5 stappen die elk krullend meisje zich dit najaar moet herinneren | NL.Inspinre.com
Het haar

5 stappen die elk krullend meisje zich dit najaar moet herinneren

5 stappen die elk krullend meisje zich dit najaar moet herinneren

Hoewel het zeker niet nodig om elke stap of een product in uw huidige krullend haar routine te veranderen, zijn er een paar dingen die kunnen worden gedaan tijdens de val seizoen te helpen krullen te gaan met koeler, droger weer, en verhoogde statisch. Hier zijn enkele van onze top suggesties om uw gezonde krullen dit najaar te houden.

Denk aan je seizoensgebonden nabezinker!

Build-up komt in veel verschillende vormen, niet alleen van uw styling producten. Vervuiling, styling product, zeezout, en zelfs chloor kunnen allemaal vies je hoofdhuid en veroorzaken je krullen om levenloos en slap. Vergeet niet om te verduidelijken, aangezien dit al uw build-up zal verwijderen en gemakkelijk laat je krullen om het vocht dat u probeert om hen te accepteren. Als sulfaten zijn een grote no-no voor uw routine, zijn er een aantal effectieve sulfaat-vrije zuiveraars beschikbaar, zoals SheaMoisture Sacha Inchi zuiverende shampoo.

load...

Denk aan je diep conditioner!

Een diepe conditioner is een belangrijk onderdeel van het hele jaar door gezond haarverzorging, maar met de drogere dagen komt er een belangrijk ervoor te zorgen dat deze stap niet wordt ingesteld op een laag pitje. Deep conditioners zijn er in vele soorten en maten. Sommige curlies liever DIY maskers met ingrediënten gemakkelijk te vinden in het huis, terwijl anderen liever in de winkel gekochte opties. Welke route je besluit om te gaan, vergeet niet om deze stap een keer per week tijdens de val.

Denk aan je slaapmutsje!

Nu zijn we meer geneigd dan ooit voor het ontvangen van statisch in de lucht, dus het is belangrijk om onze krullen te beschermen 's nachts om kroezen verslaan voor mooie tweede dag haar. Als je niet van het dragen van een hoofddoek op je hoofd 's nachts of bewegen te veel, zet uw katoenen kussen geval voor een satijnen optie. Zet dan krullen omhoog in een ananas.

Vergeet niet uw olie!

Dit is een product dat een herfst en winter moet voor het afdichten perfectie na vormgeving en drogen krullend haar. Het dragen van meer lagen in de koelere maanden vereist sjaals die borstelen langs onze haren en het veroorzaken van kroezen, dus met behulp van een beetje olie op voorhand, kunnen we het huis met een droge buffer te verlaten.

Denk aan je kapsel!

Zelfs voor ons die proberen te groeien onze haren, het krijgen van regelmatige bezuinigingen zijn een belangrijk onderdeel van het houden van uw haar gezond. Fall is een geweldige tijd om te plannen op een routine-trim te zorgen dat de krullen zijn hun gezondste alvorens te worden onderworpen aan een droge wind en statische hoeden - AKA gespleten haarpunten die verergeren of breuk veroorzaken.

load...