Curls oprichter mahisha adviseert newbies om klein te beginnen, begrijp uw concurrenten | NL.Inspinre.com
Het haar

Curls oprichter mahisha adviseert newbies om klein te beginnen, begrijp uw concurrenten

Curls oprichter mahisha adviseert newbies om klein te beginnen, begrijp uw concurrenten

Al meer dan 10 jaar, heeft Mahisha Dellinger een marktleider in het bedrijf van krullend haar geweest.

In 2002, Mahisha Dellinger stichtte een lijn van haar producten die specifiek richten op een niche groep van individuen die hun haar liever gekleed in zijn natuurlijke textuur, krullend tot staat kinky, terwijl honen in op de nadruk op het belang van schone, goede kwaliteit ingrediënten.

Vandaag de dag, de van nature krullend gemeenschap is nauwelijks een niche, gelukkig, met een groeiende bevolking van de mannen en vrouwen van alle leeftijden, rassen, etniciteiten, en lagen van de bevolking toetreding tot de beweging te omarmen het haar natuur hen verleend. Dellinger heeft bleef een aanzienlijk deel van de beweging, het uitbreiden van haar lijn om een ​​aantal krullend haar care behandeling en styling producten op grote schaal verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Target zijn. "Het was de gemakkelijkste verkoop van mijn leven", zegt Dellinger van haar eerste vergadering. "Dat was vrij verrassend. We namen een persoonlijke benadering van de deal. Kijk nu naar Target."

load...
Doel was de gemakkelijkste verkoop van mijn leven. Dat was heel verrassend.

Met de hulp van de betaalbaarheid de krullen lijn en bewezen effectieve producten, heeft Mahisha geholpen Target haarverzorging gangpaden uitgegroeid tot de top massa retailer voor natuurtalenten overal. Dellinger heeft werd een succesvol referentiepunt voor onwaarschijnlijk partnerships - haar boek Against All Odds is onlangs beschikbaar op binnenlandse vluchten met een grote luchtvaartmaatschappij maakte. De zakenvrouw sleutels in op hoe het hielp haar merk expansie doelen. "Als een zwarte ondernemer, partnerschappen zijn belangrijk."

Op zaterdag kreeg ik getuige van de grootheid van Mahisha in actie bij het Bella Kinks Natural Hair Expo in Dallas. Per gebruikelijk, werd ze morsen edelstenen om de menigte. De belangrijkste focus van het gesprek was echter het belang van het balanceren van het gezinsleven tijdens het uitvoeren van een fastly groeiend haarverzorging. In een industrie die men niet was alleen dicht bij niet aanwezig, maar werd gedomineerd door blanke mannen van middelbare leeftijd, Mahisha wist al vroeg wat ze omhoog tegen een zwarte vrouw met in wezen geen vrienden of familie die in een positie om te investeren in waren haar droom financieel.

In deze ruimte, we zijn concurrenten, maar we zijn ook zwarte vrouwen en mannen die trots op zijn.

Zoals ik al eerder heb gezegd, is de natuurlijke en krullend haar zorg wereld vol met nieuwe lijnen, producten, gereedschappen en salon diensten. Terwijl Dellinger toegegeven dat ze concurrenten zijn in haar ogen, ze niet lijkt een duim nerveus. "In deze ruimte, we zijn concurrenten," zegt ze, "maar we zijn ook zwarte vrouwen en mannen die trots op zijn."

Natuurlijk kan geen superheld zakenvrouw geweldig zijn zonder een sterke support systeem. "Mijn man was er om de brokken te lijmen", zegt Mahisha trots. "Ik voelde me niet schuldig, want ik was ook in staat om thuis te werken. Ik heb niet de belangrijke momenten missen. Ik was mijn familie geven een beter leven. Ik was hun leven opzetten om beter te zijn."

Wat is de volgende stap voor de krullen merk

Shop CURLS producten in Curlmart  

load...