9 van de beste moisturizers voor het omzetten van haar | NL.Inspinre.com
Het haar

9 van de beste moisturizers voor het omzetten van haar

9 van de beste moisturizers voor het omzetten van haar

Soms is de natuurlijke textuur is meer dorst dan de ontspannen of rechtgetrokken eindigt. Als uw moisturizer is te zwaar, je natuurlijke groei voelt mooi, maar de uiteinden beginnen op zoek naar natte noedels. Aan de andere kant, als je moisturizer is te licht, voel je eindigt perfect gevoed, terwijl de natuurlijke haar ziet er uitgedroogd. En op hetzelfde moment, alle transitioners zich zorgen maken over het voorkomen van breuk bij de demarcatielijn tussen pas gegroeide haar en de oude, beschadigde of relaxed eindigt.

Wat is een transitioner te doen?

Bekijk deze moisturizers die geweldig zijn voor de overgang haar van alle soorten zijn. Zelfs de zwaarste daarvan zijn licht genoeg om de overgang lokken! Extra bonus: naast alle prachtige kruiden, extracten, boters en oliën, al deze producten zijn op waterbasis, zodat zij in staat zijn om te hydrateren, voeden, en iedereen te beschermen op hetzelfde moment.

1. Qhemet Biologics Kliswortel Botercrème

Gevestigd in olijfolie en water doordrenkt met haarverzorging kruiden zoals Kliswortel, brandnetel en Oatstraw, deze dikke en romige moisturizer is perfect voor drogere texturen van pas gegroeide natuurlijk haar. De gehele Qhemet Biologics lijn is ontworpen voor super droog haar, maar dit juweeltje in het bijzonder is lichter dan de befaamde Alma en Olive Heavy Cream - waardoor het perfect voor transitioners proberen om in evenwicht te brengen en te hydrateren twee texturen. De kruidenthee helpen versterken van haar, breuk te voorkomen, geven glans en elasticiteit te verbeteren - allemaal dingen transitioners nodig!

load...

2. SheaMoisture Yucca en Aloë verdikking groeimelk

Een populair merk geliefd bij velen, Shea Moisture heeft tonnen van natuurlijke productaanbod voor alle haartypes. Waar krullend heilige gralen zoals de Curl Enhancing Smoothie kan een beetje te dik of zwaar voor sommige transitioners, de Yucca en Aloë verdikking groei op basis van melk in shea boter, kokosolie, en mango zaad boter is precies de juiste consistentie voor transitioners met dorstige haren die behoefte voeding, glans, elasticiteit en anti-breuk hulp.

3. Soultanicals Fluffalicious Curl nutricious

Fluffalicious Curl nutricious is een lichtgewicht, zachte zweep dat een vochtinbrengende punch packs. Hoewel schijnbaar minder dicht dan andere moisturizers, het packs een voedende punch dankzij aloë vera sap, rijst zemelen olie, avocado-olie en water doordrenkt met botanische extracten zoals blauw malva en calendula die helpen versterken, het verbeteren van de elasticiteit, en door te geven glans aan het haar. Fluffalicious is zeer geschikt voor alle haartypes, maar werkt vooral goed voor fijne natuurlijke en de overgang strengen die de neiging hebben om af te wegen door zwaardere oliën en boters.

4. Curls Slagroom

Langs dezelfde lijnen als Fluffalicious, krullen slagroom is een bijzonder licht, slagroom (vandaar de naam) die ook hydrateert ongelooflijk goed. De zoete geur zweep is gevestigd in gecertificeerde biologische goodies zoals aloë vera sap, soja, kokos, en zonnebloemolie - die allemaal helpen hydrateren, voeden, balans, en het verbeteren van de elasticiteit van het haar. Slagroom's mix van essentiële oliën, extracten, en nog veel meer maken het ideaal voor elk haartype. 

5. TGIN Butter Cream Daily Moisturizer

6. Eden Body Works Coconut Shea Pudding Soufflé

Een favoriet bij de fans, Eden BodyWorks weet precies hoe om te helpen transitioners krijgen over de hydraterende bult met hun all-natuurlijke pudding soufflé. Mengen kokosolie, shea boter en aloë vera, deze pudding is licht, romig, en werkt perfect voor matig droge overgang en natuurlijk haar door hydraterende, licht het verzegelen, het verbeteren van elasticiteit en glans, terwijl het helpen om de pH in evenwicht te brengen. Voor thirstier lokken, de Coconut Shea Curl Defining Crème is een geweldige optie van het Eden BodyWorks lijn.

load...

7. Hairitage Hydration Cocoaloe Hair Hydrator Lotion

Deze super combinatie van aloë vera gel, olijfboter en kokosolie is ideaal voor uitgedroogd lokken en overgang haar dat TLC zonder gebukt. Alles wat aloë gebaseerde gebonden is licht, hydraterende, en pH-balancing te zijn - en deze lotion is geen uitzondering!

8. Camille Rose Naturals Fresh Curl

Fresh Curl zal geen textuur van het haar te voeden, maar het werkt vooral goed voor mensen met dunne / fijne strengen die liefde nodig heeft, zonder het te verzwaren overgang of nieuw natuurlijk haar. Het zwenkwiel en avocado oliemengsel is ideaal voor vocht, licht afdichting en elasticiteit te verbeteren terwijl het gehydrolyseerde eiwit geeft overgang haar een boost door het blokkeren bij afgebroken en beschadigde nagelriemen.

9. Kurlee Belle Kurl Defining Crème

Shea Butter, kokos en jojoba olie brengen van dit product tot leven, waardoor het zeer geschikt voor de overgang lokken. Het hydrateert effectief, zeehonden licht, en helpt geven glans, elasticiteit te verbeteren, en voeden het haar. Het is aan de dikkere kant en ideaal voor drogere haartexturen. Maar het kan ook worden gebruikt voor het fijnere haar als een styling product om definitie te creëren. Praat over 2 voor 1!

load...