8 problemen waarmee alleen langharige meisjes met krullen te maken hebben | NL.Inspinre.com
Het haar

8 problemen waarmee alleen langharige meisjes met krullen te maken hebben

8 problemen waarmee alleen langharige meisjes met krullen te maken hebben

Vaak vrouwen hebben een van de twee doelstellingen wanneer ze natuurlijk gaan. Ze willen langer haar te laten groeien, of ze willen hun haar te krijgen in een betere gezondheid. Soms is het een combinatie. Maar alleen maar omdat je je haar groeide uit tot de gewenste lengte betekent niet dat al uw problemen zijn verdwenen. In feite, lang krullend haar wordt geleverd met hun eigen set van uitdagingen.

Probleem # 1 - Het duurt het een eeuwigheid in te stellen

Als je haar langer groeit, heb je meer om mee te werken, maar het duurt ook langer in te stellen. Of het nu gaat bantoe knoop outs, wendingen, flexi staaf sets etc, worden bereid om te wachten - waarschijnlijk de hele dag.

Probleem # 2 - u genoegen nemen met minder

Wanneer u een groot hoofd van lang haar, kan het een uitdaging op te roepen de energie te stylen zijn. Dit betekent vaak een paardenstaart of knot zal moeten doen. Wanneer we stijl doen, we willen stijlen die duren voor een paar dagen, zodat we niet opnieuw hoeft te doen ons haar de dag na dag.

load...

Probleem # 3 - Het is zwaar

Lang haar, vooral wanneer het krullend, kan echt zwaar zijn, vooral als het nat is. Zelfs wanneer het droog is, kan het product zelf gewicht toe te voegen.

Probleem # 4 - Wash and go's zijn niet wassen en go's

Voor iemand met lang krullend haar met een wassen doen en gaan, het kost tijd. Tuurlijk, het kost tijd voor iedereen, maar als je haar is lang. Je moet de tijd om elk dichtgepakte krul definiëren en je kunt gemakkelijk eindigen met undefined kroeshaar zo niet. Zodra het product is aangebracht het wassen en ga gemakkelijk nat blijven voor de helft van de dag. Niet alleen dat, als je eenmaal gaan al al die moeite het niet erg lang.

Probleem # 5 - Hair tie fiasco

Haar banden zijn een heel ander verhaal als het gaat om lang krullend haar. Ze zijn moeilijk vast te krijgen en gemakkelijk los te maken als gevolg van het gewicht van je haar. Als je toch ze strak, zullen ze worden uitgestrekt en je kan alleen maar 2-3 meer toepassingen uit hen, dat wil zeggen, als ze niet pop en breken als je probeert om je haar in een paardenstaart, omdat je bent haar is te dik.

Probleem # 6 - Om recht of niet rechtzetten.

Sommige dames houden van hun haar van tijd tot tijd, maar de gedachte aan al dat werk rechtzetten kan genoeg zijn om u ervan te weerhouden te doen zijn. Het is lang, groot en soms moet je afvragen, hoe zal dit alles haar condenseren in een strakke rechte blik? Het antwoord is: het kost veel tijd en elleboog vet om dat te doen.

load...

Probleem # 7 - Geen vorm

Als je laat je haar groeien zonder vorm te geven of te snijden in lagen of een andere stijl, zoals de deva knippen, kan het heel saai - lang, krullend en vormeloos. Uiteindelijk moet je het gesneden of gevormd op een bepaalde manier, want als je dat niet doet kan het er uitzien als een piramide. Je gewoon niet dat bouncy schattigheid van korter haar krijgen, tenzij je het vorm.

Probleem # 8 - Het is een ingebouwde kussen

Het hebben van je haar opereren als een kussen klinkt niet als een slechte zaak, maar het is als je wilt om uw stijlen te behouden. Als je haar is op een bepaalde lengte het begint net op de weg te komen en je hebt om te komen met technieken om het uit de weg te houden.

load...