaafd. Vergeet niet dat elke sized broodje glam kan zijn. De eerste is misschien te veel voor mijn-tender onder leiding schatjes zijn, omdat ze wikkelt haar paardenstaart houder op haar paardenstaart twee keer, maar de tweede en derde looks zijn waarschijnlijk zachter.

Roller Sets

Roller sets en vrouwen gaan hand in hand. Dit is een stijl die overgaat van ontspannen natuurlijke met gemak, omdat de stijl ziet er geweldig op beide! Roller sets duren langer dan vele andere stijlen en geen warmte nodig hebben, dus niet slapen op deze aloude schat dat de meeste-tender onder leiding vrouwen hebben geen problemen mee. Rollers zijn zo veelzijdig, zoals u perm staven, magneetrollen, Curlformers van elke grootte of type rol kan gebruiken om een ​​grote walsenpaar met een lange levensduur te realiseren. De instelling lotion en hoe goed je ze op de rollen lijken de belangrijkste factoren voor een succesvolle rol set zijn.

Toni uit mijn natuurlijke Sistas toont haar prachtige rol die op perm staven. Haar blik is onberispelijk het kan een week duren met de juiste nachtelijke routine.

Wash & Go

Als u nog niet het wassen onder de knie hebben en gaan, dan stel ik u het eens te proberen. Als je kunt bereiken van de tweede, derde of zelfs langere dagen op uw wassen en gaan, dan is dit een geweldige low gemanipuleerd stijl voor de tender onder leiding schatjes. Er is geen draaien, vlechten, of gedoe met deze stijl die u toelaat om uw unieke coils, krullen of golven rocken met gemak.

Christine Amor laat ons zien hoe creëert ze haar wassen en gaan, en we zien dat het grootste deel van het werk wordt gedaan op wasdag. Ze deelt een paar verschillende manieren om je te wassen werken en gaan met verlenging of een ninja broodje! Geen draaien, vlechten, of toegevoegde spanning op uw arm lokken of de hoofdhuid.

Dus, wat is uw favoriete laag gemanipuleerd stijlen voor mijn-tender onder leiding schatjes?

load...