6 slimme manieren om minder aan je haar te spenderen | NL.Inspinre.com
Het haar

6 slimme manieren om minder aan je haar te spenderen

6 slimme manieren om minder aan je haar te spenderen

FOTO MOCHI DINGEN PORTEFEUILLE

Laten we allemaal delen een moment van stilte voor alle portefeuilles, zakken, en bankrekeningen die constant misbruik aan de grillen van ons verlangen naar nieuwe haarverzorgingsproducten hebben doorstaan.

Het creëren en vasthouden aan een budget dat ons toelaat om al onze rekeningen te betalen, plezier hebben en houden ons op zoek geweldig kan moeilijk zijn; vooral als je een nieuwe krullend room of boter dat je sterft om te proberen niet kan weerstaan. Nee zeggen kan moeilijk zijn, maar je schoonheid hoeft niet te lijden omdat je op een budget. Voordat u wegkwijnen van gebrek, kijk dan op deze manieren schattig om te verblijven zonder verbreking van de bank.

Stap in de keuken

Uw krullen echt nodig de basis: liefde, aandacht, reiniging en hydraterende.

load...

Er zijn tal van mogelijkheden van uw keuken of lokale supermarkt dat je haar schoon en gehydrateerd voor een fractie van de prijs voor de traditionele haarproducten houden. U kunt zweep haar maskers, verzinnen mengsels van olie, of te verduidelijken met behulp van een paar natuurlijke ingrediënten zonder het nemen van een stap in de schoonheid winkel.

Test de wateren

Er zijn veel bedrijven die samplepacks hun toonaangevende producten zal aanbieden. Wees niet bang om een ​​monster koningin te zijn.

Wees een pietje

Denk na over wat is een redelijke prijs voor een product en doe je best niet om iets dat die grens overschrijdt kopen.

Dat betekent niet dat je uit de markt voor kwaliteit spul, het betekent gewoon dat je je beter te worden in het vinden van deals, het onderzoeken van vergelijkbare alternatieven, en het ontdekken van nieuwe merken die je niet bewust van was.

Hoe zit het met je vrienden 

Iedereen heeft dat een vriend met een kast vol met producten die hij of zij niet meer gebruikt.

Wees niet bang om die vriend die vraagt ​​om producten die zij niet langer de zorg over, en de kans groot dat je hebt een paar vergeten producten kon ruilen voor zijn. Vaak de producten gewoon niet goed presteren op hun haar of ze hebben verplaatst naar groenere weiden. In dat geval kunt u profiteren van hun trial and error en het gebruik van hun spullen. Een man's trash is een andere man schat, soms.

Wacht erop

Er is een tijd en een plaats voor alles. Als je ziet dat super duur product en strijden om nee te zeggen, wachten tot het te gaan op de verkoop of klaring.

U zult dank je later, als wat je wilt is half-off of wanneer de prijs is drastisch aan een punt waar het maakt je niet huiveren om in uw credit card nummer. Geduld is een schone zaak, toch?

Gebruik wat je hebt

Hey u, met de helft gebruikt conditioner in de douche? Stop er mee.

Terug uit de buurt van de haarverzorging gangpad en gebruiken wat je thuis hebt, oké? Tenzij het maken van je haar uitvallen of droog als een Brillo Pad, het is nog steeds waardig van uw gebruik. Vergeet niet waarom je het gekocht en waarom je het leuk vond in de eerste plaats. Vermijd het kopen van nieuwe producten alleen maar omdat je vervelen met degene die je hebt bent.

load...
load...