7 dingen die je natuurlijke haar nodig heeft deze winter | NL.Inspinre.com
Het haar

7 dingen die je natuurlijke haar nodig heeft deze winter

7 dingen die je natuurlijke haar nodig heeft deze winter

Als je haar droog is, vocht-uitgeput, en stro-achtige kwaliteiten van koude lucht van de winter, kan de volgende 7 dingen worden gedaan om de strijd te winnen.

1. Een vochtinbrengende diepe conditioner

Een diepe conditioner is altijd belangrijk als je krullend hebt, coily of kinky haartypes, maar diepe conditioners zijn absoluut noodzakelijk in de winter. Dikkere, romiger diepe conditioners, net als de Alikay Naturals Avocado Moisture herstellen Hair Mask of Curl Junkie Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner, werken meestal het beste in deze tijd van het jaar en is het niet ongebruikelijk om te vinden dat je nieten diepe conditioner werkt niet zoals goed in deze tijd van het jaar als in de zomer.

load...

Probeer om de frequentie van je diepe conditionering sessies te verhogen, maar als u vindt dat dit niet mogelijk is te wijten aan uw levensstijl en planning, in ieder geval ervoor te zorgen dat je niet overslaan van een van uw gebruikelijke diepe conditionering sessie. Het overslaan van een sessie is een sure-fire manier om super droog haar (en niemand wil dat). Deep toestand minstens een keer per week. Als u nog niet alle huidige problemen met de droogte ondervindt, twee keer per maand sessies kunnen volstaan. Wat ook de frequentie, aandacht besteden aan uw haar en aan te passen ofwel de frequentie of het product dienovereenkomstig.

2. Steam

Deep conditioning met vochtige warmte zorgt ervoor dat je haar krijgt al het goede uw diepe conditioner te bieden heeft. Als u een stoomboot of verwarmen / diepe conditioning cap zorg ervoor dat je religieus gebruiken. Als u geen van deze items, dan breken de douche-cap, plastic dop, of boodschappentas en een warme handdoek. Steam zal enorm helpen uw haar te absorberen de ingrediënten van uw diepe conditioner en in te doen, zal je haar meer gehydrateerd dan ooit.

3. Een rijke, romige conditioner en vochtinbrengende

Winter is niet de tijd voor de waterige leave-in conditioners. Zoals het geval van uw nietje diepe conditioner, kan uw gebruikelijke leave-in of moisturizer kan niet genoeg van een punch om knock-out winter haar droog te pakken. Mogelijk moet u op zoek gaan naar een dikkere product om je haar te voorzien van het vocht dat hunkert. Deze leave-in conditioners zijn betaalbaar en een goede plek om te beginnen als je op jacht naar een romiger leave-in.

4. Dikke olie of zware boter afdichting

Castor olie of veel shea butter is precies wat de dokter besteld deze winter. Dikke oliën en boters zijn altijd geweldig voor het houden van vocht opgesloten in en dit is van het grootste belang tijdens de koudere maanden.

5. Cute-satijn gevoerd beanie of muts

Hoed, haar misschien niet leuk, maar droog en het breken van haar is nog minder. Hoeden zijn vrij essentieel in de winter warmte vasthouden te helpen en houden het hoofd warm. Als uw hoed is niet satijn gevoerd zal het niet alleen helpen om het haar uit te drogen, het kan ook schuurmiddel genoeg om schade te veroorzaken. Het dragen van een satijnen sjaal of muts onder je favoriete, niet-satijn gevoerde muts zal je haar beschermd, terwijl je hoed houdt je hoofd warm.

load...

6. Go-to beschermende stijl

Of je zet je haar in een knot of wendingen, met een stijl die je haar beschermt en in het bijzonder uw doeleinden is vooral belangrijk in deze winter. Out stijlen zijn de deur uit in de winter als je wilt je haar vochtgehalte, gezondheid, en de lengte te behouden.

7. Zachtere reinigingsmiddel

Dit kan betekenen dat het gebruik van een mildere shampoo, net als de Mielle Organics Babassu Conditioning Shampoo, co-wassen (reinigen met conditioner) in plaats van het wassen of gewoon co-wassen vaker. De juiste optie voor u hangt af van uw gebruikelijke regime en of producten, dus neem de tijd om te bepalen welke optie voor u geschikt is.

Wat zijn uw tips voor je haar te houden in topconditie tijdens de winter?

Geluid hieronder uit.

load...