Beschermende strandstijlen | NL.Inspinre.com
Het haar

Beschermende strandstijlen

Beschermende strandstijlen

Foto met dank aan Grasie Mercedes

Naar het strand is een geweldige manier om een ​​zomerse dag door te brengen. Maar tussen het zand en de branding, en niet te vergeten de zon, zout en vocht, kan je haar een pak slaag in het belang van een beetje plezier te nemen. Met deze stijlvolle en makkelijk beschermende strand stijlen, geef niet op de dag in de zon!

1. Easy Flat Twist

Dit is een klassieke beschermende strand stijl, want het is zo makkelijk om te doen. Niet te vergeten het ziet er geweldig, terwijl het beschermen van uw krullen! Deze look laat je het plezier in de zon je verdient zonder het verlaten van uw haar kwetsbaar. In deze video, Chronicurls legt uit hoe ze gebruikt deze stijl om breuk en dunner te pakken op haar randen. Vigilant hydraterende en lage manipulatie zijn haar tips om krullen en spoelen beschermd te houden

2. Space Buns

load...

Wanneer u een blik vol originaliteit willen, ruimte broodjes zijn voor u! Ze zijn snel, gemakkelijk, en kijk schattig als u klaar bent. Er zijn meerdere manieren om stijl ruimte broodjes om je haar te beschermen. Koel Rustig en Curly maakt gebruik van platte draai aan haar uiteinden en de randen te beschermen. U kunt ook proberen cornrows, regelmatig twee strengen wendingen, of gewoon trekken van uw gehydrateerd haar terug in dubbele broodjes. U kunt ook de look door zigzaggend uw kant, of houden het meer klassieke met een boxed deel stijl.

3. Cornrow Style

Voor een blik die u de contrasterende schoonheid van twee verschillende grootte vlechten, kan deze look helpen u er stijlvol uit en sloeg de hitte. Het maakt gebruik van cornrows in combinatie met een grotere rug vlecht voor een slanke look die is strand klaar.

4. Halo Braid

De halo is perfect voor als je een updo of beschermende stijl die is gemakkelijk om in te zetten, te houden in voor een korte tijd, en neem later naar beneden willen. In deze video, Chizi Duru leert je een look die niet lang duren om te bereiken, en het stelt uw randen in een vlecht zonder te trekken te hard op hen. Win win!

5. Mini Vlechten

Mini vlechten maken voor een leuke, jeugdige look die zal u laten genieten van uw strand dag terwijl het geven van je krullen alles wat ze nodig hebben. Julz Jones laat zien hoe ze delen haar haar voor de laag van kleine vlechten dat haar uiteinden en de randen en hulp seal veilig in al het vocht ze toegevoegd aan haar haren. Deze stijl zal duren dagen, plus afterwords kunt u deze ongedaan maken en draag je haar in een vlecht-out met super gedefinieerde krullen!

6. Head Wraps

Geen idee wat te doen met je haar? Een sjaal is de makkelijkste oplossing. Bescherm je haar tegen de zon, zand en wind volledig door koppelverkoop het omhoog en weg! Er zijn talloze manieren om een ​​headwrap binden, dus Harmonicurls toont ons haar vier favoriete methoden. Met een aantal leuke kleuren of patronen, dit is een geweldige manier om gezond te krullen te behouden, terwijl op zoek helder en klaar voor de zon. Worden

7. Cornrow broodje

De cornrow look is een stijlnietje voor de zomer, omdat het zorgt voor een maximale bescherming van kostbare strengen. Met de cornrow broodje, zet de bescherming van een inkeping, terwijl nog steeds mooi en stijlvol uit.

load...

Wat is je favoriete stijl om te dragen naar het strand?

load...