5 krulbepalende trucs voor wanneer uw krullen inconsistent zijn | NL.Inspinre.com
Het haar

5 krulbepalende trucs voor wanneer uw krullen inconsistent zijn

5 krulbepalende trucs voor wanneer uw krullen inconsistent zijn

Afbeelding: @powerdomi

Wavies, onze krul patroon is niet consistent. Ik weet er alles van. Het is een van de kenmerken van het zijn een golvende. Maar hij rijdt je gek. Ik ben daar geweest. Perfectioneren van mijn haar op de dagelijkse en zweepslagen mijn golven in vorm met elke wasbeurt dag! Maar als je al na mijn golvend haar reis op Instagram, je weet dat ik het aangaan van een nieuwe fase van mijn reis - een echte acceptatie, en het omhelzen van mijn textuur, ondanks zijn onvolkomenheden. Het is niet makkelijk. Hoewel ik kan niet in streven naar perfectie zo vaak als ik vroeger, ik weet dat er zal altijd die speciale gelegenheden waar ik moet ervoor zorgen dat deze golven kijken zo consistent mogelijk alle rond mijn hoofd. Dus als en wanneer je in hetzelfde schuitje, hier zijn mijn favoriete technieken voor het bereiken van bepaalde golven.

Squish naar Condish

Verbetering van golven en krullen starten in de douche - met uw conditioner, en dan leave-in en toepassingen van het product. Squish om Condish werd gemaakt door stylist Melissa Stites, en kunt u lezen over haar exacte methode op haar blog.

Pulsing Method

De Smasters Method

Naar verluidt vernoemd naar NaturallyCurly CurlTalk inzender Smasters467, de gekrulde meisje die gemaakt en gedeeld de voordelen van deze methode in het haar forum enkele jaren geleden, Smasters zeer eenvoudig omvat het aanbrengen van een tweede laag van het product om uw half-droog haar. U kunt ervoor kiezen om de lucht drogen of diffuse of een combinatie van de twee. In mijn ervaring, het werkt het beste om een ​​greep product van toepassing zijn (in tegenstelling tot een vocht product), zoals mousse, vla of gel - wat je die dag hebt gebruikt, of wat je bij de hand hebt, met natte handen om kroes te minimaliseren. Ik glad gewoon het over en kneed het in, in grote delen, dan eindigen diffunderen. Als je gewoon een recht stuk of twee je mee bezig bent, kan je het toepast alleen maar om die rubrieken naar 'zelfs uit' uw krulpatroon. Indien u graag een demonstratie te zien, hier is een video van mij over het onderwerp.

load...

Pixie Diffuse Dry per afdeling

De achterkant van mijn hoofd is veel minder gestructureerd dan de voorkant. Het toestaan ​​van mijn wavier voorpand aan de lucht drogen, terwijl het verspreiden van alleen de achterkant is een andere manier kan ik een meer consistente krulpatroon rondom mijn hoofd te creëren. Een groot, rechtere gebied - - het verspreiden van alleen dat gedeelte kan helpen stimuleren en 'set' extra textuur te helpen overeenkomen met uw krulpatroon rond de rest van je hoofd als je een soortgelijk probleem hebben. Klinkt geschift, maar geef het een schot!

Maak Pin Curls

Deze truc is voor degenen straight stuks - de kleine krul klonten hier en daar die gewoon weigeren te krullen. Natuurlijk kan je ze overal doen, zoals Ava, hieronder, of gewoon op een stuk om hier en daar touch-up. Persoonlijk vind ik deze stukken vast te stellen zodra de rest van mijn haar is al volledig droog dus ik kan gemakkelijk zien welke krullen moet het meeste werk. Het is simpel: Neem een ​​schar van gel, versterker, vla - wat 'hold' product dat u wilt - en strijk neer dat curl klomp (een krul klomp is gewoon een groep van haren met dezelfde krul patroon dat meestal bij elkaar blijven) , draai hem om je natte / vochtige vinger (om te helpen kroezen voorkomen) totdat je vinger je hoofdhuid raakt. Mijn persoonlijke favoriet product te gebruiken voor dit doel is Raw Curls Anti-Frizz Spray. Vanaf hier kunt u het te houden voor 10-20 seconden en dan zachtjes tot rust komen uit uw vinger en laat het 'set', of gebruik een haarspeld of een andere clip om het te beveiligen tegen uw hoofdhuid voor een paar minuten. (Ik laat snel hoe ik dit doe in mijn Heilige Grails video.) Hoe langer je laat het de curlier het zal zijn. Als het te krullend zodra u de pin te verwijderen, gewoon gladstrijken met een beetje water om de krul te verlengen.

Wat zijn uw go-to technieken voor het krijgen van bepaalde golven? Laat het me weten in de reacties hieronder.

load...