Curly college scene decoding wat ingrediënten doen | NL.Inspinre.com
Het haar

Curly college scene decoding wat ingrediënten doen

Curly college scene decoding wat ingrediënten doen

Julia Rizzo

Wandelen door Target gisteren, werd ik getroffen door de werkelijk ongelooflijke hoeveelheid van haar producten die ze dragen - zes gangpaden vol! En ook al zijn er producten voor elk haartype en textuur denkbaar, het lijkt erop dat elk jaar meer en meer curl-specifieke producten op de schappen.

Terwijl u geniet van al mijn opties voor het nieuwe shampoo, telde ik 37 curl-specifieke producten voor de man die was de opslag van de schappen begonnen om te kijken naar me grappig. En die 37 producten tellen niet degenen die de “symptomen” van krullend haar te behandelen! Ton producten zeggen dat ze vochtigheid te verhogen, kroezen te verminderen, en zelfs “weather proof” je haar.

Tot ontzetting van mijn kapper, die zweert dat ik meer grip hebben als ik slechts enkele haarlak en een diffuser aan de mix toegevoegd, ik ben volledig verbonden aan de styling product dat ik gebruik. (Ik ben op de universiteit, zodat het minder producten Ik moet vermoeiende reis waard om mijn verdieping gedeelde badkamer, hoe beter.) Terwijl ik weiger om mijn favoriete stylingproduct te geven, ik mijn shampoo en conditioner bijna elke keer als ik klaar ben met een fles te veranderen.

load...

En dat is wat me had gebracht naar Target. Ik was vers van de conditioner, die daar met “out of deodorant” om redenen om zo snel mogelijk het hoofd naar de winkel. Sinds ik passen bij de stereotiepe “brak tiener / student” schimmel, ik wil een goede kwaliteit haar producten te krijgen zonder de uitgaven een arm en een been. Dus hoe kan ik weet dat ik weet dat wat ik uitgaven mijn geld op is “de goede dingen?” Toen ik thuis kwam heb ik besloten om deze site te verkennen en te zien wat ik kan vinden om me te helpen.

Ik besloot om te beginnen door het oppakken van mijn lege fles conditioner, over het wegknippen en het nemen van een goede lange blik op de ingrediënten. Wow, ze hebben een aantal rare namen: Cylopentasiloxane, hydroexythylcellulose. Sommige ingrediënten klinkt raar maar echt zijn vrij alledaags. Tocoferylacetaat is een wetenschappelijke term voor vitamine E en Aloë Berbadensis is Aloë Vera.

De CurlChemist column op deze site is een geweldige plek om te beginnen als je je afvraagt ​​over een bepaald ingrediënt in uw shampoo of conditioner. Kolommen Tonya's kan worden gevonden door de naam van haar column in box “zoeken” in de rechterbovenhoek van de webpagina. De meeste van de top 10 ingrediënten in mijn conditioner werden behandeld in één van de kolommen Tonya's. Het lezen van haar columns, heb ik geleerd dat Propyleen Glycol (de zevende ingrediënt in mijn conditioner) is een bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het bevordert het vasthouden van vocht in je haar. Dit leidt me naar haar artikel over bevochtigingsmiddelen, waar ik geleerd dat ze zijn vooral effectief in het beschermen van je haar in een zeer lage luchtvochtigheid te onderzoeken. Maar waardoor te veel vocht in je haar in een hoge luchtvochtigheid maakt het kijken ruw.

Zoals krullend meisjes, we geleerd om “conditie, conditie, conditie," maar afhankelijk van waar je woont kan er zoiets als te veel vocht! Ik heb echt genoten verdiepen in de chemie achter de producten die ik dagelijks gebruik. De CurlChemist kolom is een geweldige bron voor degenen die willen weten hoe u het beste zorg voor hun haar.

load...

Ik ben bekend met de ingrediënten die in mijn eten, dus waarom zou de ingrediënten in mijn conditioner zijn een mysterie?

Blijf Curly,

Julia

load...