4 waarheden waarvan ik wou dat ik ze kende toen ik jonger was | NL.Inspinre.com
Het haar

4 waarheden waarvan ik wou dat ik ze kende toen ik jonger was

4 waarheden waarvan ik wou dat ik ze kende toen ik jonger was

Ik begrijp dat alle beslissingen die ik maakte in het verleden maakte me de persoon die ik nu ben. Ik zou graag van deze kennis te delen met de andere mensen in de NC gemeenschap. 

1. 'Onvolkomenheden' je opvallen

In het verleden hebben mollige lippen werd niet beschouwd als mooi. Vroeger was ik gepest door anderen over de grootte van mijn lippen. Diezelfde mensen zouden ook leuk te maken van mijn kleine achter en mijn lengte - Ik was altijd de grootste meisje in de klas. Dit zorgde ervoor dat ik uiterst onzeker worden en haat mijn persoonlijke verschijning voor een lange tijd. Ik vermeed het dragen van lipgloss, want ik vond het niet erg vleiend. Ik wilde niet op te vallen; het was te pijnlijk.

load...

Vandaag de dag, veel van mijn ongewenste functies en lichaamsdelen worden nu gezien als "sexy." Schoonheidsidealen veranderen de hele tijd: in het verleden, zijn dun was, maar vandaag de dag, iedereen wil bochtige zijn. Wat zal altijd een unieke en aantrekkelijke eigenschap van een mens te zijn is zelfvertrouwen. Dus pestkoppen, bewegen over en maak jezelf nuttig voor de samenleving door het verspreiden van positiviteit! In de tussentijd zal ik mijn helderste lippenstift van MAC rock en slijtage high-taille jeans gewoon zo mijn benen lijken zelfs langer. Ik ben volmaakt, precies zoals ik ben.

2. De jongens zijn niet de hoofdpijn waard

Tijdens mijn jeugd, gebruikte ik al te bezorgd over zinloos gooit zijn. Hoe ze reageerden op mijn berichten, als ze niet reageren op mijn berichten en ga zo maar door. Nu, ik realiseer me dat ik mijn tijd zou kunnen hebben geïnvesteerd in mensen die mijn tijd waard waren: mijn familie en vrienden en iedereen die de moeite nam om naar me weten.

Aan de andere kant, heb ik geleerd dat de mensen in je leven zal op een bepaald punt te handelen op een manier die kan leiden tot pijn en pijn. Echter, het is nog steeds belangrijk om iedereen een gelijke kans om zich te ontwikkelen toe te kennen. Tijdens de persoonlijke ontwikkeling, mensen gewoon fouten maken. Met een goed begrip van deze, ben ik nu blij om een ​​deel van iemands leercurve.

3. Het glimlachen kan nooit kwaad

Tijdens mijn tienerjaren, ik riep nogal wat (gezien mijn strijd tegen chronische angst). Echter, een van de beste medicijnen tegen negatieve emoties lacht. We ontvangen talloze zegeningen elke dag - zelfs meer dan we ons bewust van.

Je moet lachen omdat je de eer om je leven te delen met uw familie, vrienden, collega's en klasgenoten. De hindernissen die je tegenkomt gedurende het hele leven zal alleen krijg je een sterker persoon te maken. Het leven wordt alleen maar beter met een glimlach en gelach.

4. Ik zou meer positief zijn geweest

Ik geef toe dat ik had een zeer slechte houding ten opzichte van anderen in het verleden. Ik geloof dat ik echt verpest mijn jaren op de universiteit en achtte mijn tijd in Californië als een zegen. Ik mag buiten negativiteit om mijn kijk op het leven beïnvloeden en als gevolg daarvan, ik geruïneerd aantal waardevolle vriendschappen. Een positieve houding zou mijn stress te hebben verminderd, kon ik het op prijs stellen, en me de kans om nog meer fantastische mensen ondervinden gegeven.

load...

Droevige gebeurtenissen gebeuren met een reden. Mijn jeugd leerde me dit. Elke ervaring deed me ook sterker.

Meer willen?

Heb je mijn instructies te lezen op het nemen van een grote selfie? (Hint: het heeft niets te maken met apparatuur).

Voor meer selfie inspiratie, volg ons op Instagram, @NaturallyCurly. 

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...